Şimdi Ara

Msn temizleme ve taşıma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım msn adresim çoğu kişide olduğu gibi bendede bir sürü kişiyle, arada sırada görüştüğüm kişilerle doldu taştı. 2. bir adres alıp önemli kişileri eklemeyide ilk planda düşünmüyorum çünkü kullanmış olduğum mail adresim adım@live.com şeklinde hem kısa hemde anlaşılabilirliği kolay. Aklıma kendimce dahice olan bi plan geldi fakat kişi listesini kaydet özelliği msnimde anlamadığım bir biçimde çalışmadığı için deneyemiyorum. İlk olarak kişi listemi kaydedip başka bir msn hesabı altında açtığımda kişi listemi kopyalamışmı yoksa taşımışmı oluyorum? Daha detaylı anlatayım live.com mail adresini ilk kullananlardanım ve daha bu adresimi almadan önce gmail adresim ile kullanıyordum messengerı ama live uzantılı mail adresine geçiş yaparken kişi listemi taşıyabileceğim bir seçenek çıktı ve gmail adresimdeki bütün kişi listem olduğu gibi diğer adresime aktarıldı. Arkadaşlarımın listelerindeki mail adresimde adım@gmail.com'ken onlar herhangi birşey yapmadan adım@live.com' a kendiliğinden dönüştü yani yeni bir adrese geçiş yaptığımı ruhları bile duymadı. Acaba bu kişi listesini kaydetip yükleme işlemini yaptığımızda sistem hala böylemi işliyor yani ben birsürü kişiyi ruhu bile duymadan başka bir adrese taşıyıp şu an kullandığım adresimide özel kişiler için kullanmaya devam edebilirmiyim? Ama bu gmailden live adresime geçişim bu yöntemle gerçekleşmedi tekrar belirtmek isterim live mail adresimi alırken kullandığım taşınmasını istediğim bir mail adresim olup olmadığını sormuştu böyle bir imkan sağlamıştı microsoft acaba hala böyle bir imkanımız varmı, umarım açıklayıcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architect57 -- 8 Eylül 2008; 9:29:34 >

• ya bende aynısını istiyorum çözüm bilene yok mu ark lar msn dekiler başka adrese taşıyıp kullanma yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.