Şimdi Ara

Ankara Toplu Taşıma Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversiteye geldiğimden beri şunun sıkıntısını çekiyorum, ya nasıl bir sistemdir ki bu bütün otobüsler metrolar Kızılaya gidecek şekilde ayarlanmış? Ankara küçük şehir mi ya da 1970lerde mi yaşıyoruz ben neden bir yerden bir yere giderken Kızılaydan geçmek zorundayım? Şu fotoğraftaki aralardaki yollarda otobüs seferi yok gibi bir şey, anca Kızılaya giden bir otobüsten Kızılaya giden başka bir otobüse binerek ulaşım yapabiliyorsunuz. Cimere yazdım ama pek bir sonuç alamadım.

Bu fotoğraf, Ankaranın daha batısında daha kötü bir hal alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 17:21:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sorununu kabul ediyorum ama şunu bil ki ulaşım konusunda Ankara en iyi şehir.

• Araba ikonuna tıkladım 20 dk oldu. Heh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar önce iş için gittiğimde bu sorunu yaşamıştım. şirket sözde ofise uzak olmayan bi otel seçmiş. gerçekten de haritada uzak değiller. ama aralarında hiçbir ulaşım yok. eşşek kadar uzakta olan Kızılay'dan aktarma yapmak gerekiyordu. baya küfretmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul' da olsanız ne yapardınız acaba; düşünemiyorum bile. Bu arada ben yıllardır Ankara' da yaşıyorum. Ankara ulaşımda büyükşehirler arasında Türkiye'de 1 numaradır. Bunu bilesiniz dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 15 Ağustos 2024; 18:44:25 >
  • İstanbul'dayız zaten

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam düzelmesi gereken şeyler var, en azından bu aradaki bulvarlara otobüs hattı eklense/düzenlense zamandan baya tasarruf ettirir, onun dışında Çankaya tarafına metro hattı ve söğütözü-aşti bağlantısını isteyen çok kişi gördüm.

OSB ve Koru metrosunun uzatılması ve havalimanı metrosu da isteniyor ama üsttekiler bile yapılmadan bunların olacağına pek ihtimal vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 19:12:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Konu sahibi Ankara' dan bahsediyor. İstanbul' dan değil. Ben de konuya istinaden; "İstanbul' da olsanız ne yapardınız?" demiştim. Çünkü İstanbul' un trafiği malum

dostum sen benim ne dediğimi anlamamışsın.

ben zaten yazdıklarının farkındayım. kısaca sana katılmadığımı belirtmek istedim. İstanbul'da toplu ulaşımın kötü olduğuna ben inanmıyorum.

ha bunu tartışmayacağım yani senin fikrin sana da sadece konu sahibinin neyden bahsettiğinin farkında olmadığımı sanma.

• Metrolar yetersiz
    egolar bakımsız o da yetersiz
    hatlar Allaha emanet arabayla 15 dklik yolu otobusle 1 saatte gidiyorsun (2 aktarma)

ankarada arabayla 10dk sürecek yolu toplu taşımayla 1 saatte gidiyosun istanbulda arabayla 1 saat sürecek yolu toplu taşımayla yarım saatte gidiyosun

• dayı sen buna şikayet ediyorsan bizim vah halimize. metroya binip gidiyorsun işte daha ne istiyorsun tek araç kullanıyorsun. ayrıca araya metro ulaşımı falan yapılamaz çünkü külliye bakanlıklar falan filan dolu. otobüs de oradan sık geçirilmemesi isteniyor doğal olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu benim yol değil yolun çok uzadığını göstermek için böyle bir rota oluşturdum. Benim gidiş geliş toplam 2.5-3 saat sürüyor, 2 aktarma yapıyorum ileride artabilir de bu benim için.

Bakanlık tarafında olmaması mantıklı geldi ama en azından şaşmaz bulvarı tarafında daha sık sefer olabilir diye düşünüyorum.

• Keşke imkan olsa da botanikte otursam o zaman şikayet etmezdim tabi, gördüğüm kadarıyla lüks oralar

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam ama malum belediyedeki en büyük sorumlu şahsın taksicileri üzmeme sözü var onun yüzünden oluyor bunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    taksi durağından önemli eksikler de var 😒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Ağustos 2024; 13:23:50 >
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.