Şimdi Ara

Msn e Ne Oldu Anlamadım hack mi değilmi acayip bişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkdaşlar kız arkadasımla msn den konusyoduk kendisi notebook ile cevreden buldugu bir kablosuz bağlatı ile msn girdi konusmanın tam ortasında nick olarak gördüğüm kafare ismi den aynı pencere için kız arkadasımın masa üstünün screenshot ı bana dosya olrak geldi en az bi 5-6 defa ben redde reddet dedim ama 1 tane gelmiş kis7,0 ile tarattım bişi cıkmadı bu dosya bana nasıl geldi acaba

• Kendi kendine dosyo yollayan virüsler vardı ondan bulaşmış diyecemde screenshot yollamıyordu o .Yani haklanmiş olsaydı girilmezdi msn e giriyorsanız sorun yok
  • msn lere giriyoruz ama işte screen shot olayı bi değişik oldu peki ağdaki msn konusmlarını falan izlemişde olabilirmi
  • Screen shotların hepsini reddertiğinden eminmisin..
    KIS de zaten bişi pcye gırdıgınde dısardan saldırı uyarısı vermıyomu..
  • ya bi tanesini etmemişim baya gelmnişti zaten 1 tanesi geldi ama kis hiç bi şekilde uyarı vermedi ne virüs ne saldırısı karsıdaki notebook da da norton war oda bişi bulamadı
  • yazdılarımızı okumus olabilirmi yada web cam görüntüsünü almıs olabilirmi
  • anlattıklarını göz önünde bulundurursak zor bir ihtimal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten msnde garıp seyler olmaya basladı
  • olabilir agındaki bilgisayarların herşeyini yapabilir
  • arkadslar aynı sorun bizdede oldu ark.dan bi resm alcaktm
    kafare die bişi çıktı 2 - 3 kez ard. arda bişiler yolladı ama ne yolladgını göremedm.
    ardndan bna atmaya çalıstgı resm geldi.
    korkudan ss çktm kaydettm ve pc'yi yeniden baslttm.
    ARk'mda bnde virüs taraması yaptk bişi bulmadı.
    sora sorun bdaha olmadı işte ss

Msn e Ne Oldu Anlamadım hack mi değilmi acayip bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash91 -- 1 Şubat 2008; 23:40:44 >

• ArkadaşLar size önerim bitdefender i kuLLanın dünya üzerindeki en iyi Antivirüs programı ve son 2 yıLın en iyisi seçiLdi...
    Her türLü korumayı yapıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Kendi kendine dosyo yollayan virüsler vardı ondan bulaşmış diyecemde screenshot yollamıyordu o .Yani haklanmiş olsaydı girilmezdi msn e giriyorsanız sorun yok

Yok o naked virüsü
    Eğer bulaştıysa çözümü burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_20802705/tm.htm

• eyw. kardes saolasın.
    ama kimse benden onlara çıplak resmlerm fln vs. gibi şeylern gtmedigini sölüo o zmn bulaşmamıştr dimi?
  • arkadaslar msnden bırılerı bana screenshot yazdırdılar......ve tum pcme gırdıklerını soyledıler durum nedır ne yapabılırler ve bundan nasıl kurtulabılırım_? hemen modemı kapattım....daha sonra tekrar bırsey yapabılırler mı yardım edın lutfen hemn.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.