Şimdi Ara

Msn'im nasıl hacklenmiş olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar adamın teki msn'imi hacklemiş,sizce nasıl olmuş olabilir.Dünden beri bakıyorum bilgisayarımda zararlı bir dosya yok,norton var,adawareyle tarama yaptım.hatta mynetteki adresimi bile çalmış şerefsiz.şifreleri aynıydı muhtemelen beni bilen biri ama.bilmeyen biri bu işi yapabilir mi?ne maillerle gelen dosyaları alıyorum nede gönderilen dosyaları.pc me girmesi imkansız nerdeyse.Bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun arkadaşlar.He bir de unutmadan.İnternet üzerinden alışveriş yaparken ekran klavyesini kullanarak yapıyorum bu cidden şifremin çalınmasına engel olan bir durum mu?.acaba kavyeden girdiğim verileri çalan bir proram gönderdide öylemi buldu şifrelei mi?.Kredi kartım çalındıysa battım ben.goldcard :(((( acil yardım

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinomoreno -- 20 Ekim 2005, 10:40:42 >

• Sanal klavye bence oldukça güvenli. Özellkikle özel bir tuşa bastığında harflerin yerini değiştiren versiyonları var. Daha iyisi olamaz gibi geliyor. Tabi mutlaka yine de ufak bir risk vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

1- gizli sorunu bilmis olabilir
    2- cafelerden falan girdiysen keylogger falan olabilir pc'inde veya evindede olabilir
    3- trojan yemis olabilirsin
    4- kendi elinle vermis olabilirsin

aklıma gelenler bunlar

+1
    ayrica fake mail yedirmişde olabilirler..
    geçmiş olsun Chinomoreno arkadaşim..
  • valla dostum gizli sorumu bilmesi nerdeyse imkans1z en sevdigin roman karakteri?? al sana bir kaya

dediklerinizin,özellikle de fake mail olmad1g1na eminim.

saolun arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Sanal klavye bence oldukça güvenli. Özellkikle özel bir tuşa bastığında harflerin yerini değiştiren versiyonları var. Daha iyisi olamaz gibi geliyor. Tabi mutlaka yine de ufak bir risk vardır.

Ne yazıkki hayır çünkü o sanal klavyeleride tıklarken ekrandaki görüntüyü saveleyen programlar var.
    Yani bir nevi neyi tıkladığının videosunu izliyorlar.

Sakın cafelerde filan bankacılık işlemi yapmayın.
  • quote:

Sanal klavye bence oldukça güvenli. Özellkikle özel bir tuşa bastığında harflerin yerini değiştiren versiyonları var. Daha iyisi olamaz gibi geliyor. Tabi mutlaka yine de ufak bir risk vardır.

pro agent trojanının paralısı sanal klavye kayıtların da tutuyor
  • peki bu msni kırakının kafasını kırmama yardım edebileek biri var mı? hırs yaptım.ya alsın msni soksun bir yerine.ipne tehdit falan ediyor,yalandan delikanlılık yapıyor ona sinir oluyorum
  • arkadaşlar kafayı çalıştrın,gizli soruyu bilse şifreyi nerden bulacak.kesin fake mail yemiş sayfaya yeniden şifreni girmişsindir.gerisi malum

keylogger başka bilgisayardan girdiysen olur
  • quote:

arkadaşlar kafayı çalıştrın,gizli soruyu bilse şifreyi nerden bulacak.kesin fake mail yemiş sayfaya yeniden şifreni girmişsindir.gerisi malum

keylogger başka bilgisayardan girdiysen olur

keyloger için başka pc den girmesine de gerek yok keyloger başka herhangi bir dosya olarak arkadaşa gönderilmiş olabilir mesela bir resim dosyası ile birleştirilebilir arkadaşda o resmi açarsa keyloger ı yemiş olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.