msn yoluyla virüs bulamsıs sanırım smn acıkken kitlenio hiç bişey yazamıyorum.kendikendine cevrimiçi olan herkese bi link gönderio ve kitlenio ne yapabilirim yardım lutfen
tahmin ettiğin gibi virüs bulaşmış. Kaspersky,Nod32 gibi virüs programlarıyla bilgisayarını güvenli modda açıp, virüs taraması yaparsan düzeldiğini göreceksin. Msn yi silip, baştan kurman sonucu değiştirmez.
?http://www.very-naked.com/ bunun gibi bişey otomatik olarak listemdeki herkese gidio ve karşı taraf linki tıklayınca benm msn kitlenio.. AVİRA antivirüs yukledim bugun.onu silip nod32 mi yuklemeliyim.. msn i program ekle kaldırdan kaldırdım ve virüs taraması yaptıkdan sonra tekrar indirdim msni ama hala aynı off ya çıldırcam.etrafımda tanıdıgım kimse yok.pc yi herkse verewmem format için..bi çare yaa...
Aynı Sorun ßendede Var kaspersky bi işe yaramıyor Nod32 de denedim olmuyor offff Tek yol Format Sanırım
kullandığınız sürümler son sürümdemiydi? ben yıllardır kaspersky kullanıyorum; bana mısın demedi. bilgisyarı güvenli kipte açmayı denediniz mi? son çözüm formatlamak; ama gereksiz.
guvenli kip te asçmak ne demek???
bilgisayarınızı baştan başladın, wndows oturumu açılmadan f8 e basın sürekli gelen pencerede güvenli kipin üstüne yön tuşlarıyla gelin. enter e basın windows ortamına girerken güvenli kipte açılmasına devam etmek istiyor musunuz diyecek tamam diyin geçin. sonra full sistem tararın.