Şimdi Ara

Msn block???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msn de beni engelliyenleri gorme sanşım varmı bir şekilde?
    Cok onemlı su an benım ıcın !!!

• Yokmu bu kadar msn kullanıcısından bu olayı bılen yani?
  • http://blockchecker.msnfanatic.com/
    arkadaşım bu linkten öğrenmek istediğn kişinin mail adresini yaz sana gerçek durumunun ne olduğunu gösteriyor iffline veya online başka türlü öğrenemiyodun galiba işte orda online yazıp sende offline ise geçmiş olsun arkadan vurmuş seni
  • o dediğin olaya çare yok daha . üzgünüm bekleme boşuna...
  • Var çaresi tabiki şurdan görürsün Araçlar/Seçenekler/Gizlilik şimdi burdaki liste senin msn listesi bunların üstünde sağ tuşla tıklarsan ve o menüde sil aktif oluyorsa o kişi sizi ya listeden silmiştir yada block koymuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Var çaresi tabiki şurdan görürsün Araçlar/Seçenekler/Gizlilik şimdi burdaki liste senin msn listesi bunların üstünde sağ tuşla tıklarsan ve o menüde sil aktif oluyorsa o kişi sizi ya listeden silmiştir yada block koymuştur.

ewt tek tek denedim hepsini sonuçlar doğru
    ama kafama bişey takıldı bu microsoftun ansiklopedi encarta bide smarterchild de sil çıktı bunlar sildimi beni acaba yaw

• Onlarda sil çıkması normal onları sen ekliyorsun onlar seni eklemiyor yani tek taraflı msn de ekleme oluyor düşünsene dünyada nekadar insan var hepsi eklemeye kalksa msn ne hale gelir. haliyle karşı tarafın msn de ekli değilmiş gibi durduğu için sil çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 4 JOB FAN CLUP
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru afedersin
  • quote:

from fbozzy
    http://blockchecker.msnfanatic.com/
    arkadaşım bu linkten öğrenmek istediğn kişinin mail adresini yaz sana gerçek durumunun ne olduğunu gösteriyor iffline veya online başka türlü öğrenemiyodun galiba işte orda online yazıp sende offline ise geçmiş olsun arkadan vurmuş seni

kendimi denedim offline görünüyorum.

quote:

from guguk:
    Var çaresi tabiki şurdan görürsün Araçlar/Seçenekler/Gizlilik şimdi burdaki liste senin msn listesi bunların üstünde sağ tuşla tıklarsan ve o menüde sil aktif oluyorsa o kişi sizi ya listeden silmiştir yada block koymuştur.

yanlış biliyosun. engellediğinde sil çıkmaz sadece karşı taraf seni sildiğinde sende de sil çıkar.

• quote:

Orjinalden alıntı: guguk

sil yazısı engel atıldıgında aktif olmuyor....

silerse eger sil yazısı siyah oluyor....

ben dmsn felan yükledim baya bi araştırdım ama engel atanları bulmak sanırım su an imkansız gibi bişi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnaflux

quote:

from fbozzy
    http://blockchecker.msnfanatic.com/

kendimi denedim offline görünüyorum.

quote:

from guguk:

yanlış biliyosun. engellediğinde sil çıkmaz sadece karşı taraf seni sildiğinde sende de sil çıkar.

aslında sil işareti burda yanıltıcıdır kesin sonuç vermez burda işaretin aktifliği ya da inaktifliği belirleyici değildir yanlış bilgiler verir sonra hata yaparsınız.Unutmadan messenger ayarlarından sadece izinli listemdekiler beni görsün işaretini tıklarsanız veya tıklanmışsa bu bölüm aktif hale gelmişse hiçbir program site hiçbir işe yaramaz yanlış bilgiler verir zira siz izinli listenizdekiler haricinde bütün bağlantınızı kesmiş oluyorsunuz

• dostum seni silenleri amsn adındaki baska bir msn programında görebilirsin
    google dan amsn diye aratırsan cıkar
  • msn de seni block luyanı gösteren herhangi bir program bulunmamakdadır. boşuna arayayıp bulacam diye kendinizi telef etmeyin.
    sadece sizi listenizden kim silmiştir onu görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 11 Aralık 2005, 22:54:12 >
  • gizli bölümünde sağ tıklayıp baktığınızda "sil" aktif ise kişi ya sizi eklememiştir daha, yada silmiştir. Bu kesin sonuç veriyor, yani bazıları karşımdakine soruyorum ama beni silmemiş onu görüyorum diyor ama normalde silmiş oluoyrlar engellemediği için de siz onu online görebiliyorsunuz... Block koyduğu zaman ise buradan belli olmuyor.

Blocklayıp blocklamadığını öğrenebilirsiniz onun için ayrı bir program var link vereyim ama yask mı değil mi tam bilemiyorum... İsmi DMSN, java tabanlı bir program, windows msn ile aynıdır, fakat w.msn'den kat kat becerileri var. Programnın w.msn'e ek diğer bazı özellikleri aşağıda:

** Sizi listesinden silenleri veya listesine kabul etmeyenleri gösterir.

** Sizi BLOCK yapanları hiç bir program veya siteye gerek kalmadan kendi menüsünde tarar ve gösterir.

** Birisi sizin nickinizi tıkladığı anda ( kim bu diye bile olsa ) yazmadığı halde sayfayı açar ve bu kişi sizin avatar kontrolünüzü yapıyor diye uyarır.

** Çoklu adres girişi yapabilirsiniz, mesela aynı anda 10 adresinizi girer ve tek bir Msn üzerinden hepsini kontrol edebilirsiniz, 10 tane Msn Messenger kurulu gibi bu adreslerinizi kullanırsınız.

** Engellediğiniz kişiye isterseniz sanki engellememiş gibi yazabilirsiniz, bu arada karşıda ki kullanıcı sizi OFFLINE olarak görecektir.

** Sizinle konuşurken sayfayı kapattığını veya aşağıya indirdiğini görebilirsiniz ve kullanıcı sayfayı tekrar açtığında size haber verir.

** Bir çok kişi ile ayrı ayrı Msn sayfasından konuşmak yerine,tüm konuştuklarınızı tek sayfada toplar. Yazışmak için sadece yukarıdan nicki tıklamanız yeterli

** IP numaralarını gösterir,dosya gönderdiğinizde veya kabul ettiğinizde ip numarasını yine size gösterir.

** Günlük tutar,kim ne zaman online oldu,ne zaman size yazdı vs. gibi.

** Bug yapmaz, sizi uğraştırmaz ( Outlook Express açıldığında Msn’ninde otomatik açılması gibi )

** Windows Msn'deki gibi reklam yoktur.

** Otomatik AWAY mesaj özelliği: Karşı kullanıcının görmesini istediğiniz mesajı yazabiliyorsunuz ve hangi konumda yazmasını isterseniz ayarlıyorsunuz.

** Listenizdeki kullanıcıların isimlendirme ve guruplaştırma özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 11 Aralık 2005, 17:15:06 >

• http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
    buraya kendi mail adresiniz ve şifrenizle giriş yaparsanız sizi engelleyenleri görebilirsiniz arkadaşlar. merak etmeyin hiç bir tehlikesi yok uzun zamandan beri kullanıyorum ben.
  • http://blockchecker.msnfanatic.com/
    Bu adreste genelde herkesi offline gosterio pek işe yaramıo gibi
  • Yaa millet uğraşmayın yok öle bişey ben bi aralar yırtmıştım kendimi bu olay için ama sonuç sıfır...kullandığım bütün programlar bi işe yaramadı .......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

Yaa millet uğraşmayın yok öle bişey ben bi aralar yırtmıştım kendimi bu olay için ama sonuç sıfır...kullandığım bütün programlar bi işe yaramadı .......

Evet burda yazan yöntemlerden hiçbiri block için işe yaramıyor. Çoklu oturum yamasıyla farklı mail adresleriyle kendimi engelleyip denedim sonuç olumsuz

• Nasıl yok arkadaşım, Dmsn'i indirip denedin mi? Block listesini gösteriyor...
  • arkadaşlar daha önce de söylemiştim eğer messenger ayarlarından sadece izinli listemdekiler çevrimiçi durumumu görebilir adlı seçeneği işaretlemişseniz programların hepsi veyas sitelerin hepsi yanlış bilgi verecektir zira bu işaretleme ile msn nin bağlantısını koparıyorsunuz.Mesela bu işareti tıkladığımız da biri diyelim ki bloklandığını öğrenmek istiyor bakıyor ytazıyor herşeyi karşısına bloklandın diyor diyelim ama o kişi onu engellememiş ama koyduğumuz işaretteb dolayı öyle göstermekte onun haricinde başka bir zaman da engellememiş gösterebiliyor yani o an ki duruma göre bir nevi bu tarz yöntemler tahminden öteye geçememektedir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.