Bildirim
MSN 7.5 SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msn 7.5 araçlar seçenekler bağlantılar sorun gidermeyi dene sorun neymiş orada yazar muhtemelen sende halli çaresine bakarsın o zaman. ben dns kaynaklı sorunu oradan görüp halletmiştim. -
onu denedim ama bi işe yaramadı hiç bişi demiyo güvenlik duvarı izin vermiyo olbilirdio ona bakıyorum izin veriyo hatta güvenlik duvarını kaldırıp yine denedim yine oldu.. birde 7.5 kurunca bağlantım tamamen gidiyor
eski haline getirmek için cebelleşiyorum...
7.5 u bi yükledim dünyam karardı yaa :( -
slm üstad program filestan msn dosyalarını sil 7.0 varsa onlar falan olmasın bidaha yükle çalışacaktır -
formattan sonra kurmuştum şimdi bi kez daha format attım internetim de adam gibi çalışmıyordu
şu anda bağlantım eskisi gibi ama denemeye tırsıyorum 7.5 i tekrardan formata gitmemek için..:( -
formattan sonra kurdum çalıştı :)
ohh bilgisayarıma geri kavuştum :) -
gözün aydın bakalım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- excalibur control center açılmıyor
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- silinen notları geri getirme
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- pc otomatik kapatma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop ses gelmiyor
- mavi ekran hatası
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X