Arkadaşlar Ben MSN 7.5 de böyle bir hatayı ilk defa görüyorum.. MSN Açılmış gözüküyor ama Ekranda herhangi birşey çıkarmıyor.. "Oturumunuz Açılıyor" diyor donup kalıyor ama aslında MSN açık ve Karşı Taraftakiler Mesaj yazabiliyor..
Buna ne yapmamız gerekiyor.. Bir Fikri olan varmı Arkadaşlar..
bu hata gibi gozukmuyor , msn donup kaliyor buyuk ihtimal.msn'ni silip tekrar kurmayi denedin mi?
MSN Messenger değil ama başka mesajlaşma ortamlarında karşılaştım. Bağlanma işleminin tam olarak bitirilememesi sebebiyle oluyor sanırım.
Çıkıp tekrar girmeyi denediğinizde (Sign Out/In) yine aynı problem ile mi karşılaşmaktasınız ?
Kapatıp Açtım ve MSN yi kaldırdım yeniden kurdum Ama halen Sorun devam ediyor. Canım Çok Sıkıldı... Microsoft Güncellemelerinden olabilir mi? Çünkü daha öncesinde böyle bir problem vermiyordu.. Ama Güncellemeri de Yaptım ama neden böyle oluyor..
Cevap verirseniz sevinirim.. Teşekkürler
Mademm MsN sorunları yazdını benim de oturum aç dedikten sonra bi süre bekliyor ve sorun gider / kapat yazan bi pencere geliyor!!! bu nedendir bilen var mı ama arada bi açılıyor msn! / teşekkürler /
sisteminin tarih ve saati doğru mu ona bir bak. değilse ayarla düzelecektir sanırım.