Şimdi Ara

msn kısı sılme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benım problemım msn nımde kayıtlı olan bır kısıyı sılıyorum ama ayarlar kısmından engellıler bolumunden sılemıyorum.baska bır msn yukledıgımde ıse hepsı gerıye gelıyor kac kısı sıldı ısem hepsı sankı normal lıstemde varmıs gıbı lısteme gırıyor.msnde kısıyı tamemen ortadan nasıl kaldırebılırım nasıl sılebılırım kesınlıkle bır daha o kısı ıle ıletısım mumkun olmasın onun ısmı lıstemde yada msn ın baska hıcbır yerınde gorunmesın.tesekkur ederım........

• O kişiyi engelliler bölümüne gelip sağ tıklayıp silmeyi denediniz mi ?
  • denedım ama sil aktıf gorunmuyor pasif durumda lısteye ekle ve ızın ver kısmı var.olmuyor sılsen bıle ne hıkmetse yenı msn yazılımı yuklıyeyım karsıma cıkıyor.2 sene once sıldıgım kısıler bıle su an lıstemde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersel -- 13 Ağustos 2008; 13:37:54 >
  • Karşında ki seni msnden silmeden orada sil aktif olmuyor.

Genel olarak herkes de var önceki sildikleri listede falan durması ama açın biraz bekleyin düzelmesi lazım.
  • tesekkur ederım ama ne yaptıysam kısılerı kaldıramıyorum sılemıyorum.ılgınc bırsey nasıl olurda tamemen kaldıramam demekkı boyle sılemeden kalacaklar...
  • engelliler kısmından silemezsin zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.