Şimdi Ara

MSN Messenger 7 (son sürüm) problemleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi iyice kurcaladım yalnızca hotmail kullanıcılarına derman oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

Hiç önemi yok arkadaşlar yardımcı olabildiğime sevindim

evet çok yardımcı oldun saolll
  • rica ederim
  • sorunları olan tuxedo ve bana sorsun
  • arkadaşlar ben türkçe beta yı kullanıyorum ve güncellemesine tıladım netten yüklüyo falan diyo sonra onar ve kaldır seçenekleri çıkıyor tabiki onar ı tıklıyom ama bi değişiklik yok acaba betayı kaldırıp sonramı yüklemem lazım
  • sil betasını ingilizce full yükle update ile fln uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189®

sil betasını ingilizce full yükle update ile fln uğraşma

peki emotionlar da gider demi sonradan eklediim
  • evet gidiyor
  • beyler bu el yazısı için update link varmı?
  • o el yazısının yardım kısmından journal viewer yükleyebilirsin.
    sorunu çözer.
  • o bazılarında yüklerken olmuyo nedense öle yapmak gerekiyor
  • yada inkredist diye bir program var onu bulun.
  • mesenferin pencerisinde alttaki boşluga search yazısnın yanındaki boşluga bi şey yazıp yanındaki okta image seçince bissürü resim veriyor
  • kardeşim eline koluna sağlık add butonu çıktı america florida yapınca süpersinnnnnnnn
  • Betası metası kullanın işte yaw boş yere başlık açıyorsunuz diyorsunuz okadarda yorum yapıyorsunuz kurun 6.2 sabredin 9ay daha.. Düzeltirler zamanla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 18 Nisan 2005, 14:05:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenay7

kardeşim eline koluna sağlık add butonu çıktı america florida yapınca süpersinnnnnnnn

bak dedim size bendede çıktı vede searche butonu falanda çıktı
  • www.mess.be sayfasından msn yamasını vewww.msgplus.net sayfasından messenger plus ı yükleyin ve msn in tadını çıkarın

bu arada msn "ne dinliyorum ben" olayı bozuldu! windows media player ile hiç etkileşmiyor şu aralar
  • Hotmail kullanıcıları (msn kapalıyken) mailine girip ayarlardan ülkeyi kanada yapsın (hepsini) , language a girip english yapsın.. sonra tekrar msn'yi açsın
    Bu şekilde ekle tuşu görünecektir (diğer mailler için çözüm bulanlar haber versin pls. )
  • bendede aynı sorun vardı msn 7.0.0813 tr versiyonunu kullanıyorum ama tr dede giriş kısmındaki sign in always kısmında abartmışlar biraz msn 7.0.0777 ing üstüne kurdum ilk başta çıkmadı kaldırdım yanlışlıkla tr olanı tekrar kurmuşum o sefer ekle yazısı geldi
    @blue
    olayın mail ayarlarıyla alakası olduğunu sanmıyorum
    @esiksbir
    messbe yamasında ne dinliyorum olayını winamp a çevirmiş olmayasın o yamadaki o seçeneği işaretlersen winamptan almaya başlıyo şarkı başlıklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tribesman -- 20 Mayıs 2005, 14:40:52 >
  • Ya Dostlar merhaba
    Msn 7 TR , ile Plus eklentisini kullanıyorum
    Her internete girişimde sponsor program alt sistem çubuğu üstüne 3 cm lik bir yatay bar açıyor ve de kapanmıyor
    Sadece Görev yöneticisinden kapatabiliyorum
    Bunu halletmenin yolu var mı?
    Regeditte aradım bulamadım
    Deli etti beni yaa

MSN kapalı bile olsa gene çıkıyor.

Bunu benden başka yaşayan var mı?
    Çözüm ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 9 Haziran 2005, 13:32:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.