Şimdi Ara

MSN bağlantı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım dizüstü Wista ve İnternet Security yüklü olarak geldi.
    İnternete rahatlıkla bağlanıyorum ama MSN ile sorunum var. MSN de karşılama menusundeki "Beni anımsa" "parolayı anımsa" menuleri aktif olamıyor, kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde
    Bağlantı Hatası Kodu: 80070005 veriyor.
    Bu sorunu nasıl halledebilirim?
    (Modemim wirelles, ama ben kablo ile kullanıyorum, acaba MSN kablosuz bağlantıyı mı arıyor? Bunu yerel ağ bağlantısı ile bağlanmasını nasıl sağlarım?)

• valla dostum senin kodu bayağı bir araştırdım ama bu kod sorunu olan çok ama çözüm yok..

bence komple pc den kaldır msn yi ama heryerden temizle. sonra terar kur derim. kurduğun eklentilere de dikkat et mesela . her bilgisayarda farklı farklı sorunlar çıkıyor. çoklu msn sorun yaratabilir. plus yaratabilir.
  • evet aynı hata bendede veriyor bende araştırmadayım bi çözüm bulamadım bi bulan olursa paylaşırsa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler
  • Merhaba
    Aşağıdaki işlemleri dener misiniz?
    C:\Windows\System32\Drivers\Etc Klasörüne geliniz

Hosts diye bir dosya göreceksiniz onu sağ tıklayın birlikte aç ' a gelin
    NOTEPAD seçiniz.

Dosya açılacaktır. İçerisinde yazan

127.0.0.1 Localhost satınının altına geliniz ve aşağıdaki kodu
    yerleştiriniz.

65.54.239.80 messenger.hotmail.com

65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net

Kayıt edip dosyayı kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

--
    Teşekkürler

Microsoft Yardıım ALINTIDIR
  • ARTI OLARAK SUNDAN KAYNAKLANABILIR WISTADA KURULAN BAZI PROGRAMLAR YONETICI OLARAK KURULMALIDIR. BUNUN ICIN INDIRILEN SURUME SAG TIKLAYIP YONETICI OLARAK CALISITIRI DENEYIN BUYUK IHTIMALLE BU SORUNUNUZA CAGRE OLACAK. BI DENEYIN DEMEKEDE FAYDA VAR
  • yok kardeş bu çözüm yoluda olmadı her türlü denedim olmuyo.msn 8.1 vardı sildim 8.5 yükledim olmadı 9 betasını indirdim oda olmadı eklentileride sildim (msn plus ) yine yok.Ama kendimce şöle bi çözüm yolu buldum bende de vista yüklü ve başka bir kullanıcı hesabı açtığımda orada normal olarak msn e girebiliyorum fakat administratör hesabında açılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.