slm arkadaşlar,msn de listemdeki kişilerin msn space lerine girdiğim zaman resim albümlerini full size görmek istediğim zaman yeni bi sayfa açılıyo ve sayfada sadece bi fotoğraf makinesi çıkıyo.sizce nası bi sorun olabilir ? explorer 6.0 kullanıyorum
pek anlamadım bıraz daha acıklayıcı anlat kı yardımcı olabılelım.
biraz resmin açılmasını bekleyeceksin... eğer açılmazsa resim yüklememiş demektir.
bekliyorum ama herahngi bir değişiklik olmuyor ,altta resim ekledim
beklemen gerekiyor veya sorun ınternet bağlantının yavaşlagından yada my sapce sayfasındakı yoğunluktan kaynaklanıo olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: dieesseel
beklemen gerekiyor veya sorun ınternet bağlantının yavaşlagından yada my sapce sayfasındakı yoğunluktan kaynaklanıo olabilir
evet bu bekleme suresınce cıkan resım
bağlantım 512kb ama farklı kişilerin sayfalarında uzun süre beklesemde herhangi bi yükleme olmuyor,zaten sol alt köşedede explorer işaretinin yanında bitti yazısı çıkıyor.
internet explorer'inin ayarlaından gerekli izinleri vermelisin. biliyosunuz ki bunlar birer activex uygulamasıdır. bunlar izin verilmediği taktirde çalışmazlar ve çalışmadıklarında yapmaları gereken işleri de dolayısıyla yapmazlar. internet seçeneklerine girip gelişmiş ayarlardan gerkli izinleri vermelisin. çalıştıklarını göreceksin...
salpyılmaz arkadaşım biraz daha açıklamalı yazabilirmisin internetin gelişmiş ayarlarından hangi seçenekleri aktif halae getirmem gerekir?activex ile ilgili herhangi bişey bulamadım
bende direk fotorafların sayfasına girdiğim zaman explorer pat diye kapanıveriyor. ama space.lerin ana sayfasına bakabiliyorum. resimlerin sayfasına girince yine pat kapanıveriyor :) neden bilmiyorum
daha anca rahatcana açıp bakabiliyordum. ama son 1 haftadır fotolar bile zor açılıyor beklemeye tahammulum olmuyor kapatıyorum. msn space bu aralar çok yavaş
quote:
Orjinalden alıntı: Metalovski
daha anca rahatcana açıp bakabiliyordum. ama son 1 haftadır fotolar bile zor açılıyor beklemeye tahammulum olmuyor kapatıyorum. msn space bu aralar çok yavaş
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme