Arkadaşlar ilk mesajdaki link MSN Live Messenger'in full versiyonu mu acaba?Ona göre kuracağım söylerseniz.
quote:
Orjinalden alıntı: M@VZER
Ben de kurdum fakat bağlandıktan hemen sonra hata verip kapandı.Sorun düzelmeyince kaldırıp 8.5 i yüklemek istedim fakat malesef 9.0 ı bir türlü kaldıramadım.Ekle kaldırda hiçbir şekilde kalkmadı.Program files ve başlataki menüden silince ekle kaldırdaki listeden gitti.Şimdi 8.5 i yüklemeyi denedim yine yükleyemedim.9.0 ı sıfırdan tekarar yükledim bu seferde pc de mevcut diye uyarı veriyor. Format mı atayım şimdi msn yüzünden?Yardım lütfen.
bu msn'in eski sürümlerinden de iletileri ardışık olarak sırala gibi bir seçenek var onunla sağlanabiliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: TryAgain
ben şu anda kullanmaktayım yeni özellikler filan var fakat en hoşuma giden özellik şu olmuş:
mesela ben karşıdaki hiçbişey yazmadan birkaç defa bişey yazdım msn 8.0 da şöyle oluyordu
x:asdasd x:asdasd x:asdasd x:asdasd x:asdasd
msn 9.0 da ise
x: asdasd asdasd asdasd asdasd asdasd
daha düzenli oluyor
ben indirdim ve kurdum valla türkçe direk kuruluyo
Ben de kurdum fakat bağlandıktan hemen sonra hata verip kapandı.Sorun düzelmeyince kaldırıp 8.5 i yüklemek istedim fakat malesef 9.0 ı bir türlü kaldıramadım.Ekle kaldırda hiçbir şekilde kalkmadı.Program files ve başlataki menüden silince ekle kaldırdaki listeden gitti.Şimdi 8.5 i yüklemeyi denedim yine yükleyemedim.9.0 ı sıfırdan tekarar yükledim bu seferde pc de mevcut diye uyarı veriyor. Format mı atayım şimdi msn yüzünden?Yardım lütfen.
Yadımcı olacak kimse yok mu?
bana titreşim sesi çok sinir geldi kaldırdım.. Değişik sesler var hatta kendimiz ses bile oluşturabiliyoruz ama yinede 8'de ki ses gibi olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: skywalkerhan
bana titreşim sesi çok sinir geldi kaldırdım.. Değişik sesler var hatta kendimiz ses bile oluşturabiliyoruz ama yinede 8'de ki ses gibi olmuyor
8'deki seslerden bazıları gereksiz derecede yüksek sesteydi. O nedenle sinir edebiliyordu. Bence bazı sesleri değiştirerek ve kısarak akıllıca bişey yapmışlar.
hocam sen onun bir dosyasını silmemişsindir yoksa böyle bir şey demez her yere bak veya başlat-ara dan dosya ve klasör ara yap arattır bir bak
quote:
quote:
Yadımcı olacak kimse yok mu?
tamamen sana katılıyorum dostum
msn 9.0 da ise
x: asdasd asdasd asdasd asdasd asdasd
daha düzenli oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: rebelyoung28
bu linkten indirdiginiz msn plus 9 da aktif olarak calisiyor bilginize....
Onu denemedim fakat Messenger Plus ın kendi sitesinde bu sürüm için var.
Windows Live Messenger 2009 Beta kullanıcıları: Messenger Plus! Live'ın uyumlu bir beta sürümünü buradan indirebilirsiniz.
ya siz bu mesajdaki linkten indirsenize uğraşmayın öle yerlerden adam vermiş size adresi
quote:
Orjinalden alıntı: ilsent
Onu denemedim fakat Messenger Plus ın kendi sitesinde bu sürüm için var.
Windows Live Messenger 2009 Beta kullanıcıları: Messenger Plus! Live'ın uyumlu bir beta sürümünü buradan indirebilirsiniz.
Üç günden beri kullanıyorum. Sorunsuz kuruldu ve çalışıyor. Çok beğendim. 127 Mb olan kurulu. Avatarlara gif falan koyuluyor o süper olmuş. Eski versiyodan kat, kat hızlı çalışıyor. Şu an için tek eksiği Plus.
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Üç günden beri kullanıyorum. Sorunsuz kuruldu ve çalışıyor. Çok beğendim. 127 Mb olan kurulu. Avatarlara gif falan koyuluyor o süper olmuş. Eski versiyodan kat, kat hızlı çalışıyor. Şu an için tek eksiği Plus.
evet bende kullanıyorum tek kelimeyle mükemmmel
Üstte verilen plusları deneyen oldumu çalışıyormu ?
ben denemedim ama çalışır heralde yeterki msn 9 a uyumlu olsun