Şimdi Ara

MSN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msn e girmeye çalışıyorum fakat şöyle bir uyarı alıyorum.

Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Hata kodu:81000314

Bu şekilde bir uyarı geliyor.Yardım a tıkladığımda şu şekilde bir açıklama geldi.

Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor
    Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

İşlerim nedeniyle acilen msn e girmem gerekiyor.Şimdi benim bu hatayı düzeltmek için ne yapmam gerek.Şimdiden yardımlarınız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merthayat -- 12 Temmuz 2006; 15:08:14 >

• Buraya bi bak

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=81000314+&btnG=Google%27da+Ara&meta=lr%3Dlang_tr

Bi de buraya bak

http://forum.donanimhaber.com/m_7066711/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prozium -- 12 Temmuz 2006; 15:14:01 >
  • İlgin için teşekkürler Prozium sorun çözüldü.Sanırım böyle durumlar beklemek gerekiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merthayat

Arkadaşlar msn e girmeye çalışıyorum fakat şöyle bir uyarı alıyorum.

Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Hata kodu:81000314

Bu şekilde bir uyarı geliyor.Yardım a tıkladığımda şu şekilde bir açıklama geldi.

Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor
    Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

İşlerim nedeniyle acilen msn e girmem gerekiyor.Şimdi benim bu hatayı düzeltmek için ne yapmam gerek.Şimdiden yardımlarınız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

sorun yasıyorsan kaldır kur oda olmassa format at makınaya tabı cd sı varsa

• abi manyakmısın sen msn e girmiyor diye pc ye format atılırmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.