Şimdi Ara

Msn son sürümde çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere bilenler vardır kesin :) Msn son sürümde 'exe' uzantılı dosyalar güvenlik açısından dolayı gönderemiliyodu.Ama bu akşam buna bi çözüm buldum.Göndereceğiniz exe uzantılı dosyalara 'zip' le veya 'rar' la sıkıştırma yapın yollayın.Uzantısı exe olmadığı için msn dosyaları yolluyo.Bi nevi kandırma yani.
    Eyw...

• aferin dostum iyi yöntem
  • tebrikler 30 yıl düşündüm sen yardıma koştun ne diyimki
  • Zaten öyle yapıyorduk ... yine de sağol...
  • ben genede kıllık olmasın diye once uzantısını txt yapıyodum .sonrada rar la sıkıstırıyodum.
  • aferim sana
  • helal..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalamata

Zaten öyle yapıyorduk ... yine de sağol...

• www.mess.be den mess patch yükle, rahat et zip mip yalan kafana göre yolla...
  • heh bu mantigi kesfedeli cok oldu: )
  • valla adam güzel yöntem bulmuş..bende düşünüyodum ne yapsamda ollasam diye..bak görüyonmu sen
  • çok düşünmedim umarım
  • Bizbununiyedüşünemedik.com
  • arşivin içine bakacak olsa msn istersen txt yap uzantısını yinede tarar bulur
  • Ne adamlarsınız ya biliyosan yap kardeşim alla alla biz bilmiyenlerle bilgilerimizi paylaşıyoruz sizin gibi atıp tutmuyoruz.Sanırım siz o yıldızları bilgiyle alındığını sanıyosunuz.Bir çok şey yazmakla olmuyo bu işler.Yüzbaşı binbaşı olupta bişe bilmeyenleri biliyorum.Eğer bu yöntemi biliyosan biliyosundur nediye geyik muhabbeti yapıyosnuz ki alla alla.Ve bahri kardeşim msn ne taraması yapcak antivirüs mü msn :) allahım bu yöntemi denedik herhalde oluyo işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1

Ne adamlarsınız ya biliyosan yap kardeşim alla alla biz bilmiyenlerle bilgilerimizi paylaşıyoruz sizin gibi atıp tutmuyoruz.Sanırım siz o yıldızları bilgiyle alındığını sanıyosunuz.Bir çok şey yazmakla olmuyo bu işler.Yüzbaşı binbaşı olupta bişe bilmeyenleri biliyorum.Eğer bu yöntemi biliyosan biliyosundur nediye geyik muhabbeti yapıyosnuz ki alla alla.Ve bahri kardeşim msn ne taraması yapcak antivirüs mü msn :) allahım bu yöntemi denedik herhalde oluyo işte.

evet antivirüs görevi yapıyor orda msn taramasındaki maksat o zaten.
  • Ya arkadaşım idrak yollarında sorun mu var senin denedim diyorum bu yöntemi alla alla.Msn de sadece atlatabilir bi uyguluma yapmışlar uzantısı exe ise engelle die budur yani.
  • valla bravo bizde diyok ki niye gitmiyor bu exe ler helal helal
  • bravo !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.