Şimdi Ara

msn im hacklendi!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn im hacklendi?ne yapabilirim?lütfen bilen varsa yardım etsin...

eski bir arkadaştan bir dosya geldi kabul ettim açtım ve dosya kendini kişi listemdeki herkese otomatik gönderiyor.msn online olamıyorum.online olduktan 2 dk sonra tekrar gönderiyor kişilerime.offline iken gönderemiyor.yardım

• kişi listesinin yedeğini alıp yeni bir hesap açacaksın o eski arkadaşınıda bulup döveceksin
  • geçmiş olsun

quote:

o eski arkadaşınıda bulup döveceksin

• şifreni değiştirebiliyorsan şifreni değiştir siteden ,

olmazsa forum içinde arama yaptır geniş kapsamlı bir başlık vardı MSN hacklenenlere yardımcı olan

geçmiş olsun

Edit : arkadaşını döveceğine kendi başını duvarlara vur sonuçta senin hatan... 9 yıldır internetle iç içeyim daha bir kere hacklenmedim -_-''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 23 Temmuz 2007; 14:21:23 >
  • +47
    quote:

Orjinalden alıntı: fordmustanggt

kişi listesinin yedeğini alıp yeni bir hesap açacaksın o eski arkadaşınıda bulup döveceksin
  • başka yapabilecek bir şey yok mu?

bitti mi yani kaç yıllık msn im ya:(
  • aynı şey dün başıma geldi arkadaşım bi ileti gönderdi bana resimlerimi kabul et diye myalbüm mü ne öyle bi şey yazıyodu... neyse ben msn yi sildim yenisini yükledim yine aynı sorun yeni adres aldım yine aynı sorun eski sürümden açtım bugün anca öyle oluyo. son çare format atmak gerekiyo pc ye anca öyle düzelicek sanırım başka bi yolu var diyen arkadaşlar yazarsa sevinirim ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slmmmmm beyler 72+ char arıyom
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • virüs taramasından geçir msni sil baştan yükle ben öle yaptım düzeldi az önce başıma geldi benimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.