Bildirim
msnyi bilgisayardan nasıl kaldırcam ?
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her programda yaptığın gibi denetim masasından kaldıracaksın... -
quote:
Orijinalden alıntı: sincerelym
her programda yaptığın gibi denetim masasından kaldıracaksın...
ordanda sildim ztn ama yüklemye calısırken bu program zaten sizde var dior yükleyemiorum -
denetim masasından silmen dosyayı silmiş oldugunu göstermiyor cunku windows hala bir dosya olarak goruyor XP kullanıcı iseniz..program ekle kaldır baslıgı altından windows bileşenlerini ekle kaldır sekmesinden MSN in istediginiz sürümünü silip yenisi kurabilirsinizi.... -
quote:
Orijinalden alıntı: sony_vaio_fz31e
denetim masasından silmen dosyayı silmiş oldugunu göstermiyor cunku windows hala bir dosya olarak goruyor XP kullanıcı iseniz..program ekle kaldır baslıgı altından windows bileşenlerini ekle kaldır sekmesinden MSN in istediginiz sürümünü silip yenisi kurabilirsinizi....
iyide ordada yokki hatta bazı sitelerde sysoc.inf den ayarlamalar yapılması solendi ama oda olmadı napcamı bilmiom deli oldum dünden beri -
ustam başına gelmedikçe bu iş anlaşılmaz.şimdi benimde başıma geldiyi için aynı senin dedğin sorun.
"PERFECT UNİNSTALLER"programı var.o programla kaldırabilrsin. proram hepsini gösterir. -
Windows ilk kurulumunda bir messenger kurulur. Bunu kaldırabilmek için MessengerDisable isimli programı kurmak ve iki tıklama ile işi halletmek mümkün. Ben her kurulumdan sonra bu programı kullanıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: alia
ustam başına gelmedikçe bu iş anlaşılmaz.şimdi benimde başıma geldiyi için aynı senin dedğin sorun.
"PERFECT UNİNSTALLER"programı var.o programla kaldırabilrsin. proram hepsini gösterir.
sonunda oldu cok saol
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- kulaklık cızırtı sorunu
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- no bootable device insert boot disk and press any key
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- laptop ses gelmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
- iso dosyası nedir
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X