Ne zaman çokacak türkçe olan. Bilgisi olan var mı?
sanırım 1 hafta sonra çıkar
arkadaşlar ben mesengerimi silmeden mns reklamlarını nnasıl ingilizce yapabilirim yani bölgemi nasıl amerika diye bilirim silmeden yardımmm
yok demekki çözümü bu kadar anlıyoruzbilgisayardan herşeyi beceriyoruz bunu çözemedik ikigündür denemediğimyolkalmadı nedir bunu çözümü add butonu neden çıkmıyor öfffffffffff
ya butonu çıkarmak için heralde amerikada oturdugunu sölemen gerek ama bilmiyorum tabi
yardım ediiiiiiiiiiiiiiiin yaaaaaa
dosya yollarkende problem var gibi. kamera davetleri bazen gitmiyor bazen gelmiyor. değişik. add çıkmayan arkadaşlar kendilerini amerikaya kaydetsinler. bilmeyenler için hotmailin mail sayfasında sağ üst köşede options linkinde profiles dan kendilerini amerikaya kaydetsinler sonra şehir için mesela eyalet florida şehir de miami için 33101 zip kodu. sonra dili ingilizce yapsınlar (ne olur ne olmaz belki gerek yoktur) sonra hotmail hesaplarını kapatsınlar ve sonra tekrar aktif etsinler.
saol da bunu yapınca add butonu çıkacakmı
ŞOK ŞOK ŞOK arkdaşlar tuxedo nun dediklerini yaptım ve my space falan similey kaydetme add butonu çıktı saolasın tuxedo
bu bence bir patch ile halledilebilir ama microsoftun windows 98 kurarken daha kurulmamış explorerın hata vermesni gördüğümden beri böyle saçmalıkları normal karşılıyorum...
arkdaşlar ayrıca yeni paketler var adidas paketi falan tuxedonun dedigini hemen yapıııın
quote:
Orjinalden alıntı: esiksbir
bu bence bir patch ile halledilebilir ama microsoftun windows 98 kurarken daha kurulmamış explorerın hata vermesni gördüğümden beri böyle saçmalıkları normal karşılıyorum...
ya ne diyosun sen tuxedo nun dedigini yaptım oldu add butonu search butonu my space msn today hepsi çıktı hemen deneyin
ya ne diyorum ben... bende denedim olmadı ne olmuş alla alla, ayrıca benimkinde denemeden önce de my space düğmesi vardı
o zaman add butonuda olması gerek
quote:
Orjinalden alıntı: TuXedo
dosya yollarkende problem var gibi. kamera davetleri bazen gitmiyor bazen gelmiyor. değişik. add çıkmayan arkadaşlar kendilerini amerikaya kaydetsinler. bilmeyenler için hotmailin mail sayfasında sağ üst köşede options linkinde profiles dan kendilerini amerikaya kaydetsinler sonra şehir için mesela eyalet florida şehir de miami için 33101 zip kodu. sonra dili ingilizce yapsınlar (ne olur ne olmaz belki gerek yoktur) sonra hotmail hesaplarını kapatsınlar ve sonra tekrar aktif etsinler.
evet hotmail olması gerek git hotmail hesabı al bence bende oldu
şimdi söyle bir durum var ben normalde gmail ile passport aldım ama hotmail de var tuxedo arkadaşımın dediklerini hotmail hesabımdan uygulamayı denedim ama ya beceremedim ya da illaki hotmail istiyor :(
hotmail istiyor evet heme nalın hotmail hesabı
Bu nasıl iş ya bu saatten sonra mail adresimi mi değiştircem. Bri sürü kişi var listemde. Ne dandik sürüm yapmışlar.
Hiç önemi yok arkadaşlar yardımcı olabildiğime sevindim