Şimdi Ara

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
31.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn 9 u kurduktan sonra son sürüm msn plusı kuruyorum ama sanki plus hiç yüklenmemiş gibi msn açılıyor.plus ayarları falan çıkmıyor neden bilen varmı?
  • arkadaşlar kesinlikle yüklemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturun.
    daha sonra iyi ki yapmışım diyebilirsiniz.
    kendimden biliyorum..
  • Msn 9 da benim kişi listesi görünmüyor çözümünü bilen?
  • plus yapımcısı ay sonu gelmeden yeni bir sürüm yani 4.80 cıkaracaklarını duyurdu

http://www.msgplus.net/news/2009/01/11/another-year-another-version/
  • ya bırak bi fotograf yolluycam işkence yukarda belirio gitti mi gitmedi mi belli olmuyor cok kötü hiç beğenmedim ... ses çıkmıyor ileti yazdımı geziniosan netten altta uyarı vermiyor ki bütün uyarıları açtımm garip bir şey hiç beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

plus yapımcısı ay sonu gelmeden yeni bir sürüm yani 4.80 cıkaracaklarını duyurdu

http://www.msgplus.net/news/2009/01/11/another-year-another-version/

Bekliyoruz dört gözle
    Bende indirip denedim MSN 9'u menmun kaldım doğrusu herhangi bir hata veya sorunlada karşılaşmadım

• Arkadaşlar ben de 2 gün evvel kurdum ama 2 problemim var:(

1)Önceden yüklü olan Msn plus uymadı. Yeni msn plus indirdim o da uymadı. Renkli nick, beni kim silmiş vs göremiyorum.
    2) Ve en önemlisi biri bana bir şey yazdığında başlat çubuğunun yanında turuncu olarak yanıp sönmüyor. Sanki kimse bana bir şey yazmamış gibi görünüyor. Arkadaşlarıma ayıp oluyor farkedip cevap yazmadığım için.

Özellikle 2. sorun çok kötü yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • Bende bugün kurabildim sonunda.Arkadaşlar eğer kuramayanlar falan olursa kurmadan önce bilgisayarda msn ile ilgili herşeyi silin plus, discovery....
    Ondan sonra deneyin.
  • bende 2009 var beta değil full türkçe ama
    mns plus lazım msn plsu un siteisnde 2009 beta için var yenisi var mı aceba sizlerde ?
  • 80048820 live bu hatayı alıyorum arkadaşlar nedendir? bi önceki kullandıgım 8.5 sürümünde de bu hatayı vermeye başladı son 2 gündür.
  • yaw arkadaşlar hem forumlarda okuduğum kadarıyla hemde reelde biçok kişi indirmiş kimi sorunsuz kullanıyo kimilerindede bi ton sorun var.....msn nin sitesindede yayınlandı...heralde artık final sürümüdür diyorum(yanılmıyorsam)....merakta ediyorum fakat sorun yaşamaktan korkuyorum şöyleki:kur sonra sil tekrar eskisini kur falan felan.....napçaz biraz daha mı beklesek ? sorunlar neden işletim sistemindenmi ? pc lerin özelliklerinin düşük olmasındamıdır ? nedir yaww???? anlamadım gitti........
  • Yükledim denicem simdi.
  • arkadaşlar msn live 9 için messenger plus çıktı we renk kodları herşey düzgün bir şekilde çalışmakta ;)

msn plus

Son sürüm: 4.70.334 yayımlanma 09/08/2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: aperion_n

arkadaşlar msn live 9 için messenger plus çıktı we renk kodları herşey düzgün bir şekilde çalışmakta ;)

msn plus

Son sürüm: 4.70.334 yayımlanma 09/08/2008

verdiğin sürüm yanlış live messenger 9 için çalışan versiyon 4.79.353 beta 4.8 de bu ay bitmeden çıkacakmış.
  • ben şu pencereleri siyah yapamadım nasıl oluyor arkadaşlar
  • cok saol. ama bu 127 mb ne demek ya ınanılmaz cok 1 msn ıcın.bu kadar abartılmamalı bence.msn dunyanın en cok kullanılan onlıne ıletısım programı.bunlara hıc gerek yok
  • 0x80070643 bu lanet olasıca hatanın çözümü yok mu
  • Bu ne ya bütün forum her yer MSN 2009 hata topicleriyle dolu
    Aman şimdilik uzak kalsın benden :)
  • beyler az once plus uyari geldi su anda en guncel plus

4.79.0.353(beta)yayinlama 10.01.2009
  • Son çıkan Plus uyumlu, Msn 9 şimdi daha bir güzel.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.