Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün Vatan'dan Msi z97 Pc Mate aldım.İlk 2 slot çalışmıyor hiç bir şekilde.Bu sebeple dual channel yapamadım ramları.Corsair 1600 cl9 2x4.

Bıos update yaptım yine olmadı.İşlemci ye yakın olan ıkı adet slot a ram takınca Pc loop a gırıyor sureklı yenıden baslatıyor kendını.

Bıos ta baska bır ayar varmıdır yoksa urunu iade edicem..
  • Hocam işlemci pinleri yamuk olabilir anakartın onlara bi bak bende öyle çıktı servise yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

Arkadaslar gamıng 3 ile aranıza katıldım sorum su
    1-2100 mhz rami anakara 1333 mhzgoruyor nası arttirabilirim
    2 bir de wın 8.1 hızlı açılışa gelince bilgisayar açılmıyor hızlı acısı nasıl etkinlestiririm

Tesekkurler

bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin83

Bende dün Vatan'dan Msi z97 Pc Mate aldım.İlk 2 slot çalışmıyor hiç bir şekilde.Bu sebeple dual channel yapamadım ramları.Corsair 1600 cl9 2x4.

Bıos update yaptım yine olmadı.İşlemci ye yakın olan ıkı adet slot a ram takınca Pc loop a gırıyor sureklı yenıden baslatıyor kendını.

Bıos ta baska bır ayar varmıdır yoksa urunu iade edicem..

Bugun anakarti servise goturdum Vatan bilgisayara.Test ettiler anakart arizali cikti ve Gigabyte aldim orda test ettik simdi sikinti yok.Msi da bu 3 uncu anakart faciam.Dahada msi ile isim olmaz.Kafasina ram seciyor falan filann

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altann_ A kullanıcısına yanıt
    merhaba altan şimdi sana 3 tane screenshot atıyorum muhtemelen ne demek istediğimi anlarsın. (harici ethernet kartı aldım denedim sonuç aynı)

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

• Cait kullanıcısına yanıt
    Dostum ethernet sorununu çözdün mü?Benim internet hızım malesef şuan olması gerekenin yarısında.Telefondan test ettiğimde 8mbps.Bilgisayardan test ettiğimde 3mbps.Bir çözüm buldun mu?
  • Bios update ettim. Sorunsuzca tamamlandı diye ekranda yazı belirdi ardından yeniden başlattı sonra açılmadı led debug consoleda 00 beliriyor çözüm bilen var mı servise mi göndermem gerekiyor.
  • KFCap K kullanıcısına yanıt
    hayır malesef çözülmedi. harici ethernet kartı aldım o da işe yaramadı...
  • Labadak kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli kullanıyorsunuz acaba ? Bios sıfırlama tuşu var ise sıfırlamayı deneyin.

• Labadak kullanıcısına yanıt
    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=31222.msg178956#msg178956 bunu dene.Olmassa servise...
  • z97 gaming 5
    videodakilerden pili işini denedim sonuç değişmedi diğelerini göremedim ben anakartta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Labadak -- 14 Eylül 2014; 18:21:57 >
  • Arkadaşlar OC için Gaming App kullanan var mı? OC Mode, Gaming Mode ve Silent Mode nedir ne kadar OC yapar neyi değiştirir? Ve Program çalışınca mı OC yapıyor kapalı olunca da etkisi geçerli mi?
  • Selamlar, bende Z97-Gaming 5 ile aranıza katıldım. Daha doğrusu benim işlem şöyle oldu. Yaklaşık 1 yıldır Z87-G45 kart kullanıyordum arıza sonucu serwise gönderdim we iade çıktı. Bende aynı ürünü almak yerine yeni seri ürün almayı tercih ettim 70 liralık bir farkla Z97-Gaming 5 kartı aldım. Cd ile yükleme yaptım. Bu arada Bios v1.0 görünüyor. Son sürüm nedir söylermisiniz onu indireyim.
  • HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Msi'ın sitesinden görebilirsin çıkan son sürümü,zaten oradan indireceksin.

• Msi ın türkiye değilde global sayfasından indir. Türkiye biraz geç güncelliyor sayfayı. 1.5 çıkmışken türkiyede hala 1.4 gözüküyordu gaming 7 için.
  • Bunu söylediniz direk baktım global sayfaya 1.6 çıkmış cidden tr.msi.com'da yok.Fanla ilgili sorunu çözdüklerini yazmışlar çok can sıkıcı bir durumdu gerçi şikayetçi kimse götmedim ama.
  • bende MSI Z97 Gaming 3 ile aranızdayım arkadaşlar.

anakart 2.1 bios sürümü ile geldi ve hemen son çıkan 2.3 ile güncelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bende MSI Z97 Gaming 3 ile aranızdayım arkadaşlar.

anakart 2.1 bios sürümü ile geldi ve hemen son çıkan 2.3 ile güncelledim.

bende z97 g 7 var ben dün son çıkan bios 1,5 i yükledim ama yanlış biosmu yokledim acaca g3 ve g7 arasında versiyon farkımı var? bildmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 21 Eylül 2014; 18:43:18 >
  • ForceOfMature kullanıcısına yanıt
    anakart modelleri farklı olduğu için kullanılan bios sürümleri de farklı. Bir yanlışlık yapmadınız yani
  • her modelin bios sürümü farklı oluyor hocam, Gaming 7 için indirip onu yüklediyseniz mutlaka doğrudur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.