uyum sorun değil zaten uyumlusu var şuan ama renkli yapmıyor işte kişi listesini..
onu bilmiyorum renkli olup olmadığını;)
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Arkadaşlar ilk mesajdaki link MSN Live Messenger'in full versiyonu mu acaba?Ona göre kuracağım söylerseniz.
Soruma cevap arıyorum.
Bir allahın kulu soruma cevap vermemiş lütfen yardımcı olur musunuz?
Nacizane kendi deneyimimi aktarmak istedim. Ben format attıktan sonra msn 8.5 yüklerken hata oldu resmi siteden yenisini indirdim ve 9 betayı kurmak zorunda kaldım.Herhangi bir sorunla karsılasmadım ancak ilk online olusta biraz beklemeniz gerekiyor.Ayrıca Msn Plus sitesinde yer alan 4.79 sürümlü plus ''renkli nickler'' dahil tüm özellikleriyle calısıyor.İngilizce olmasından dolayı ayrıca beta kullanmamak icin final sürüm oldugunu düsündügüm yenisini yükledim.
14.0.8050.1202 sürümünde final oldugu söylenen yeni bi Live messenger 2009 u yükledim herhangi bi yerinde beta yazmıyor ama Sunu söyleyebilirim ki final sürümü degil sadece üzerinde calısma yapılmıs.Ama 8.5 ten ve 2009 beta dan daha iyi oldugunu söyleyebilirim aynı zamanda türkce.Ancak Bu versiyonda MSN plus ın hic bir versiyonu tam randımanla calısmıyor.O yüzden yenisini bekliyoruz.Plus dısında hiç bir sorunla karsılasmadım. Sürümlere dikkat ederseniz ve bu 1202 sürümündekini kullanırsanız Plus cıkana kadar veya yeni msn cıkana kadar bir sorunla karsılasmasınız diyorum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.İyi forumlar
kurmayı düşünmüyorum..ancak kotaya girsin diye indiriyorum çok hızlıymış server..100den aşağı düşmüyorum
evet full versiyonu ben ordan indirdim full
quote:
Orjinalden alıntı: fenerliso
evet full versiyonu ben ordan indirdim full
Sonunda.Çok teşekkürler.
bende beta indirmeyi dusunmuyrum kota giriyo final cıksın ole indrcm
Link için saol arkadaşım 127mb.olması biraz kötü olmuşş, ama yinede indirilir msn 8.5 tan daha iyi betasını kullanıyordum daha önce...
ya yeni plus bir işe yaramıyor :S
Paylaşımın için sağol.
finalmı daha cokcıkar
Gördüğüm kadarı ile çoğunluk sorun yaşamış 129 mb olma sebebi MSN Live 9 Movi maker Foto Galerisi Windows Mail Aile koruması Araç çubuğu Writer Bunlarda paketin içindekiler sanırım Mic amca illa kendi programları kullanılsın diye yapıyor. Bu MSN 9 un sağlamlaşması bayağı uzun sürer. Kuranlara allah sabır versin.
MSN 9 içinde, 8,5 vers yapamadığı bir şey var mı? Tahminen yoktur O zaman 8,5 ile devam
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
Gördüğüm kadarı ile çoğunluk sorun yaşamış 129 mb olma sebebi MSN Live 9 Movi maker Foto Galerisi Windows Mail Aile koruması Araç çubuğu Writer Bunlarda paketin içindekiler sanırım Mic amca illa kendi programları kullanılsın diye yapıyor. Bu MSN 9 un sağlamlaşması bayağı uzun sürer. Kuranlara allah sabır versin.
MSN 9 içinde, 8,5 vers yapamadığı bir şey var mı? Tahminen yoktur O zaman 8,5 ile devam
bana kalsa msn 7.5 i kullanırım ama olmuyor... sonuçta işlevi aynı değişen pek bişi yok.. msn 7 ilede aynı şeyi yapıyoruz 9 ilede...
quote:
Orjinalden alıntı: whamx
tşkler.127mb mış. hay maşallah işletim sistemi kuruyoruz sanki
Kurulunca 68MB oluyor setup neden bu kadar büyük anlamadım doğrusu
Sanırım 8.5'te kalmak en mantıklısı şuan için...
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
valla ben kurdum çok iyide çalışıyor ama 8.5 ile arasında fazla fark yok
Msn Plus kullanmıyosanız pek bi sorun yok. Renkli nickler için uyum sorunu var da o yüzden biraz sıkıntı çekiyorum
Acaba Msn'in kendi sitesine ne zaman düşer?Ben o zaman indirmeyi düşünüyorum.