Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi intel smart connect technology kapattım sorun yok şuan.
  • Arkadaşlar gaming 5 anakartım var, geçen bios a gireyim derken f11 e bastım.UEFI shell diye bi şey açıldı, komut satırına benzeyen neyse restart çektim pc ye.Hani ilk açılıştaki ejderha logosunun arkasında çizgiler var onlar kayboldu birden.Çok buyuk sorun değil ana neden olmuştur acaba ? Bios rsetledim gene aynı :( kafama takıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar z97 pc mate aldım 5+1 için çıkış yok sanırım gerçi ben yer dar olduğu için sadece 2+1 kullanıcam fakat bağlantıları nası yapmam lazım be yaptıysam ses alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaming 3 kullanan arkadaşların fikirlerini ve tavsiyelerini alabilir miyim?
  • Ekleyin benide derslerimim başlamasından dolayı kutusunda yatan bir Gaming 5'im var

• quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Arkadaşlar z97 pc mate aldım 5+1 için çıkış yok sanırım gerçi ben yer dar olduğu için sadece 2+1 kullanıcam fakat bağlantıları nası yapmam lazım be yaptıysam ses alamadım

Ben de 5.1 sistem var bu anakarttan alacaktım, kulanamayacak mıyım şimdi sistemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: máwci

quote:

Arkadaşlar z97 pc mate aldım 5+1 için çıkış yok sanırım gerçi ben yer dar olduğu için sadece 2+1 kullanıcam fakat bağlantıları nası yapmam lazım be yaptıysam ses alamadım

Ben de 5.1 sistem var bu anakarttan alacaktım, kulanamayacak mıyım şimdi sistemi?

Valla kardeşim bir mic bir ses girişi birde çıkış var.önceki kartımda 6 jak vardı bunda 3 ama bağlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digichaos -- 6 Ekim 2014; 20:53:39 >
  •  ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

bu ürünü nerde bulabilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Bahsettiğin parça benim anakartın kutusundan çıktı sizde de olması lazım. (gaming 7)

Msi türkiye den temin edebilirsin büyük ihtimalle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 7 Ekim 2014; 21:26:21 >

• quote:

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Hocam MSI teknik servisi ile bir konuş, ellerinde varsa gönderirler.
  • Cesur Adam kullanıcısına yanıt
    servispointe email attım ama geri dönmediler malesef
  • quote:

Hocam şu an en dandik anakartta bile 7.1 kanal ses desteği var. MSI'ın sitesinde PC Mate için:

Audio

• Chipset integrated by Realtek® ALC887
    - Flexible 8-channel audio with jack sensing
    - Compliant with Azalia 1.0 Spec

Yazıyor. Uygun soketlerle 7.1 çıkışı alırsın.
  • quote:

servispointe email attım ama geri dönmediler malesef

Mailler arada kaynayabilir, en sağlamı telefon etmek:

0 212 288 42 30
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Arkadaşlar gaming 5 anakartım var, geçen bios a gireyim derken f11 e bastım.UEFI shell diye bi şey açıldı, komut satırına benzeyen neyse restart çektim pc ye.Hani ilk açılıştaki ejderha logosunun arkasında çizgiler var onlar kayboldu birden.Çok buyuk sorun değil ana neden olmuştur acaba ? Bios rsetledim gene aynı :( kafama takıldı

Şu an sorun devam etmiyorsa sıkıntı yok. Ama sorun devam ediyorsa BIOS'u sıfırlarsan bir daha karşılaşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesur Adam

quote:

Hocam şu an en dandik anakartta bile 7.1 kanal ses desteği var. MSI'ın sitesinde PC Mate için:

Audio

• Chipset integrated by Realtek® ALC887
    - Flexible 8-channel audio with jack sensing
    - Compliant with Azalia 1.0 Spec

Yazıyor. Uygun soketlerle 7.1 çıkışı alırsın.

Bağlantı şeklini gösteren bi site varmı acaba

• Benice ekleyin hocam z97 PC mate bugün aldim tabi test edemedim bu hafta islemci alacagim için güzel anakarta benziyor bakalim ilerde belli olacak yinede :)

• Bugün gaming 5 de crossfire kurulumu yaparken 2 pci slotu bir tarafı kalktı yerinde çıktı bu kadar dandik malzemeli anakart olmaz her tuttugum elimde kalıyor birde msi hayatta almam asusa devam.Not:Revizyon 1
  • beyler selamlar...
    bilgisayar topluyorum ve anakartı msı z97 pc mate seçtim ram olarak ta kingston 8gb 1866mhz ramini seçtim
    anakartın özelliklerini incelerken gördüm anakart oc yapıldığında 1866mhz ram kullanılıyormuş
    sistem nasıl çalışıyo tam anlayamadım oc yapınca 1866mhz de kullanıp ocsiz 1600 de mi kullanacak ram i
    bugün sipariş verecem bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
  • Aynen dediginiz gibi
  • eyvallah hocam teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.