Şimdi Ara

msn ye yama kurdum herşey bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben bir yama kurdum msn için ama beceremedim herşeyim gitti şimdi msnim war ama ne resmim war ne kameram saçma sapan bişey oldu yane ama msni kaldıramıyorum bilgisayarımda ve yeniside yüklenmiyo denemediğim şey kalmadı bi yardım edin allah aşkına programın adıda A-Patch130rc1 bu msnimi kullanamıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

DÜZELTME: LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYALIM. KULLANDIĞINIZ BAŞLIKLAR KONUYLA ALAKALI OLMALIDIR. TEKRARINDA KONUNUZ KAPATILACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peachmemo -- 13 Kasım 2005, 22:33:15 >

• denetim masasından Program ekle kaldır'a girip, sadece Yamayı kaldırmayı denesen?? (mesela Güvenli kipte başlatıp yapabilirsin, işe yarayabilir.)
    yamanın adının orda yazıyo olması lazım. Msn Messenger'ın tam altında yazabilir hatta..
  • walla yama ekle kaldırda gözükmüyo plusta eklentilerdede gözükmüyo ama güvenlik kipini bi deniyim belki messengeri kaldırır saol
  • olmadı kaldıramıyorum yokmu yardım edebilec birisi pleaseeeee
  • arkadaşlar hala yardım bekliyorum yokmu kime bana yardım edebilecek

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:56:4 >
  • ewet öyle bi seçenek war ama işe yaramıyou
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.