Şimdi Ara

msn live 9 beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr ben bu msn live betayı kurdum ama bi türlü kaldıramıyorum program ekle kaldırda gözükmüyo your uninstaller diye programım var ondada gözükmüyo. msn konuşma ekranı açıldığında sol tarafta resimler çıkan sürümü bu en son yani. bunu kaldırıp eski mesengerden birini yüklemek istiyorum lütfen yarım edein denemedğim yol kalmadı .

• Valla bende kaza bela kaldırdım gibi oldu şimdide 0x8000ffff hatası alıyorum. Bütün reg kayıtlarını tek tek sildim kontrol ettim yok şu 0x8000ffff hatasının çözümünü bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eR_HaN355 -- 11 Ekim 2008; 17:09:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eR_HaN355

Valla bende kaza bela kaldırdım gibi oldu şimdide 0x8000ffff hatası alıyorum. Bütün reg kayıtlarını tek tek sildim kontrol ettim yok şu 0x8000ffff hatasının çözümünü bulamadım.

Hep derim 8.5'ten şaşmayın
    Format at

• quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

Orjinalden alıntı: eR_HaN355

Valla bende kaza bela kaldırdım gibi oldu şimdide 0x8000ffff hatası alıyorum. Bütün reg kayıtlarını tek tek sildim kontrol ettim yok şu 0x8000ffff hatasının çözümünü bulamadım.

Hep derim 8.5'ten şaşmayın
    Format at

aynı hatayı bende de verdi bütün reg kayıtlarını sildim ama 0x8000ffff hatasından kurtulamadım bi yardım arkdaşlar format atmak istemeiyorum nrden kurdum ya bu salak şeyi

• Aynı hatayı bende yaptım.Lütfen sadece şu gereksiz program için format attırmayın bana . Bir yolu olmalı . Ama nasıl ?
  • ya ben kurmak istemiyodum ama mecbur kurduttu..şu an bitmek üzere. bendedemi açılmayacak msn
  • oh be açıldı çok ilginç olmuş..

geçmiş olsun bu arada
  • Bende niye böyle bir sorun olmadı acaba...
  • Bende de olmadı.
  • Çözüm bulundu,
    Bilgisayarınıza " Windows Installer CleanUp Utility " programını kurun ,
    çalıştırın ve silmek istediğiniz programı ve eklerini teker teker silin (remove tuşu ile).
    Bu bilgiyi veren "Neutralizer" arkadaşımıza (başka bir forumdan - mx labs) teşekkürler .
  • msn beta bende de sorun çıkardı ve açılmıyor. " Windows Installer CleanUp Utility " programı ile sildim. ama yine live yükleyemedim, çalışmadı. live'den önceki msn sürümlerini msn sitesinden indiremedim. msn 5 buldum ama o da çok ilkel kaldı. live'den bir önceki versiyonu indirebileceğim temiz bir site biliyor musunuz?.
  • bulaşmamak lazım bu beta sürümlerine
  • Geçen hafta yükledim sorunsuz çalıştı, deneme amaçlı 8.5'e bile döndüm sorun çıkmadı.
  • 8,5 ile ne farkı var 9 beta nın?
  • ya ben program files içindeki msn i sildim bir sürü programla registry ayarlarındaki kırık linkleri de sildim 8.5i kurmak istediğimde bilgisayarınızdaki sürüm daha yeni olduğundan kurulamıyor önce onu kaldırın diyor ama kaldıracak bir şey yok program ekle kaldırda falan hiç gözükmüyor
  • Bende yeni yükledim bir sorun yok.
    Discovery kullanıp sorun yaşayan varmı peki ?
  • sistem geri yükleme yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.