Şimdi Ara

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
31.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir eksiği çıkar eninde sonunda.Baksana zaten herkes şikayet ediyor birşeyden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goker

quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Çıktı da ben beğenmedim. Internet bölümünde de belirttim. Ama belki burada bilenler vardır. Bir bakın...

quote:

Orjinalden alıntı: Göker

İndirdim, kullanıyorum. Ancak bazı eksik yanları var.
    Mesela durumlar çok az (Telefonda, yemekte vs. yok) .. Uygun, Meşgul, Dışarda olmak üzere 3 çeşit.
    İkincisi msn'i açtığımda genellikle çevrimiçi/çevrimdışı durumuna göre sıralarım ancak yukarıdaki Sık Görüşülenler, Gruplar şeysini yok edemedim.
    Bilen bi el atsın. Yok edelim şunları...

Araçlar>Düzen>sık görüşülenleri görüntüle kutcuğundaki tiki kaldırırsan gider büyük ihtimalle

Gitmedi hala...

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE

• quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Bir eksiği çıkar eninde sonunda.Baksana zaten herkes şikayet ediyor birşeyden...

eksiği çıkmaz bence ben 2 haftadır kullanıyorum bir şey yok
  • arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum weya dikkat ettiniz mi, kişi listenizde önceden bulunan bazı kişileri msn kendiliğinden siliyor ve eklemek istediğinizde "xxxxx@hotmail.com henüz Messenger kullanmıyor gibi görünüyor" diye bir hata veriyo, ve kişinin konuşma penceresinde "kişiyi ekle" var fakat tıklasamda kişi bir türlü msn listeme eklenmiyor
    bu sorunu nasıl giderebilirim
    şimdiden teşşekürler
  • durumlar konusunu hala çözemedim
    4 durum var
  • quote:

Orjinalden alıntı: aperion_n

arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum weya dikkat ettiniz mi, kişi listenizde önceden bulunan bazı kişileri msn kendiliğinden siliyor ve eklemek istediğinizde "xxxxx@hotmail.com henüz Messenger kullanmıyor gibi görünüyor" diye bir hata veriyo, ve kişinin konuşma penceresinde "kişiyi ekle" var fakat tıklasamda kişi bir türlü msn listeme eklenmiyor
    bu sorunu nasıl giderebilirim
    şimdiden teşşekürler

valla bende öyle birşey olmadı ama bence sen msn yi sil geri yükle bunu öneririm sana
  • 34mb lik messenger 2009 ingilizce versiyonu rapide yükledim

http://rapid-share.com/files/181198724/messenger.v2009.eng.rar

Düzeltme: -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musandia -- 9 Ocak 2009; 0:26:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musandia

34mb lik messenger 2009 ingilizce versiyonu rapide yükledim

http://rapid-share.com/files/181198724/messenger.v2009.eng.rar

Düzeltme: -

siteden indirince, araçtan sadece messenger seçince 68 mb diyor hocam
    farkı ney acaba

•  MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE

Verdiğim versiyon sadedir, resimde gri yerdeki programları içerir. İsteğe bağlı soldakileri otomatik indirtip yükleyebilirsiniz.
  • http://download.live.com/?sku=messenger << Final Sürümü Türkçe Çıkmış Bugun maillerinize gelmiş olması lazım..
  • evet maille geldi
    betadan farkı neydi bilemiyorum, çünkü beta yüklemedim.
    ama anlatılanların hepsi hala geçerli..
    sil tekrar yükle şimdi..
    beğenmedim hiç...
    plus sorunu,
    durum sorunu,
    ayrıca listemden 10 kişi uçtu ya
    eskiye dönüş yapıcaz..
  • Mesenger plus'ın bazı özellikleri ve scriptleri düzgün çalışmıyor. plus ı etkin bir şekilde kullanıyorsanız denemeyin.
  • mail geldi.birazdan yükleyeceğim
  • Betanın sürüm numarasını kontrol ettim aynı .... Beta ile hiç farkı yok !...
  • demekki daha üzerinde oynama yapacak bişey bulamamışlar
  • Evet sonunda MSN'in kendi sitesine düştü.İndiriyorum hemen.
  • Eskisinde adres ve şifre messengera kayıtlıysa gelen kutusunu açınca adres ve şifre sormuyodu.Bunda adres ve şifre soruyo bidehttp://login.live.com/login.srf?id=2&svc=mail&cbid=24325&msppjph=1&lc=1046 bu siteye yönlendiriyo.Gerçi giriş yaptıktan sonra türkçe oluyo.Sizdede böyle mi ?
  • Arkadaşlar az önce indirdim kurdum fakat açmaya çalıştığımda Hata Raporu gönder falan filan diyor ne yapabilirim?
  • final sürümünün çıkmasını bekledim. çıktı ve indirdim kurdum beğendim ancak bi ara bilgisayarı kasmaya başladı görev yöneticisine baktığımda bir ne de göreyim wlcomm.exe diye bir dosya 39mb ram harcıyor.meğersem bu dosya live messenger 2009 un kişi listesini güncel tutmak amacıyla hazırlanan bir dosyaymış ve oturumun daha hızlı açılıp kapanmasını sağlıyormuş.daha önce 8.1 kullanıyordum bunu görünce ani bir u dönüşü yaparak8.1 e geri döndüm.
  • E-posta açarken artık firefox açılıyor ama Brezilya sitesine yönlendiriyor. Ne alaka anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.