Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anakart gayet kaliteli fiyatına göre, ekran kartının slot tıkaması sogutucuyu sıkıstırması gibi durumlar kesinlikle olmuyor, çünkü chipset soğutucusu gayet ince seçilip yatayda büyütülmüş.

Çift ekran kartı kullanıcaksan eğer iki kart arasında gerçekten çok büyük bir boşluk kalıyor zaten ismi de bi nevi buradan geliyor.

Kart gayet sağlam, giriş seviye bi karta göre bir sürü özelliği var M2-sata portu gibi.

Overlock işlerinde yeniysen software lar gerçekten kullanışlı. Kesinlikle öneririm :)
  • Beni de ekleyebilirsiniz.

Z97 Gaming 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

mümkünse anakartınızın bir iki resmini paylasır mısınız, cok fazla kimsede olmayan anakart, en azından resimlerini gören olur merak edenler

Tabii. Ama şuan elimde değil. Serviste. BIOS Update sonrası boot edemedi. Açılıp kapanıyor sonra tekrar aynı döngü. Değişim dediler ama haftaya belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marc Marquez

Beni de ekleyebilirsiniz.

Z97 Gaming 5

Hocam merhaba hayırlı olsun ben de Gaming 5 kullanıyorum, hangi işlemciyle kullanıyorsunuz? Bende i5 4690K var açıkçası şu an anakartı ve BIOS'unu çözmeye çalışıyorum bir hayli karışık gibi, BIOS'ta OC Genie ya da TMP diye bir şey var bunlardan birini seçebildiğimiz gibi hiçbirini de seçmeyebiliyoruz, nedir ne değildir biliyor musunuz? Bir de i5 4690K ve Gaming 5 ikilisini kullananlar OC yaptıysa stabil değerlerini öğrenebilir miyim?

Son olarak da arkadaşlar size birşey soracağım bu kartların ses kartı bölümlerine özel güç girişi var ve hatta MSİ bu güç girişini kullanmamızı öneriyor, peki bu güç pinine takacağımız kablo kutudan çıkan o 4 pinli ek kablo mu acaba?

• Curimo kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sağolun ve sizin kartınız da hayırlı olsun. Ben de 4690K ile kullanıyorum. OC Genie , bildiğim kadarıyla işlemciyi en kararlı ve güvenli bir şekilde overclock ediyor.XMP ise ramleri anakartın desteklediği en yüksek frekansa çıkarıyor.OC Genie'yi açarsanız anakartın OC bölümünden hiçbir ayar yapmamanız gerekiyor. Ben overclock yapmadım zaten işlemci 2 günlük ve R9 280X ile kullandığım için gerek duymadım ileride yaparım kesin :).

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • bende msi gaming 5 aldım ancak 4670k olmasına rağmen işlemcim görüntü yok sanırm 4690k veya 4790k ile çalıştırılıp bios update yapılcak daha sonra takabilicem 4670k ..
  • SATILIK MSİ Z97 GAMİNG 7 İSTANBUL AVRUPA FİYAT 400TL 24.06.2014 GARANTİLİ VATAN BAHÇELİEVLER FATURALI İLGİLENEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN PARAYA SIKIŞIĞIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

bende msi gaming 5 aldım ancak 4670k olmasına rağmen işlemcim görüntü yok sanırm 4690k veya 4790k ile çalıştırılıp bios update yapılcak daha sonra takabilicem 4670k ..

ekrana hiç görüntü gelmiyor mu ?? debug ledde hangi sayılar yazıyor ??
  • benide ekleyin gaming 5
  • Beyler icinizden Gaming 7 kullanan birisi bana anakartta kac adet fan girisi oldugunu soylebilir mi. Benim kart serviste. 2 adet CPU vardi ama kac adet sistem vardi hatirlamiyorum. Saygilar...

• Simdilik gaming 7 kullanıyorum , ekleyebilirsiniz
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

• trktlh kullanıcısına yanıt
    hocam bendede gaming 7 var. Ama 1. ve 2. ram slotlarına ram takınca pc açılmıyor ve debug ledde 10-15-55 sayıları çıkıyor. Siz rami 2. slota taktığınızda direk çalıştı mı ?? yoksa ayar falan mı yaptınız ?
  • quote:

hocam bendede gaming 7 var. Ama 1. ve 2. ram slotlarına ram takınca pc açılmıyor ve debug ledde 10-15-55 sayıları çıkıyor. Siz rami 2. slota taktığınızda direk çalıştı mı ?? yoksa ayar falan mı yaptınız ?

Dostum aynı sorun bende de var 1 ve 2 numaralı slotlar çalışmıyor ne tek başına ne de tek tek taktığımda pc açılmıyor ve 10-55 hatası alıyorum. Henüz anakartı garantiye yollamadım çünkü stoklarında yok distribütör firmanın ancak bu çözülebilecek bir sorunsa bilmek isterim araştırdım ancak henüz bir şey bulamadım.

@FarFara06
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    Bende birşey bulamadım. Acaba ramlerde mi sorun var ? Benim ramler kingston hyperx 1600 mhz. Seninki ne hocam ? Stoklara gelsin direk gönderelim olmadi.

• 2 ve 4. slota taktım.Anakart kitapçığı nereye takmamızı istiyorsa oraya takmalıyız.4 slotu doldurunca hepsi çalışır diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Simdilik gaming 7 kullanıyorum , ekleyebilirsiniz
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Bro bir önceki mesajda sormuştum bana rica etsem kaç adet sistem ve cpu fanı girişi vardı anakartda yazar mısın. Benim gaming 7 serviste bakamıyorum şuan.

• BaatılRhymer kullanıcısına yanıt
    Google dan Gaming 7 diye aratman yeterli.Resimlerden bakarak bile kaç fan girişi var görebilirsin..
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##
  • quote:

Bende birşey bulamadım. Acaba ramlerde mi sorun var ? Benim ramler kingston hyperx 1600 mhz. Seninki ne hocam ? Stoklara gelsin direk gönderelim olmadi.

Benim ramler corsair vengeance pro onlarla bir ilgisi yok büyük ihtimal anakart arızası. Ben MSI global ile de görüştüm servispoint ve penta ile de ay sonunda yeni kartlar stoklara gelecekmiş şimdi göndersem bilgisayarsız kalacağım ve bana lazım o yüzden bekliyorum.

@FarFara06
  • Eyvallah kardeşim.
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    Ayın sonunada baya var. Şimdilik idare edeceğiz artık. Ulan böyle sorunlarda hep beni bulur zaten.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.