Şimdi Ara

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
31.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk mesajdaki link MSN Live Messenger'in full versiyonu mu acaba?Ona göre kuracağım söylerseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

Ben de kurdum fakat bağlandıktan hemen sonra hata verip kapandı.Sorun düzelmeyince kaldırıp 8.5 i yüklemek istedim fakat malesef 9.0 ı bir türlü kaldıramadım.Ekle kaldırda hiçbir şekilde kalkmadı.Program files ve başlataki menüden silince ekle kaldırdaki listeden gitti.Şimdi 8.5 i yüklemeyi denedim yine yükleyemedim.9.0 ı sıfırdan tekarar yükledim bu seferde pc de mevcut diye uyarı veriyor. Format mı atayım şimdi msn yüzünden?Yardım lütfen.

• bu msn'in eski sürümlerinden de iletileri ardışık olarak sırala gibi bir seçenek var onunla sağlanabiliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

ben şu anda kullanmaktayım yeni özellikler filan var fakat en hoşuma giden özellik şu olmuş:

mesela ben karşıdaki hiçbişey yazmadan birkaç defa bişey yazdım msn 8.0 da şöyle oluyordu

x:asdasd

msn 9.0 da ise

x: asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd

daha düzenli oluyor
  • ben indirdim ve kurdum valla türkçe direk kuruluyo
  • evet bende indirdim bu adreslerden iniyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ishguzar

Arkadaşlar az önce bu iki linkten de indirdim.
    Yalnızca istediği hizmetleri kurmak isteyen arkadaşlar 1.10 MB boyutundaki bu dosyayı indirerek kuruluma başlayıp istedikleri hizmetleri seçebilirler.
    1.10 MB'lık Seçimli Paket -http://g.live.com/1rewlive3/tr/wlsetup-web.exe

Tüm hizmetleri kurmak ve başka bilgisayarlara da kurarken beklemek istemeyen arkadaşlar ise aşağıdaki ikinci linkten 127 MB lık dosyayı indirebilirler.
    127 MB lık Full Paket -http://g.live.com/1rewlive3/tr/wlsetup-all.exe

Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar ilk mesajdaki link MSN Live Messenger'in full versiyonu mu acaba?Ona göre kuracağım söylerseniz.

Soruma cevap arıyorum.
  • bu linkten indirdiginiz msn plus 9 da aktif olarak calisiyor bilginize....

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=messenger-plus-live&lid=2572
  • quote:

Ben de kurdum fakat bağlandıktan hemen sonra hata verip kapandı.Sorun düzelmeyince kaldırıp 8.5 i yüklemek istedim fakat malesef 9.0 ı bir türlü kaldıramadım.Ekle kaldırda hiçbir şekilde kalkmadı.Program files ve başlataki menüden silince ekle kaldırdaki listeden gitti.Şimdi 8.5 i yüklemeyi denedim yine yükleyemedim.9.0 ı sıfırdan tekarar yükledim bu seferde pc de mevcut diye uyarı veriyor. Format mı atayım şimdi msn yüzünden?Yardım lütfen.

Yadımcı olacak kimse yok mu?
  • bana titreşim sesi çok sinir geldi kaldırdım.. Değişik sesler var hatta kendimiz ses bile oluşturabiliyoruz ama yinede 8'de ki ses gibi olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

bana titreşim sesi çok sinir geldi kaldırdım.. Değişik sesler var hatta kendimiz ses bile oluşturabiliyoruz ama yinede 8'de ki ses gibi olmuyor

8'deki seslerden bazıları gereksiz derecede yüksek sesteydi. O nedenle sinir edebiliyordu. Bence bazı sesleri değiştirerek ve kısarak akıllıca bişey yapmışlar.
  • hocam sen onun bir dosyasını silmemişsindir yoksa böyle bir şey demez her yere bak veya başlat-ara dan dosya ve klasör ara yap arattır bir bak
    quote:

quote:

Yadımcı olacak kimse yok mu?

• tamamen sana katılıyorum dostum

msn 9.0 da ise

x: asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd
    asdasd

daha düzenli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelyoung28

bu linkten indirdiginiz msn plus 9 da aktif olarak calisiyor bilginize....

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=messenger-plus-live&lid=2572

Bunu deneyen oldu mu?
  • harbi 127mb yav
  • Onu denemedim fakat Messenger Plus ın kendi sitesinde bu sürüm için var.

Windows Live Messenger 2009 Beta kullanıcıları: Messenger Plus! Live'ın uyumlu bir beta sürümünü buradan indirebilirsiniz.
  • ya siz bu mesajdaki linkten indirsenize uğraşmayın öle yerlerden adam vermiş size adresi

quote:

Orjinalden alıntı: ilsent

Onu denemedim fakat Messenger Plus ın kendi sitesinde bu sürüm için var.

Windows Live Messenger 2009 Beta kullanıcıları: Messenger Plus! Live'ın uyumlu bir beta sürümünü buradan indirebilirsiniz.
  • Üç günden beri kullanıyorum. Sorunsuz kuruldu ve çalışıyor.
    Çok beğendim. 127 Mb olan kurulu. Avatarlara gif falan koyuluyor o süper olmuş.
    Eski versiyodan kat, kat hızlı çalışıyor. Şu an için tek eksiği Plus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Üç günden beri kullanıyorum. Sorunsuz kuruldu ve çalışıyor.
    Çok beğendim. 127 Mb olan kurulu. Avatarlara gif falan koyuluyor o süper olmuş.
    Eski versiyodan kat, kat hızlı çalışıyor. Şu an için tek eksiği Plus.

evet bende kullanıyorum tek kelimeyle mükemmmel
  • Üstte verilen plusları deneyen oldumu çalışıyormu ?
  • ben denemedim ama çalışır heralde yeterki msn 9 a uyumlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.