Şimdi Ara

msn konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apple kulanıcılarından yardımları için ve paylaşımları için cok teşekkür ederim burda bulunan tüm arkadaşlardan
    bir mazuratım olacaktı apollo kurulu ve bağlanamıyorum ve bağlanmaya kaltığımda ise şöyle hatla karşılaşıyorum

connection error from notification server unable to connect

hatası bunu için yardım alabilirmiyim arkadaşlar internete gire biliyorum ama msnbağlanamıyorum....

herkeze kolay gelsin şimdiden

• Arkadaşım mobile chat kullanırsan daha çok verim alabilirsin çünkü bende apollo'yu açamadım.
  • Apollo'yu kullanmayın. Hala sorunlu. Fring veya MobileChat'i tavsiye ederim.
  • apollo hiçbir zaman düzgün çalışmadı...

öncelikli tavsiyemwww.beejive.com adresinden (safariden gir) iPhone ile ilgili kısma giderek webden kullan msn'i...apollo ve fring den daha kapsamlı bi şekilde kullanabiliyorsun msn'i...

bunu kullanırken de sonraki loginlerde sıkıntı yaşamamak için installer sourcelarına

appledailytimes.com/installer

adresini yükle ve çıkan 1.1.4 Cookie Fix'i yükle...
  • merhaba,
    buggün fring'i yükledim. ama ilginç bişeyle karşılaştım. ben mesaj yazıyorum. karşı taraftaki bilgisayara gidiyor ama karşı taraftan yazılanlar bana gelmiyor. daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? ne yapmam lazım???
  • bana göre en kullanışlı msn programı mobile chat.hiç bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.
  • Aynen öyle Mobile Chat programı çok güzel ve kullanışlı. sources: twenty08.com/installer
    Safari'den girip te www.beejive.com adresinden gerekli işlemleri yaptıktan sonra kullanacağımız msn'de çok kullanışlı.Tercih sizin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Mayıs 2008; 14:25:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba XanderJR
    fring'i sildim. mobile chat'i ekledim eklerken yetersiz disk alanı gibi bi uyarı verdi ama yine de ekledi. bakım masaüstünde var ikon .programda çalışıyor.
    ama bu seferde mail adresimi giriyorum ama bana "unable to authenticate:this e-mail adress or password is incorrect" diyor.
    bu arada update kısmına mobil chat version 2.0.0b vardı ona update edeyim bari dedim ama bu seferde "package download failed hatası verdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

bana göre en kullanışlı msn programı mobile chat.hiç bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.
  • Yetersiz disk alanı için şu uygulamayı yapabilirsiniz.
    UYGULAMA ALANI YETERSİZ UYARISI
    İlk kısımdaki bazı dosyaları ikinci kısıma kaydırarak uygulamalarınız için biraz daha yer açmaktır. Bu işi sizin için yapan güzel bir uygulama var: BossTool.
    İndirip kurmadan önce BSD Subsystem'i kurduğunuzdan emin olun (BSD
    Subsystem'i kurduktan sonra mutlaka restart yapmalısınız). Daha sonra
    BossTool'u indirin ve kurun. Çalıştırdıktan sonra açılan ekrandan
    "Free Disk Space" seçeneğini seçin. Ardından açılan ekrandan "Relocate
    Fonts" u seçin. Bu işlem font dosyalarını ikinci kısıma taşıyacaktır.Böylelikle uygulamalarınız için birinci kısımda yer açılacaktır.
    Ayrıca bunu resim olarak ta imzamdaki linkten görebilirsiniz.

Mobile Chat'te şifrenizi yanlış girmişsiniz.Büyük küçük harf duyarlıdır,dikkat ediniz.
    package download failed hatasını gidermek için ise,Iphone'u reset(leyiniz.Yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.

• Peki mobile chat ve fring'in veri aktarımları hakkında bilgisi olan varmı? Şu an wireless modemim olduğu için sorunsuz bağlanıyorum ama yazın msn'e edge ile gireceğim. Hangi program daha az veri aktarımı yapıyorsa onu kullanmak daha mantıklı, bari kontorlerimizi boş yere feda etmemiş oluruz
  • Mobile chat bende çalışmıyor "retrieving budy list' te takılıp kalıyor konu hakkında bilgisi olan varmı?
  • "meebo" kullanıyorum ben de...
    web tabanli ama oldukca sorunsuz...
    www.meebo.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.