MSN gorusmelerını kaydeden program var mı fakat kullanıcı gormucek gizli calıscak yanı şimdiden tşkl
Plus bunu zaten yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: cerb
Plus bunu zaten yapıyor.
...
quote:
Plus bunu zaten yapıyor.
evet katılıyorum
messenger da araçlar/seçenekler/iletilere gir. burada sayfanın altında "görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla" yı seç ardından "konuşmalarımı bu klasöre kaydet" kısmından da kaydedilecek yeri seç. konuşmalar otomatik olarak o klasöre kaydedilir.
ayrıca plusta ileti geçmişlerine şifre girebiliyorsun. kimse okuyamıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kahve
messenger da araçlar/seçenekler/iletilere gir. burada sayfanın altında "görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla" yı seç ardından "konuşmalarımı bu klasöre kaydet" kısmından da kaydedilecek yeri seç. konuşmalar otomatik olarak o klasöre kaydedilir.
bu bir bilgisayardaki sadece 1 kullanıcıyı kapsar demi..yani o kişi ayarlamışsa.. evde 2-3 kullanıyoda pc'yi,, sakata gelmiyelim, o yüzden soruyorum..
soru ve
quote:
Orjinalden alıntı: LSG bu bir bilgisayardaki sadece 1 kullanıcıyı kapsar demi..yani o kişi ayarlamışsa.. evde 2-3 kullanıyoda pc'yi,, sakata gelmiyelim, o yüzden soruyorum..
çözüm
quote:
Orjinalden alıntı: emreee85 ayrıca plusta ileti geçmişlerine şifre girebiliyorsun. kimse okuyamıyor.
bir arada.
quote:
Orjinalden alıntı: icen
quote:
Plus bunu zaten yapıyor.
evet katılıyorum
aynen katılıyorum yerini sorcak olursan belgelerim/ileti geçmişim
plus filan bunlar basit işlemler arkadaşlarım siz bu işlemleri gizli yapan programlar warmı onlardan bahsedin plus dediğin şeydede belli oluo orada plus die bi menü oluo içine girdiğin zamanda yazıo kaydoluo die işte maksat o kayıt işini anlamadan yapmakta warsa böle bi program paylaşalım hemen herkes faydalansın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme