Şimdi Ara

MSÜ ve TYT arasındaki ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar ben 2021 MSÜ sınavında genel sıralama olarak 16K sıralaması yaptım bunun TYT ile arasındaki ilişki nasıl oluyor?
    Yani MSÜ ye kendimi denemek için girmiştim ama genel olarak MSÜ genel de 16K giren birisi TYT de buna benzer bir sıralama yapabilir mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuggar -- 22 Mayıs 2021; 14:45:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Msü ye kaç kişi giriyor tyt ye kaç kişi giriyor bak ve anla

• sıralama açısından bagımsız sınavlar soru tipleri acısından benzerdir matta pastalı rasyonel sayı goruyosan tytde aşağı yukarı boyle gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilişki falan yok. evde çözdüğün denemelerden farksız msü. sadece ösym ortamında giriyorsun.

• Benim sıralamam aynıydı ikisinde de

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    Benim de buna benzer çok tanıdığım oldu yine de danışmak istedim teşekkür ederim.

• Ben giren kişi sayısının çok önemli olduğunu sanmıyorum neredeyse 1 milyon kişinin sıralaması hesaplanmiyor. Yine de çok teşekkür ederim cevao verdiğin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cuggar C kullanıcısına yanıt

2.5 milyona 450k senin için önemli olmayabilir ama çok çok önemli

• İyi de bu sınava zaten belirli seviyede olanlar girmiyor mu? Cok dev bir fark beklemek mantiksiz daha kötü gelir evet ama öyle bariz olmaz

• Haklı olabilirsin bu da bi bakış açısı teşekkür ederim.

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Ya ben de biraz nitelikli öğrenci açısından bakiyorum ribozomal rna illaki etkisi olacaktır katılımcı sayısının. Yine de MSÜ ye giren öğrenciler yks ye giren öğrencilerden iyidir demek yanlış olur çok karışık bir konu :D

• Msu de 50 k tyt de 120k yapar

• Gri_Koç kullanıcısına yanıt
    Sebebi ne peki yani senin görüşün nedir ben zaten mezuna kalmıştım TYT sıralamam 120K dan iyiydi bu sene de süper çalışmasam da boş geçirmedim tyt de 120K yapacağımı zannetmiyorum ama böyle düşünmenin sebebini merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-270A60C93

2.5 milyona 450k senin için önemli olmayabilir ama çok çok önemli

Analize bak   

• Geçen sene msüde genelde 44 bindeydim tyt de ise 43 bin gelmişti bence çok benzer geliyor sıralamalar bu sene genelde 3000 küsür geldi bakalım tyt nasıl olacak?
  • belli olmaz hocam bu işler

• tytye giren herhangi bir amacı olmayan çok insan var. amaçsız olan adam msüye girmez. Bence tytde ilk 100k ya girecek büyük bir çoğunluk msüye de girdi.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

Ben de böyle düşünüyorum gecen sene kayit yaptırıp girmemistim mesela virus muhabbeti yüzünden riske atmadim. Ne kadar arkadasim varsa msu'de yaptıklarının asagi yukari aynisini tyt'de yaptı. O yuzden sıralamalar konusunda bir fikir oldu bence.

• Gri_Koç kullanıcısına yanıt
    Msü birincisi napıyor kral Tyt’de 2,4’üncü kişi falan mı .d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.