Arkadaşlar bu avea bi türlü msn e bağlanmıo napcam deişik bişiyler mi yapmam gerekio.. yardım ederseniz sevinirim
Bağlantı noktasını Internet seçiyosun de mi? Wap değil
ikisi arasındaki fark ne
avea gprs ayarlarının olduğu bağlantı tipi seçili yanlışmı acep?
Avea internet bağlantı tipini seçmelisin. İkisi arasındaki fark, astronomik fiyat farkı...... avea internet : 60 kilobaytı 1 kontor avea wap : 10 kilobaytı 1 kontor.
Ek olarak şunu söyleyim, avea ile bağlı kalman bir mucize, yani iyi çekmiyor o yüzden, birde bu günlerde çok zor bağlanıyor, msn ile ilgili bi sıkıntı olabilir.
ben ceptemsn diye 7610 umda bir program kullanıyorum fakat iyi kontör yiyor.Ayar olarak zaten kendi yazıyor ekranda turksel,telsim,avea diye bende ordan avea yı seçiyorum oda bağlanıyor zaten.Ama ben yanlış mı yapıyorum yani 10kb da 1 kontörüm mü gidiyor.Hattı avea olan vede gprs ayarlarını buraya tam olarak yazabilen bir arkadaş varmııı
nie ki bende avea var vee telefonla msn e girdiğimde her seferinde en az 4 saat msn açık kalıyo sizin orda iyi çekmiyo herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
Avea internet bağlantı tipini seçmelisin. İkisi arasındaki fark, astronomik fiyat farkı...... avea internet : 60 kilobaytı 1 kontor avea wap : 10 kilobaytı 1 kontor.
Ek olarak şunu söyleyim, avea ile bağlı kalman bir mucize, yani iyi çekmiyor o yüzden, birde bu günlerde çok zor bağlanıyor, msn ile ilgili bi sıkıntı olabilir.
Valla ben Avea ile, en fazla 5 dakika bağla kalabildiğimi hatırlıyorum, evet çekmiyor, arayanda ulaşamıyor zaten
erdemakbıyık Tarih 19 Şubat 2006 0:01:46 ben ceptemsn diye 7610 umda bir program kullanıyorum fakat iyi kontör yiyor.Ayar olarak zaten kendi yazıyor ekranda turksel,telsim,avea diye bende ordan avea yı seçiyorum oda bağlanıyor zaten.Ama ben yanlış mı yapıyorum yani 10kb da 1 kontörüm mü gidiyor.Hattı avea olan vede gprs ayarlarını buraya tam olarak yazabilen bir arkadaş varmııı
Arkadaşım, senin neyine ceptemsn, üstelik o programı ilk kurduğunda, bir numaraya msj atıyor, imei numaran oraya gidiyor, bir nevi kardeş telefonların oluyor
Telefonuna Setting wizard kur, sonra operatör ayarlarını yap, sonra indir agile messenger yada turbo messenger, Avea internet bağlantı tipini seç, rahat rahat yap muhabbetini.
quote:
Orjinalden alıntı: cellat206
nie ki bende avea var vee telefonla msn e girdiğimde her seferinde en az 4 saat msn açık kalıyo sizin orda iyi çekmiyo herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
operatörü değiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme