Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Jiake jk11 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu telefon nedense çok ucuz. Ekranı 16milyon renk denmiş ancak TFT yani TN panel, IPS değil. Benim için IPS olmazsa olmazlardan o yüzden bunu alacağıma elephone p7 mini filan tercih ederdim. Jiake çoğu telefonu ucuz satıyor, birşey ucuzsa malzeme kalitesinden çalınmıştır.

Bütçe kısıtlıysa 105$ civarı çift çekirdek thl t5 mükemmel bir seçim.
  • Hocam 450-500 Dolar civarında güzel telefonlar var mı acaba, yoksa bu fiyat aralığı için LG, General Mobile türevi daha bilindik markalara mı bakmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Hocam 450-500 Dolar civarında güzel telefonlar var mı acaba, yoksa bu fiyat aralığı için LG, General Mobile türevi daha bilindik markalara mı bakmak lazım ?

450-500 e çin malı telefon almak saçma.
    Nexus 5, LG G2 filan alınır o paralara.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    P7 mini nasıldır.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

P7 mini nasıldır.?

Sadece özelliklerine bakarak konuşacak olursak kağıt üzerinde iyi görünüyor. Ben alıp denemedim, THL T5S aldım onun yerine bol bol.
  • Lenovo p780 Jiayu g4 advanced
    bu ikisinden birini getirtmeyi düşünüyorum
    hangisini tavsiye edersin.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Gümrük çok problemli

• Özel mesaj attım ama buradan da yazayım. Ben zopo zp700 ve ya muadili o özelliklerde bir telefon olmak istiyorum. Satıyorsanız sizden alabilirim satmıyorsanız nasıl getirebilirim yada satan birini biliyor musunuz?
  • Konu içinde lütfen telefon alım-satım mesajı atmayın arkadaşlar, benden özel isteği olan PM göndersin.

Burda bir tanıdığım çalıştığı iş yerinde telefon satıyor bir süredir, telefonlarıda ben temin ediyorum çinden. Hal böyle olunca elimden çok telefon geçiyor, bu konuyuda açma amacım zaten tecrübeleri aktarmak. Önümüzdeki günlerde lenovo s650 vibe ve inew v3 (gerçi onu birisi güzelce inceledi, ana konusu bile var) geçince inceleyip örnek fotolarını koyucam.

Sadece satacağım telefonların reklamını yapıyor olsam doogee dg2014 ve htm 9001 gibi telefonları kötülemez hepsine şöyle iyi böyle güzel yazar geçerdim.

Telefonlarla ilgili soruları konuya, özel istekleri PM den alayım.
  • www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/item/43259.html

www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/item/43436.html

Hocam bu iki telefon hoşuma gitti, nasıl bi bakabilir misiniz? Türkiye şartlarında kullanılabilir mi? bi sıkıntı yaratır mı? Şebeke vs. şartlarında.
    Şimdiden çok teşekkürler.

• Hocam Star S5 Buterfly icin ne dersiniz.2gb ram 32 gb rom 240$ civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: özer8376

http://www.buyincoins.com/item/43259.html
    http://www.buyincoins.com/item/43436.html
    Hocam bu iki telefon hoşuma gitti, nasıl bi bakabilir misiniz? Türkiye şartlarında kullanılabilir mi? bi sıkıntı yaratır mı? Şebeke vs. şartlarında.
    Şimdiden çok teşekkürler.

İkiside kullanılır sıkıntı olmaz. Özellik olarak yeterli. Lenovo S650 bir kaç güne elime geçicek o zaman incelemesini yapıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Hocam Star S5 Buterfly icin ne dersiniz.2gb ram 32 gb rom 240$ civarı

MTK6589T 4 çekirdekli versiyon mu?
    O zaman bu fiyat fazla. Yok 8 çekirdeklisini çıkardılarsa olabilir ancak malzeme kalitesinden çok emin değilim. Kasasıda HTC Butterfly benzeri biraz eskidi tipi.
  • İnceleme 2.ci mesaja taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 3 Haziran 2014; 10:54:50 >
  • Hocam merhaba

MTK 6592 işlemcili 2gb ram li, 5" veya 5.5" ekranlı hangi teli önerisiniz.?
    Bu işlemcide imei çözümü kolay mı?

Ben tcl idol x İ buldum ama ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Hocam merhaba

MTK 6592 işlemcili 2gb ram li, 5" veya 5.5" ekranlı hangi teli önerisiniz.?
    Bu işlemcide imei çözümü kolay mı?

Ben tcl idol x İ buldum ama ne dersiniz?

5.5" ekran istiyorsanız Zopo ZP998 olabilir, TCL idol X de olabilir ancak TCL nin yazılım desteği konusunda fikrim yok.
    Telefonun romunu yapan firma özellikle "CDS Information" kısmını kapatmadığı sürece (Oppo r819i de kapalı) imei çözümü kolay.

2gb ram olmasada olur derseniz 5" 1gb ram zopo ZP980+ müthiş. 2gb ram 6592 ler 250$ civarına iner yakında ancak malzeme/kamera kalitesi zp980+ kadar olmaz.
  • Hocam Selamlar;

Şu telefonu getirtebilme olasılığım var mı? Sırf tasarımı hoşuma gidiyor.

http://www.sharp.co.jp/products/sb302sh/
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Hocam Star S5 Buterfly icin ne dersiniz.2gb ram 32 gb rom 240$ civarı

MTK6589T 4 çekirdekli versiyon mu?
    O zaman bu fiyat fazla. Yok 8 çekirdeklisini çıkardılarsa olabilir ancak malzeme kalitesinden çok emin değilim. Kasasıda HTC Butterfly benzeri biraz eskidi tipi.

Evet hocam 6589T 4 çekirdekli 2ram 32rom versiyonu aynen dediginiz gibi Htc butterly görünümü var tesekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: altmis6

Hocam Selamlar;

Şu telefonu getirtebilme olasılığım var mı? Sırf tasarımı hoşuma gidiyor.

http://www.sharp.co.jp/products/sb302sh/

Aliexpresste filan satıldığını sanmıyorum, sadece japonyada satılıyor olabilir. Bu durumda bizim 3G şebekesi ile çalışmama ihtimali bile var.
    Global satış için üretip Amerikada orda burda satmadıkları sürece getirtip kullanma şansın yok.
  • Lenovo S650 Vibe geçti elime. Malzeme kalitesi ve eldeki verdiği his muazzam. İlerleyen saatlerde inceleme ve fotolar + telefonla çekilmiş fotoları koyarım konuya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.