Şimdi Ara

MSN delirtiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selam.benim sorunum şu, msn'inm açılmıyor.80000314 hatası veriyor.fakat bu sadece bir adresimde böyle yapıyor diğer adreslerimde hiçbir sorun olmuyor açarken.bunun nedeni nedir delircem valla.

bu arada sorun gider dediğim zaman kablosuz yazan yerin yanı boş,diğerlerinin hepsi tmm bir tek o kalıyo boş.

• dostum sifren cok uzun olabilir. msn sifreni 10-12 karakterden daha uzun yapma. daha kisa bir sifre ile dene.
  • benimde aynı sorun var...iki gundur açamıyorum...ama diğer msn adreslerini çatır çatır açıyo....
    msnin sitesinde kişi listeniz salt okunur durumda olduğu için açamıyosunuz falan diye açıklama var...bikaç dk sonra deneyin açılacak falan demişler iki gundur açamıyorum...

hata kodu:81000314

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkna -- 18 Ekim 2006; 17:40:11 >
  • Bende de 81000306 hatası var.2 gündür uğraşıyorum ama maalesef açılmıyor.Msn nin dediği tüm ayarlamaları yapmama rağmen bir türlü çözülmedi.
    Sadece bir tek adreste sorun var.Diğerlerinden sorunsuz bağlanıyorum.Eğer aşağıda yazılanlardan farklı bir fikriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:

* Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:

1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
    2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
    3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
    4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
    5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Notlar

* Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
    * Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

• arkadaşlar hiç birşey yapmanıza gerek yok msn'im açıldı.nasıl mı oldu bende bilmiyom kendi kendine.2 gündür uğraşıyordum tık yoktu en sonunda bugünde bir deneyeyim dedim açıldı.Bence sizinkilerde en sonunda açılır inş.
  • bendede oldu ben tam iki hafta msn e giremedim birgün denedim çat açıldı kendi kendine açılmış
  • Bu genel bi sorun bence ****@msn.com adresleri ençok hata weren uzantılar Ayrıca kişiler listesinin çok aşırı kabarması ya da silinip de listede olan çok fazla kişiler bile hata wermeye neden olabiliyor. Uç bir örnek wereyim ufak bir owerclock fazlası bile messengerı ya da internet explorerda hatalar wermeye neden oluyor.
  • Bendeki hata da çözüldü.2 gün uğraştığım yanıma kâr kaldı.Neyse olsun açıldı sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.