Şimdi Ara

msn le ilgili bi soru??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar,msn de listemdeki kişilerin msn space lerine girdiğim zaman resim albümlerini full size görmek istediğim zaman yeni bi sayfa açılıyo ve sayfada sadece bi fotoğraf makinesi çıkıyo.sizce nası bi sorun olabilir ? explorer 6.0 kullanıyorum

• pek anlamadım bıraz daha acıklayıcı anlat kı yardımcı olabılelım.
  • biraz resmin açılmasını bekleyeceksin... eğer açılmazsa resim yüklememiş demektir.
  • bekliyorum ama herahngi bir değişiklik olmuyor ,altta resim ekledim

• beklemen gerekiyor veya sorun ınternet bağlantının yavaşlagından yada my sapce sayfasındakı yoğunluktan kaynaklanıo olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dieesseel

beklemen gerekiyor veya sorun ınternet bağlantının yavaşlagından yada my sapce sayfasındakı yoğunluktan kaynaklanıo olabilir

evet bu bekleme suresınce cıkan resım
  • bağlantım 512kb ama farklı kişilerin sayfalarında uzun süre beklesemde herhangi bi yükleme olmuyor,zaten sol alt köşedede explorer işaretinin yanında bitti yazısı çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet explorer'inin ayarlaından gerekli izinleri vermelisin. biliyosunuz ki bunlar birer activex uygulamasıdır. bunlar izin verilmediği taktirde çalışmazlar ve çalışmadıklarında yapmaları gereken işleri de dolayısıyla yapmazlar. internet seçeneklerine girip gelişmiş ayarlardan gerkli izinleri vermelisin. çalıştıklarını göreceksin...
  • salpyılmaz arkadaşım biraz daha açıklamalı yazabilirmisin internetin gelişmiş ayarlarından hangi seçenekleri aktif halae getirmem gerekir?activex ile ilgili herhangi bişey bulamadım
  • bende direk fotorafların sayfasına girdiğim zaman explorer pat diye kapanıveriyor. ama space.lerin ana sayfasına bakabiliyorum. resimlerin sayfasına girince yine pat kapanıveriyor :) neden bilmiyorum
  • daha anca rahatcana açıp bakabiliyordum. ama son 1 haftadır fotolar bile zor açılıyor beklemeye tahammulum olmuyor kapatıyorum. msn space bu aralar çok yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

daha anca rahatcana açıp bakabiliyordum. ama son 1 haftadır fotolar bile zor açılıyor beklemeye tahammulum olmuyor kapatıyorum. msn space bu aralar çok yavaş

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.