Şimdi Ara

msnyi bilgisayardan nasıl kaldırcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn de oturum acınca hata raporu verip duruodu , bnde silip yeniden yüklim dedim ama tam olarak silemedim internette az arastırdım
    her kafadan farklı bir ses cıktı , bilen biri yardım ederse çok müteşekkir olurum

• her programda yaptığın gibi denetim masasından kaldıracaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincerelym

her programda yaptığın gibi denetim masasından kaldıracaksın...

ordanda sildim ztn ama yüklemye calısırken bu program zaten sizde var dior yükleyemiorum
  • denetim masasından silmen dosyayı silmiş oldugunu göstermiyor cunku windows hala bir dosya olarak goruyor XP kullanıcı iseniz..program ekle kaldır baslıgı altından windows bileşenlerini ekle kaldır sekmesinden MSN in istediginiz sürümünü silip yenisi kurabilirsinizi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony_vaio_fz31e

denetim masasından silmen dosyayı silmiş oldugunu göstermiyor cunku windows hala bir dosya olarak goruyor XP kullanıcı iseniz..program ekle kaldır baslıgı altından windows bileşenlerini ekle kaldır sekmesinden MSN in istediginiz sürümünü silip yenisi kurabilirsinizi....

iyide ordada yokki hatta bazı sitelerde sysoc.inf den ayarlamalar yapılması solendi ama oda olmadı napcamı bilmiom deli oldum dünden beri
  • ustam başına gelmedikçe bu iş anlaşılmaz.şimdi benimde başıma geldiyi için aynı senin dedğin sorun.
    "PERFECT UNİNSTALLER"programı var.o programla kaldırabilrsin. proram hepsini gösterir.
  • Windows ilk kurulumunda bir messenger kurulur. Bunu kaldırabilmek için MessengerDisable isimli programı kurmak ve iki tıklama ile işi halletmek mümkün. Ben her kurulumdan sonra bu programı kullanıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia

ustam başına gelmedikçe bu iş anlaşılmaz.şimdi benimde başıma geldiyi için aynı senin dedğin sorun.
    "PERFECT UNİNSTALLER"programı var.o programla kaldırabilrsin. proram hepsini gösterir.

sonunda oldu cok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.