Şimdi Ara

MSN FRP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum çoğunuz saçma diyeceksiniz la git diyeceksiniz ama ben saçmalamayı ve denemeyi seven bir kişiliğim bana tutcak gibi geldi ama sizinde fikrinizi alayım dedim

İlk önce isim(karakterinizin adı)_frp@hotmail.com gibi bir msn alioruz ve sadece bu oyuna katılanları eklioruz...Oyunumuz WoW havasında geçerse daha güzel olur... konu şimdilik gelişior yorumlara göre hayata geçirmeyi planliorum

Saygılar

• eeee hadiii up
  • kardeş sağına soluna dikkatlice bak.. biyerde açık pencere göreceksin.. eğer açık değilsede açacaksın.. yapman gereken birtek şey kalıyor aşşa atlamak.. yükseklik hiç önemli deil ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alex_61

kardeş sağına soluna dikkatlice bak.. biyerde açık pencere göreceksin.. eğer açık değilsede açacaksın.. yapman gereken birtek şey kalıyor aşşa atlamak.. yükseklik hiç önemli deil ha

• İkinizde durduk yere adamın konusunu kirletiyor gibime geliyor.Konu dışına çıkın.Ama kapı kullanın.Gidin kapınızın dışına çıkın.Kapıyı kitleyin anahtarları denize atın.Denizin derinliği çok önemli değil he.

Ayrıca OFM yeni hesap için Msn alacağımdan böyle birşey yapabilirim.
  • yaw tamam msn frp ye bişey demiyorumda
    WoW havasında msn frp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 8 Ekim 2008; 19:12:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

İkinizde durduk yere adamın konusunu kirletiyor gibime geliyor.Konu dışına çıkın.Ama kapı kullanın.Gidin kapınızın dışına çıkın.Kapıyı kitleyin anahtarları denize atın.Denizin derinliği çok önemli değil he.

Ayrıca OFM yeni hesap için Msn alacağımdan böyle birşey yapabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalık gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Saçmalık gibime geliyor.

Tahmin etmistim Konu Silinsle
  • quote:

kardeş sağına soluna dikkatlice bak.. biyerde açık pencere göreceksin.. eğer açık değilsede açacaksın.. yapman gereken birtek şey kalıyor aşşa atlamak.. yükseklik hiç önemli deil ha

Beynini mi aldırdın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

quote:

Beynini mi aldırdın ?

Hayır, bence gayet haklı.
  • Nedir bu tepkiler ? MSN frp yi ilk ben başlattım hatırlatırım ki... ve uzun zamandır oynyuoruz arkadaşlarla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

Nedir bu tepkiler ? MSN frp yi ilk ben başlattım hatırlatırım ki... ve uzun zamandır oynyuoruz arkadaşlarla...

Msn frp de bişey yokta adam
    WoW havasında msn frp demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingEagle13

quote:

Ha ha ha koptum

Fikre saygı duymuyorsan adam gibi açıkla

Mesajın şikayet edilecektir.

• Wow havasında nasıl olacak biraz açarsan
  • --->Konu, Açanın İsteğiyle Kilitlenmiştir!<---
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.