Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı kartımda sorun yaşadığım için aynı işlemi ben de yaptım 2 ay kadar önce :). Gaming 5 ile beni de ekleyebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar Z97 gaming 7 kullanıcısıyım... Herhangi bir sıkıntım yok oldukça memnunum anakarttan...

Benim merak ettiğim bios ayarlarına windows masaüstünden ulaşabileceğimiz bir program varmı belki ben gözden kaçırmış olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 25 Eylül 2014; 23:52:04 >
  • tamyak kullanıcısına yanıt
    Msi command center, msi fast boot gibi yazılımlar ile belirli ayarları değiştirebiliyorsunuz
  • Z97 PC MATE kullananlar memnun mu acaba.?
  • Bu fast boot olayını hem biostan hem masa üstünden yazılımla açmayı 2 kere denedim ,her denememde klavye ve mouse devre dışı kaldığı için boot edemedim sistemi, biosu resetlemek zorunda kaldım z97 g7 anakartım usb driverları vs de yüklü ancak bir türlü olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 26 Eylül 2014; 0:48:21 >
  • ForceOfMature kullanıcısına yanıt
    Fast boot seçili iken usb aygıtlarla fala uğraşmadan direk açılıyo sistem,o yüzden çalışmıyo klavyen sistem açılana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KFCap K kullanıcısına yanıt
    doğrudur ancak şöle bir sıkıntı var siyah ekran geliyor ve devam etmek için enter a ve ya ayar yapmak için F11 basınız şeklinde(anladğım kadarıyla) bir boot ekranı geliyor tabi daha önce belirttiğim gibi klavye mouse çalışmadığı için ekran o şekilde kalıyor ve windows başlamıyor.
    O siyah ekran sürekli mi geliyor yoksa fast boot u açtığınızda mı ? Geçenlerde benimde başıma benzer bi olay geldi. Usb driverlarım silinmiş. Pc hiç bir usbyi tanımıyordu. Dolayısıyla klavye,mouse da çalışmıyordu. Tam format atacaktım ki aklıma elimdeki ps2 mouse geldi. Sonuçta usb aygıtı değil, çalışır diye düşündüm ve çalıştıda. Sonra mouse ile usb driverı tekrar yükledim. Aklınızda bulunsun usbnin çalışmadığı yerlerde ps2 aygıtlar ile kontrol sağlayabilirsiniz.

O siyah ekran neden geliyor onu anlamadım.Sizden işletim sistemini seçmenizi falan mı istiyo o ekranda?Her açtığınızda o ekranı mı görüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

O siyah ekran sürekli mi geliyor yoksa fast boot u açtığınızda mı ? Geçenlerde benimde başıma benzer bi olay geldi. Usb driverlarım silinmiş. Pc hiç bir usbyi tanımıyordu. Dolayısıyla klavye,mouse da çalışmıyordu. Tam format atacaktım ki aklıma elimdeki ps2 mouse geldi. Sonuçta usb aygıtı değil, çalışır diye düşündüm ve çalıştıda. Sonra mouse ile usb driverı tekrar yükledim. Aklınızda bulunsun usbnin çalışmadığı yerlerde ps2 aygıtlar ile kontrol sağlayabilirsiniz.

Sadece fastboot u açtığımda siyah ekran geliyor ve dediğiniz gibi usb ler çalışmıyor ,bana 1 cümlelik bir soru soruyor devam etmek için enter a bas ve ya F11 le ayar yap şeklinde malum klavye çalışmadığı için biosu resetlemek zorunda kalıyorum ...Birde sizeden bir ricam olacak bir ara bir kaç ss göndericem cpu ve ramlerin frekansları ile ilgili bir tuhaflık var mı diye fikrinizi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 26 Eylül 2014; 15:45:24 >

Tabii elimden geldiği kadar

• MSI Z97 PC MATE & G3258 Super :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 19 Haziran 2015; 22:42:16 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-dvidp-anakart.html kullanan alan varmı acaba.. i7 işlemci takılıyomu .. sitede sadece i3 yazıyoda
  • Vatanın saçmalıklarından biri işte. Takılıyor hocam hiç şüphen olmasın
  • bu kartlkardan GAMING 7 mi yoksa GAMING 5 mi önerirsiniz hangisi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAbutcuREis

bu kartlkardan GAMING 7 mi yoksa GAMING 5 mi önerirsiniz hangisi daha iyi

7 ye gerek yok 5 gayet yeterli
  • Pc mate var bende de imzamdaki sistemle birlikte kullanıyorum. Gayet yeterli bi anakart fiyatına göre. 4.2 ghz de kullanıyorum işlemciyi 1.23 v ile.
  • Arkadaşlar gaming 5 kullanıyorum bu anakarta geçtiğimden beri bilgisayar uykudan kendiliğinden uyanıp sonra tekrar uykuya geçiyor. Fotoda görüldüğü gibi ağ bağdaştırıcılarda güç yönetiminde sadece sihirli paketin uyandırmasına izin ver seçili zaten onuda kaldıramıyorum. Bunun başka çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz?

• fatgm F kullanıcısına yanıt
    çözüm için tam emin değilim ama biostan intel smart connect technology yi kapatmayı deneyin birde.
  • Gaming 3 kullanıyorum ekleyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.