Şimdi Ara

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
31.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şu anda kullanmaktayım yeni özellikler filan var fakat en hoşuma giden özellik şu olmuş:

mesela ben karşıdaki hiçbişey yazmadan birkaç defa bişey yazdım msn 8.0 da şöyle oluyordu

x:asdasd

msn 9.0 da ise

x: asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd

daha düzenli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

Şu betanın normalini çıkarsınlar iğrenç olmuş Estetik ve sade görünüyor ama programcıık adına birşey yok

Daha ne istiyorsun arkadaşım? Oldukça gelişmiş ve güzel.

Tamam ldukça geliştirmeş hoş,zarif fakat diğer sürülere göre bence biraz kullanışsız kalmış.Aslında bide plusı desteklese bana yeter ama gerçektende hakkını verememişler bir final sürümünün

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

Şu betanın normalini çıkarsınlar iğrenç olmuş Estetik ve sade görünüyor ama programcıık adına birşey yok

Daha ne istiyorsun arkadaşım? Oldukça gelişmiş ve güzel.

Tamam ldukça geliştirmeş hoş,zarif fakat diğer sürülere göre bence biraz kullanışsız kalmış.Aslında bide plusı desteklese bana yeter ama gerçektende hakkını verememişler bir final sürümünün

Final sürümü değil zaten. Henüz RC sürümü. Final sürümünde hatalar dahada azalır. Bazı hatalar olduğunu kabul ediyorum.

• yeni ileti sesi dışındaki tüm sesler duyulmayacak derecede kısık çıkıyor acaba herkesde böylemi yoksa bendeki bi sorun mu bu merak ediyorum
  • bunun plus'ı ne zaman cıkıcak acaba bi bilgisi olan varmı ?
  • Bende İng olanı yüklüydü Msn i açtığımda ordan yeni sürümü yüklemem için yazı gördüm Ok dedim yükledim ama açılmıyor. Sürekli hatalar veriyor.
    Neden böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Bende İng olanı yüklüydü Msn i açtığımda ordan yeni sürümü yüklemem için yazı gördüm Ok dedim yükledim ama açılmıyor. Sürekli hatalar veriyor.
    Neden böyle?

Microsoft'un sitesinden en son sürüm Messenger'ı indirip yükleyin.
  • Link verebilirmisin acaba aratma yaptım microsoft da ama birsürü seçenek çıktı son sürüm hangisi bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

ben şu anda kullanmaktayım yeni özellikler filan var fakat en hoşuma giden özellik şu olmuş:

mesela ben karşıdaki hiçbişey yazmadan birkaç defa bişey yazdım msn 8.0 da şöyle oluyordu

msn 9.0 da ise

x: asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd
    daha düzenli oluyor

Bu olay 8.5 de de var zaten.Sadece default olarak gelmiyor.Ayarlarda iletiler ''her kişiden gelen ardışık iletileri birlikte gruplandır'' tik i yaptığınız zaman dediğiniz şekilde oluyor.Bilmeyenler için yardımcı olabilir.

• arkadaslar ben yukleyemiyorum ya. " C:\WINDOWS\Installer\{301CC261-0ECA-448D-8F21-A9D474AB40B4}.msi dosyasından okunmaya çalışırken bir ağ hatası oluştu. " diye hata veriyor.. bu hatanın çözümünü bilen var mı acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuchs_78

arkadaslar ben yukleyemiyorum ya. " C:\WINDOWS\Installer\{301CC261-0ECA-448D-8F21-A9D474AB40B4}.msi dosyasından okunmaya çalışırken bir ağ hatası oluştu. " diye hata veriyor.. bu hatanın çözümünü bilen var mı acaba ??

Kurulum dosyalarını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Muhtemelen indirme yaparken bir hata oluşmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE

download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/wlsetup-all.exe

Hadi hayırlı olsun. Çıktı sonunda.

EYWALLAH SAOLASINN
  • Bende indirdim kullaniyorum çok süper vede memnunum ancak bir problem var.Arkadaşlar konuşlarda eskisinde GÖDER butonu vardı ama ben bunda göremedim varmı yoksa yokmu yardıııııııııım
  • şu anda indiriyorum.teşekkürler
  • Saolasın ,
  • bende durum dışarıda olduğu zaman meşgul ya da uygun a geçmiyor. sildim tekrar yükledim para etmedi. bu rosunla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

quote:

Çıktı da ben beğenmedim. Internet bölümünde de belirttim. Ama belki burada bilenler vardır. Bir bakın...

quote:

İndirdim, kullanıyorum. Ancak bazı eksik yanları var.
    Mesela durumlar çok az (Telefonda, yemekte vs. yok) .. Uygun, Meşgul, Dışarda olmak üzere 3 çeşit.
    İkincisi msn'i açtığımda genellikle çevrimiçi/çevrimdışı durumuna göre sıralarım ancak yukarıdaki Sık Görüşülenler, Gruplar şeysini yok edemedim.
    Bilen bi el atsın. Yok edelim şunları...

Araçlar>Düzen>sık görüşülenleri görüntüle kutcuğundaki tiki kaldırırsan gider büyük ihtimalle

Gitmedi hala...

dostum düzenden grupları göster deki tik i kaldır düzeliyor birde bi sorum olacak. mail kutuma tıkladıgımda msn in ispanyolca sitesini açın dio ve giriş yapmamı istiyor. 8.5 teki gibi direk otomatik açılmıyor. bunu nasıl halledebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 28 Aralık 2008; 21:12:23 >

• neden 127 mb ve nasıl kuruluyor
  • Ben de kurdum fakat bağlandıktan hemen sonra hata verip kapandı.Sorun düzelmeyince kaldırıp 8.5 i yüklemek istedim fakat malesef 9.0 ı bir türlü kaldıramadım.Ekle kaldırda hiçbir şekilde kalkmadı.Program files ve başlataki menüden silince ekle kaldırdaki listeden gitti.Şimdi 8.5 i yüklemeyi denedim yine yükleyemedim.9.0 ı sıfırdan tekarar yükledim bu seferde pc de mevcut diye uyarı veriyor. Format mı atayım şimdi msn yüzünden?Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 28 Aralık 2008; 23:22:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

dostum düzenden grupları göster deki tik i kaldır düzeliyor birde bi sorum olacak. mail kutuma tıkladıgımda msn in ispanyolca sitesini açın dio ve giriş yapmamı istiyor. 8.5 teki gibi direk otomatik açılmıyor. bunu nasıl halledebilirim

Teşekkürler. Düzeldi...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.