Şimdi Ara

MSJ NUMARA FORMATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumlarda tum sayfalara yazdim ama cozum bulamadim, telefon gelince rehberimdeki kisi ekranda cikiyor fakat msj gelince ayni kisiden basinda 090 ekliyor isim yazmiyor bunu nasil cozeriz.

• emirismin yaptığı türkçe dil paketini yğkle hallolur
  • Zaten cihazim turkce fakat arkadasin yaptigi paketin icerisinden winscp ile bir dosya atiliyormus ama dosyanin ne oldugunu bulamadim
  • UIPhoneFormats.plist dosyasi
  • Bu formati attim ama yinede o lmadi
  • Telefonu kapatip actiniz mi?
  • Tabiki diger telefondan 6=7 kere msj da attim tel gelince 0532 msj gelince 090 basliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O halde emirism Turkce paketini komple yukleyin bir de oyle deneyin.
  • Selam erdinç

not:verdiğim link alıntıdır; Hak yememek lazım :)

1.1.2 için aşağıda verdiğim linkteki zip dosyasını açın,içerisinden iki adet dosya çıkacak ;
    Appsupport
    UIPhoneformats.plist

Appsupport dosyasını iphone'unuzun
    /system/Library/Frameworks/Appsupport.framework/ klasöründeki Appsupport dosyasının üzerine yazın.
    UIPhoneformats.plist dosyasını iphone'unuzun
    /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/ klasöründeki UIPhoneformats.plist dosyasının üzerine yazın.

Her iki dosyanında işleme başlamadan iphone'daki mevcut hallerinin muhakkak yedeğini alın,herhangi bir aksilik durumunda bu iki dosyayı geri yüklemeniz gerekebilir.

Şimdi iphone'unuzu yeniden başlatın ve deneyin...

http://xxxxshare.com/files/83542601/iPhone_1.1.2_TR_Caller_ID_Yama.rar.html

• Cok Tesekkur ederim oldu valla.
  • benim yapmıs oldugum Türkçe paketini komple yukleyip kapatıp actıgınız taktirde daha detaylı ayarlanmıs bir numara formatı ile karsılasacaksınız.

güle güle kullanın.
  • içindekilerin yedeğini nasıl alabilirim
  • ben rehbere +90 555 1111111 tam olarak bu formatta kayıt yapıyorum arandığında da mesajdada kayıtlı isim çıkıyor , bişi yapmadım aldığım gibi böyle kayıt yaptım.
  • aslında bende öyle yapayım outlookta degiştirip hepsine +9 ekliim sonra senkronşize ederim
  • ama o zaman aradığı takdirde isim çıkmıyo.. hem aramada ismin hem mesaj ismin çıkması için bi yama falan var mı (iphone um türkçe değil)
  • evet bu seferde aramalarda numara cıkıo sadece:S
  • ibrickr ile içindeki dosyaları nasıl kopyalarım yada kopyalayabilen warsa bana atabilirmi yedekte tutayım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.