Şimdi Ara

MSN Messenger 7 (son sürüm) problemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de beta kullanıyorum öyle bir sorun yok(7,0,0425)hatta bugün kendisi iki kere update yaptı ancak..aynı yerden başka bi arkadaşada indirdik onda el yazısı çıkıyor bende çıkmıyor acaba neden çıkmıyor...bileniniz varmı......
  • onun icin sanırım yazılım gerekli bende de cıkmıyor cünkü
  • ya msn 7için stuffplug cıksa yaaaa avatarı kocaman yapsakkk
  • kelebce abi bak bana özelden mesengerini ver ve seninkinde reklamlar bile ingilizce o yüzden olabilir
  • abi o reklamlar hotmail adresini alırken hangi ülkeyi seçtiğine göre değişiyor dil ayarılya menüyle alakası yok..Bende mesela hepsi USA den geliyor çünkü hotmail adresimi 250 mb yapmak için arada onu değiştirmiştim..Arkadaşta öyle yapmışsa reklamları ingilizce çıkar...
  • ya bende simileyleri neden eklyemmiom add yok bende senin yükledigin yerden yükledim kelepce olmad1 yaaa yard1m edin
  • Ben de kıl oldum bütün verilen linkleri denedim smiley eklenmiyo. Ne dandik yapmışlar bu sürümü.
  • en güzel bug ise
    siz meşgul iken sınırsız sayıda nudge (titreşim) gönderebilyirosunuz
  • www.stuffplug.com ben bildiim yaptılar gir bak
    quote:

Orjinalden alıntı: angel83

ya msn 7için stuffplug cıksa yaaaa avatarı kocaman yapsakkk
  • pardon beta için işe yarıo full ü yükledim avatarı kocaman yapamdım
  • Disabletabs oluşturdum 1 yaptım ama msni tekrar çaıp kapattıgım zaman disabletabs yok oluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

Disabletabs oluşturdum 1 yaptım ama msni tekrar çaıp kapattıgım zaman disabletabs yok oluyo.

demekki yapamamışsın cünkü sana orda SS werdim bende de yoktu ben oluşturdum ve yaptım msn den tamamen cıkman lazım yapman icin belki cıkmadın galiba ama sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

quote:

Orjinalden alıntı: JOHNSON

evet karşıdakinin attıgı simileyleri kendimize kaydeddemioz türkçe versiyonunda bu sorun düzeltilir belki

hepsini kayıt ettim ben nasıl edemiyorsun!

Evet kaydediliyor şimdi denedim
  • bamkan sendemi kelepcenin yükledigi yerden yükledin bende ordan yükledim eklenmiyo ama biz burda full versiyonundan bahsediyoruz beta degil kelepce sana soru sorucam kac tane mailin oldugu yerde msn today my space yaz1o onu nas1l ç1kart1cam ben

yard1m et lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badream -- 11 Nisan 2005, 2:24:30 >
  • quote:

bamkan sendemi kelepcenin yükledigi yerden yükledin bende ordan yükledim eklenmiyo ama biz burda full versiyonundan bahsediyoruz beta degil kelepce sana soru sorucam kac tane mailin oldugu yerde msn today my space yaz1o onu nas1l ç1kart1cam ben

yard1m et lan

http://download.microsoft.com/download/3/5/3/353263e6-07aa-46e3-ac03-3cfe3e0586b0/EN/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE

Walla bu versiyonda ekleniyor.. burdan yükle ekleyemezsen buraya yaz ben yardımcı olmaya çalışrım (lan)

• tamam söle o zaman bamkan sendede kelepcede oldugu gibi send yazısının altında serach çıkıomu bende ççıkmıyor ve msn today my spaca nasıl açılıyor söle bakalım
  • quote:

tamam söle o zaman bamkan sendede kelepcede oldugu gibi send yazısının altında serach çıkıomu bende ççıkmıyor ve msn today my spaca nasıl açılıyor söle bakalım

Arkadaşında SöLediği Gibi Search Yazısı Çıkmıyor ve Karşıdan GeLen SmiLeyLeri EkLeyemiyorum... AdamLar FinaL Sürümü Diye ÇıkardıLar Bence Beta FinaL OLmaLı Bunun Adı... Sürümü 7.0.0777 OLarak Geçiyor SizdekiLer FarkLımı Yoksa... Microsoftun Kendi Sitesinden İndirdim Ama BöyLe İşte....
  • bende de eklenebiliyor....aynı adresten indirmiştim....
  • plus ile bi alakası olabilirmi? ekleyebilenler, sizde plus yuklumu?
  • şu plus mudur nedir onun linkini verin ya bu similey kaydetme kafası estigi bilgisayarda kaydediyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.