Şimdi Ara

MSN MAX KİŞİ :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msn maximum kaç kişi alır =) :)

MSN MAX KİŞİ :P

• bende o kadar kişi yok ya yeni adrese geçince sayı epey azaldı
  • 500+ online görüldüğü olmuştur..
  • varmı arttıran :d
  • ben kaç senedir aynı adresi kullanıyorum kişi sayısı ç.i. ç.d. toplam 60 ı geçmedi şu anda toplam 39 kişi var hatta bu kadar az kişi olmasına rağmen konuşmamak için sürekli ç.d. takılıyorum siz napıyonuz bu kadar milleti hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

ben kaç senedir aynı adresi kullanıyorum kişi sayısı ç.i. ç.d. toplam 60 ı geçmedi şu anda toplam 39 kişi var hatta bu kadar az kişi olmasına rağmen konuşmamak için sürekli ç.d. takılıyorum siz napıyonuz bu kadar milleti hayret

100 kişi açıkken nickine ! şunu arıyorum yaz ,veya kavgam var yaz,seni ekliyenler varsa tanıyan varmı yaz,şu kelimeyi çevirin lan yaz,yazda yaz kardeş 7/24 yardım hattı !!! olmadı engelle gittsin =P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Funkyskyy

quote:

ben kaç senedir aynı adresi kullanıyorum kişi sayısı ç.i. ç.d. toplam 60 ı geçmedi şu anda toplam 39 kişi var hatta bu kadar az kişi olmasına rağmen konuşmamak için sürekli ç.d. takılıyorum siz napıyonuz bu kadar milleti hayret

100 kişi açıkken nickine ! şunu arıyorum yaz ,veya kavgam var yaz,seni ekliyenler varsa tanıyan varmı yaz,şu kelimeyi çevirin lan yaz,yazda yaz kardeş 7/24 yardım hattı !!! olmadı engelle gittsin =P

ne gerek war

boy mu uzatıyomus

• quote:

Orjinalden alıntı: Funkyskyy

quote:

ben bi sorun olduğunda gogul abi ye soruyom inan ki senin yönteminden daha iyi sonuçlar veriyor

yinede senin bileceğin iş, kolay gelsin paşa ne diyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

quote:

cilekli_tutti_frutti@hotmail.com

• o kadar kişi varsa bile, hepsi aynı anda online olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.