msnden dosya gönderirken "Göndermeyi denediğiniz dosyanın güvenli olmayabileceği algılandı ve dosya gönderilmedi." uyarısı alıyorum. neden kaynaklanıyor? şimdiden teşekkürler
egerexe veya mp3 gonderiyosan gondermez ilk once dosyayi rarla ondan sonra gonder
daha önce böyle birşeyle karşılaşmıyordum ama... bilgisayara format attım. nette 7,5 messenger yükledim bir de plus yükledim. sonra bu duruma geldi. yane önceleri sorun yoktu?
msn güvenlik ayarlarından olabilir... albus ta haklı olabilir ama benim bildiğim gelen dosyanın rarlı olması gerektiğiydi...
Dosyayı sıkıştırmak en iyi çözüm bu durumlarda.
msn plus tan sonra sıkıştırma programlarıyla sıkıştırıp öyle yollamalısın birde göndereceğin dosyanın uzantısını *.jpg yaparsan gider alan kişi uzantıyı exe vs çevirise düzeltir bu da başka bir yöntem yani
quote:
Orjinalden alıntı: albus
egerexe veya mp3 gonderiyosan gondermez ilk once dosyayi rarla ondan sonra gonder
+1 sıkıştırp gönder
quote:
Orjinalden alıntı: delteo
Dosyayı sıkıştırmak en iyi çözüm bu durumlarda.
Arkadaşın dediği gibi en iyi çözüm sıkıştırıp göndermek...
teşekkür ederim.
Bence güvenlik ayarlarından çünkü bende ilk yüklediğimde aynı sorun vardı.Güvenlik ayarlarını değiştirdim düzeldi.
arkadaşların da dediği gibi güvenlik ayarlarından kaynaklanan bi sorun bu
dosyayı rar.lıyıp gönderdiğin zaman böyle bi sorun yaşanılacağını sanmıyorum
quote:
mp3 transferi yapabiliorum ben
quote:
Orjinalden alıntı: anime
quote:
güvenlik ayarlarını deiştirmelisin o zaman bazı dosyalarda sorun yatabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: feat__
quote:
Orjinalden alıntı: anime
quote:
güvenlik ayarlarını deiştirmelisin o zaman bazı dosyalarda sorun yatabiliyor
ben mi değiştiriim güvenlik ayarlarını .. niye ki?*
mp3 de sorun olmuyo yaa.. klasör program fln gönderirken dio senin msn kaç ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme