< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 17:21:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 17:21:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sorununu kabul ediyorum ama şunu bil ki ulaşım konusunda Ankara en iyi şehir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul' da olsanız ne yapardınız acaba; düşünemiyorum bile. Bu arada ben yıllardır Ankara' da yaşıyorum. Ankara ulaşımda büyükşehirler arasında Türkiye'de 1 numaradır. Bunu bilesiniz dostlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 15 Ağustos 2024; 18:44:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 19:12:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Konu sahibi Ankara' dan bahsediyor. İstanbul' dan değil. Ben de konuya istinaden; "İstanbul' da olsanız ne yapardınız?" demiştim. Çünkü İstanbul' un trafiği malum |
ankarada arabayla 10dk sürecek yolu toplu taşımayla 1 saatte gidiyosun istanbulda arabayla 1 saat sürecek yolu toplu taşımayla yarım saatte gidiyosun |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Ağustos 2024; 13:23:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |