Şimdi Ara

MSN Messenger 7 (son sürüm) problemleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bY_PC

quote:

Orjinalden alıntı: JOHNSON

tamam söle o zaman bamkan sendede kelepcede oldugu gibi send yazısının altında serach çıkıomu bende ççıkmıyor ve msn today my spaca nasıl açılıyor söle bakalım

Arkadaşında SöLediği Gibi Search Yazısı Çıkmıyor ve Karşıdan GeLen SmiLeyLeri EkLeyemiyorum... AdamLar FinaL Sürümü Diye ÇıkardıLar Bence Beta FinaL OLmaLı Bunun Adı... Sürümü 7.0.0777 OLarak Geçiyor SizdekiLer FarkLımı Yoksa... Microsoftun Kendi Sitesinden İndirdim Ama BöyLe İşte....

belkide tükçe sürümünde ekleme olur ha ne dersiniz

• bende plus da yüklü ben de ekleyemiyorum
    betaya döndüm tekrar
  • msn deki coğu kişide smileyler eklenmiyor cok sacma bişey ama bende ekleniyor anlamadım ne iş walla
  • quote:

şu plus mudur nedir onun linkini verin ya bu similey kaydetme kafası estigi bilgisayarda kaydediyor

http://www.msgplus.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldberg

www.stuffplug.com ben bildiim yaptılar gir bak
    quote:

Orjinalden alıntı: angel83

ya msn 7için stuffplug cıksa yaaaa avatarı kocaman yapsakkk

bu avatarı nasıl büyük yapıyoruz ayarlarını bilen biir arkadaş varmı
  • kelepce sen bana mesengerini versene konuşalım seninkinde search falan çıkıo bende yok
  • pm attarım sana şuan olmas msn de değilim
  • Acaba betayı bilgisayardan tamamiyle kaldırıp mı kurmak lazım. Üstüne kurduğu için mi bu tip problemler oluyo. Ben de ne search çıkıyo, ne msn today, ne my space, ne de smiley ekleyebiliyorum. Bu ne dandik sürümmüş böyle yaw.
  • search butonu hotmail veya msn hesabınız varsa çıkıyor ,gmail ile açtığım msn de yok ,bu fark oyunlar ,aktiviteler,paketler ve daha birçok şeyi kapsıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: bY_PC

quote:

tamam söle o zaman bamkan sendede kelepcede oldugu gibi send yazısının altında serach çıkıomu bende ççıkmıyor ve msn today my spaca nasıl açılıyor söle bakalım

Arkadaşında SöLediği Gibi Search Yazısı Çıkmıyor ve Karşıdan GeLen SmiLeyLeri EkLeyemiyorum... AdamLar FinaL Sürümü Diye ÇıkardıLar Bence Beta FinaL OLmaLı Bunun Adı... Sürümü 7.0.0777 OLarak Geçiyor SizdekiLer FarkLımı Yoksa... Microsoftun Kendi Sitesinden İndirdim Ama BöyLe İşte....

• ya bu msnde kaydettiğimiz smilesleri nickimizin yanına koyamıyormuz ya
    ben bi kaç yoldenedim olmuyor kaydettiğim smileyi pin edip nickin yanına
    kısayolunu yazıyom yine olmuyor
    yokmu bunu bi bilen arkadaş yaaaa
  • chaseer onun çözümü yok bu arada kubilik senin dedigimn gibi bendede onlar çıkmıo saydıkların ama bende hotmail hesabı var alakası yok bunu bilen biri varmı bu similey işini
  • ADD OLAYI HOTMAILDAN GIRINCE DUZELDİ AMA GMAILDE OLMUYO MSN7DE

• angelosay sallma bende hotmail kullanıyorum add olayı çıkmadı yavaş sallayın
  • sallamıom da enteresan bi durum gmail varken olmadı hotmaildan girdim oldu ama bazısında olmuyo yani kesin cözüm deil demekki bu da ondandır
  • benim 3 mailim var 3ündende girdim olmadı sende nasıl oldu
  • quote:

ya bende simileyleri neden eklyemmiom add yok bende senin yükledigin yerden yükledim kelepce olmad1 yaaa yard1m edin

guvenlik ayarlari ile ilgili bir sacmalama durumu olsa gerek bir de lutfen dener misiniz sanirim internet explorer da forum - sozluk gibi sayfalarda yazi girerken turkce karakterleri kullandirtmiyor.!!!!!!!!!!!!!! ve sanirim JOHNSON sende de bu problem var....
  • bu msn deki alt ve yan taraftaki reklamları nasıl kaldırabiliriz
    önceden plus da alttaki reklamı kapatabiliyordum ama yeni sürüm de o da yok.
  • valla ben beta ya dönüm diyeceğim tek söz dünya varmış... yan ve alttakiler için ... yan tarafı menüden kapatabilirsin. alt taraf içiçn messpatch yüklemelisin dostum ..
  • ya tükçesi ççıksın betadan daha iyi olucak ama esiksbir abi sende geçtimi similey kaydetme olayı
  • arkadaşlar şimdi bunun çözümü yokmu smiler ları kaydedemiyormuz add bazılarında niye çıkıyor bizde çıkmıyor bu kadar çok şey yazmışız ama çözüm yokkkkk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.