Şimdi Ara

msn kendikendine kitlenio??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn yoluyla virüs bulamsıs sanırım smn acıkken kitlenio hiç bişey yazamıyorum.kendikendine cevrimiçi olan herkese bi link gönderio ve kitlenio ne yapabilirim yardım lutfen

• tahmin ettiğin gibi virüs bulaşmış. Kaspersky,Nod32 gibi virüs programlarıyla bilgisayarını güvenli modda açıp, virüs taraması yaparsan düzeldiğini göreceksin.
    Msn yi silip, baştan kurman sonucu değiştirmez.
  • ?http://www.very-naked.com/ bunun gibi bişey otomatik olarak listemdeki herkese gidio ve karşı taraf linki tıklayınca benm msn kitlenio.. AVİRA antivirüs yukledim bugun.onu silip nod32 mi yuklemeliyim.. msn i program ekle kaldırdan kaldırdım ve virüs taraması yaptıkdan sonra tekrar indirdim msni ama hala aynı off ya çıldırcam.etrafımda tanıdıgım kimse yok.pc yi herkse verewmem format için..bi çare yaa...
  • Aynı Sorun ßendede Var kaspersky bi işe yaramıyor Nod32 de denedim olmuyor offff Tek yol Format Sanırım
  • kullandığınız sürümler son sürümdemiydi?
    ben yıllardır kaspersky kullanıyorum; bana mısın demedi. bilgisyarı güvenli kipte açmayı denediniz mi?
    son çözüm formatlamak; ama gereksiz.
  • guvenli kip te asçmak ne demek???
  • bilgisayarınızı baştan başladın, wndows oturumu açılmadan f8 e basın sürekli
    gelen pencerede güvenli kipin üstüne yön tuşlarıyla gelin. enter e basın windows ortamına girerken güvenli kipte açılmasına devam etmek istiyor musunuz diyecek tamam diyin geçin. sonra full sistem tararın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hallettim summer 75 yardımların için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: onLyStyLe

Aynı Sorun ßendede Var kaspersky bi işe yaramıyor Nod32 de denedim olmuyor offff Tek yol Format Sanırım

bende kaspersky işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.