Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
117
Favori
243.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi icin tesekkur ederim. Bir sorum daha olacakti, siz yurt disinda yasiyosunuz sanirim tlf isterken paketin ustunde ne yazmasino souyosunuz? Cunku bende almanyaya arkadasa yollatmayi dusunuyorum bizim burdaki gumruk sorunundan dolayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özer8376
    www.pandawill.com/lenovo-a850-smartphone-mtk6592-octa-core-55-inch-android-42-2500mah-p87193.html
    Hocam merhaba bu telefon, fiyat, satıcı ve site hakkında tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum. Tavsiye edebileceğiniz telefon, site, satıcı var mı?

A850+ yeni çıktı A850 nin güncellenmişi. Pandawill den telefon alırsanız gümrüğe takılınca sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir aralar Türkiyeye telefon gönderimini durdurmuştu gümrük yüzünden. Türkiyedekiler nerden alıyor bilmiyorum ancak pandawill den almıyorum ben.

quote:

Orijinalden alıntı: abbet
    Hongmi hakkındaki düşünceleriniz nedir hocam ?

Hongmi fiyatı çok yüksek diye listeye koymadım ancak yeni yeni fiyatı düşmeye başladı çünkü adamlar 200-220 civarına 8 çekirdekli hongmi çıkardılar! Ben kendim hiç almadığım için iyi yada kötü yorum yapmıyorum ancak ucuz hongmi alırken wcdma yani 3G ile uyumlu olanından almakta fayda var, ucuza çin 3G li modelinden satan siteler oldu zamanında.

quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto
    Bilgi icin tesekkur ederim. Bir sorum daha olacakti, siz yurt disinda yasiyosunuz sanirim tlf isterken paketin ustunde ne yazmasino souyosunuz? Cunku bende almanyaya arkadasa yollatmayi dusunuyorum bizim burdaki gumruk sorunundan dolayi.

Paketin üzerinde ne yazdığından çok fiyatı ve ülkenin gümrük kanunları önemli. Almanyada atıyorum 50 euro üzeri ürünlerde %19 VAT yani KDV ödenmesi gerekebilir. Onu Almanyada yaşayan arkadaş gümrük sitesine bakarak öğrenecek. Yalnız Almanyadan o telefon size tekrar kargoya gelecekse takılma ihtimali gene var. Yok ziyaret ederken getirecekse sorun yok. Birde bu telefonlar belki alman ebay de filan vardır orayada bi bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

www.pandawill.com/lenovo-a850-smartphone-mtk6592-octa-core-55-inch-android-42-2500mah-p87193.html
    Hocam merhaba bu telefon, fiyat, satıcı ve site hakkında tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum. Tavsiye edebileceğiniz telefon, site, satıcı var mı?

A850+ yeni çıktı A850 nin güncellenmişi. Pandawill den telefon alırsanız gümrüğe takılınca sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir aralar Türkiyeye telefon gönderimini durdurmuştu gümrük yüzünden. Türkiyedekiler nerden alıyor bilmiyorum ancak pandawill den almıyorum ben.

quote:

Orijinalden alıntı: abbet
    Hongmi hakkındaki düşünceleriniz nedir hocam ?

Hongmi fiyatı çok yüksek diye listeye koymadım ancak yeni yeni fiyatı düşmeye başladı çünkü adamlar 200-220 civarına 8 çekirdekli hongmi çıkardılar! Ben kendim hiç almadığım için iyi yada kötü yorum yapmıyorum ancak ucuz hongmi alırken wcdma yani 3G ile uyumlu olanından almakta fayda var, ucuza çin 3G li modelinden satan siteler oldu zamanında.

quote:

Paketin üzerinde ne yazdığından çok fiyatı ve ülkenin gümrük kanunları önemli. Almanyada atıyorum 50 euro üzeri ürünlerde %19 VAT yani KDV ödenmesi gerekebilir. Onu Almanyada yaşayan arkadaş gümrük sitesine bakarak öğrenecek. Yalnız Almanyadan o telefon size tekrar kargoya gelecekse takılma ihtimali gene var. Yok ziyaret ederken getirecekse sorun yok. Birde bu telefonlar belki alman ebay de filan vardır orayada bi bakın.

Hocam UMİ x1 pro ile şu telefon aynı mı?

• muratai kullanıcısına yanıt
    Peki hocam hangi siteden almalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim. İlk alışverişim olacak, dikkat etmem gereken noktalar nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim en önemlisi hangi siteyi önerirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam UMİ x1 pro ile şu telefon aynı mı?

http://www.banggood.com/DOOGEE-PIXELS-DG350-4_7-inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-919350.html

Aynı sayılır, Doogee beğendiği telefonların çakmasını yapıyor biraz daha ucuza satıyor.
    Mesela Doogee DG2014, Inew V3 ün çakması ancak kasası biraz daha farklı, kenarları daha inceydi.

Bunu alana kadar az daha koyup Umi X1 Pro tercih edilebilinir, tabi Umi de ne kadar iyi (bu paraya 720p IPS + 4 çekirdek biraz fazla iyi) tartışılır. Elde kalan ölü pixelli eski nesil LG IPS panelleri kakalıyorlar olabilir.

quote:

Peki hocam hangi siteden almalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim. İlk alışverişim olacak, dikkat etmem gereken noktalar nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim en önemlisi hangi siteyi önerirsiniz.

Önerebileceğim bir site yok. Son moda buyincoins sanırım. Gümrükte takılırsa 1-2 ay sonra geri iade olacak o telefon, çinli site de telefon eline geçince sizin paranızı yada paranız - onların ödediği posta masrafını size ödemek zorunda. Bilinmedik bir yerden almayın. Aliexpress e hiç bulaşmayın ilk alışverişiniz ise. Paypal güvencesi ile alın ne alırsanız.

• muratai kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aliexpresten bu ürünü almıştım kuponla beraber 341 tl ye (152$)geldi ama satıcı çok köü bir sürü sıkıntı çıkardı siparişi iptal ettim para iadesini bekliyorum bildiğiniz güvenilir inewv3 alabileceğim satıcı varmı thl monkey king2 de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipper

bende aliexpresten bu ürünü almıştımhttp://www.aliexpress.com/snapshot/6047351527.html kuponla beraber 341 tl ye (152$)geldi ama satıcı çok köü bir sürü sıkıntı çıkardı siparişi iptal ettim para iadesini bekliyorum bildiğiniz güvenilir inewv3 alabileceğim satıcı varmı thl monkey king2 de olur

Bu telefonu bu paraya kimse satmıyorken, en düşük veren bile 165-170 dolara veriyorken 157 ye iyi risk almışsınız.
    Genelde böyle liste fiyatının altı satılan telefonlar iade - refurbished telefonlar olabiliyor (kısacası: kullanılmış, iade edilmiş yada tamir görmüş)

Ben aliexpressten zorunlu olmadıkça alışveriş yapmadığım için bildiğim veya güvendiğim bir satıcı yok.

Türkiyede olmadığım için hangi site/satıcı para iadesinde ne kadar zorluk çıkarır fikrim yok, ancak en iyi ihtimalle para iadesinde sizden kesinti yaparlar çünkü ücretsiz gönderi adı altında sattıkları telefonlara 10-20$ posta parası ödüyorlar.

Bence nerden olursa olsun almadan önce adamlara mail atıp (service@domain adresi.com) gibi durumu izah edip iade prosedürünü öğrenin. Paypal garantisiyle alışveriş yapmak bir başka.

• paypal garantisinden çok bahsediliyor ama bence çok ta garantili alış veriş olmuyor ebaydan ihaleyle sanei n10 tablet aldım bi heves bekledim gelir diye onay süresi bitti uzattık neyse onayı sonra bi gün ptt gelmiş bizim eve henıma küçük bi paket bırakıp gitmiş içine bi baktım tesbih göndermiş oda tam değil bi işe yaramadı. paketi tutanaksız aldığımız için para iadeside alamadım elimde patladı.

inew i de 175e sepete attıydım %15 indirim mesajı vardı üstüne bide kupon kullandım aldım yani direk 157 ye değil o fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipper

paypal garantisinden çok bahsediliyor ama bence çok ta garantili alış veriş olmuyor ebaydan ihaleyle sanei n10 tablet aldım bi heves bekledim gelir diye onay süresi bitti uzattık neyse onayı sonra bi gün ptt gelmiş bizim eve henıma küçük bi paket bırakıp gitmiş içine bi baktım tesbih göndermiş oda tam değil bi işe yaramadı. paketi tutanaksız aldığımız için para iadeside alamadım elimde patladı.

inew i de 175e sepete attıydım %15 indirim mesajı vardı üstüne bide kupon kullandım aldım yani direk 157 ye değil o fiyat.

Paypal her türlü alipay den iyidir. Ancak 100 lira olan malı 60-70 liraya alıyorsanız riske giriyorsunuz işte. Ebayden ben çok mal aldım hiç sorun yaşamadım. Ancak 50$ lık Android Tv yi 25$ a almaya kalkanlar fena kazıklandı.

• Merhaba, Zopo zp998 ve 990+ modellerinden birini almayı düşünüyorum herhangi birinin kamerası hakkında fikriniz var mı?
    Açıkcası internetteki fotoğraflar pek iyi gelmedi.

Bu arada ZP980+ kamerası aslında çok iyi ama Ram 1gb olunca içime sinmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsaNumlz -- 1 Nisan 2014; 0:59:08 >
  • Forumda kimse 600 liralık telefonu (289 dolar 600 lira etmiyor, düşen dolar kuruna rağmen) 950 liraya çakma imei ile satmıyor. Burdan zopo Türkiye firmasına çamur atmaksa niyetin boşuna heveslenme.

Forumda telefon getirip bireysel olarak satan kimse fatura vermez, veremez zaten. 300 lirada kar koymaz, kimse almaz.
    Ha sen 2 garantili, faturalı, yasal yollardan ithal edilen telefona 950 tl çok, bu adamlar üçkağıtçı dolandırıcı diyorsan bu mesajını büyük bir sevinçle firma yetkililerine iletir hakkında yasal işlem başlatılmasını (İftira atmaktan) sağlarım.

Burası dingonun ahırı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRSANCAK

Savcılığa suç duyurusunda bulun koş... Avukatlığınıda sen yap. Çin malı telefonlara imei nasıl atılır diye konu açanlardan garantili faturalı imei kayıtlı telefon satmalarını beklemek büyük zeka gerektirir.
    Açtıkları sitenin host sahibinin adresi yok.Gerçekten büyük firma olsa gerek.
    (Matematiğinde zayıf ayrıca 289 $ daha tl ye çeviremiyorsun)

www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/s/_c46_s-price_DESC.html

www.tmart.com
    Page Not Found : Tmart
    http://www.tmart.com/Smart-Phone

www.aliexpress.com
    Free shipping on Cellphones in Cellphones & Telecommunications and more on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/category/5090301/mobile-phones.html

Neyse sözde videolarda mtklı işlemcili telefonlarda aphalt 8 i kasmadan oynuyor vs gibi şeyler deniyor.
    Ben samsung s 3 te takılmadan oynuyorum.Karşılaştırdıkları performans bu kadar olur.
    Antutudan 30k puan alan cihazla s3 18k puanı web tarayıcısı kamera lensi ses çıkışı ve arayüze gelince çöp oluyor.
    2 3 gb ramli sözde bu yeni nesil mtk lı işlemcili telefonlar.

Almak isteyenler MTK6595 i bekleyebilirler.Sonuçta yazılımsal ve donanımsal iyileştirmeler olur.
    Yoksa piyasada fiyat performans telefonları var.Garantili servisli stabil çalışan telefon kullanmış olursunuz.

Kimse eline alıp denemeden telefon almasın.Zaten bu tür forum işportacıları çin malı yada çin menşeili firmaların cihazlarına güvenseler adres verir isteyen gider adresinden alır ama bunların daha kendilerine güveni yok elden satamayacağı cihazları internetten satmanın peşindeler.

289.99 fiyatı veren sensin, dolar 2.15, hesapla bakalım? 623.5 tl eder.
    Hangi konudan bahsettiğini ısrarla yazmıyorsun, zopo Türkiye ye çamur atacaksan konuyu açan kişi firma yetkilisi değil.

S3 ün ekranı 720p, 1080p ekranlı telefondaki oyun testiyle kendi ezik S3ünü kıyaslamanda ayrı bir konu.

Bu kadar çamur atıp ortalığı karıştırdıktan sonra 2-3 gereksiz faydalı bilgi vermen seni haklı çıkarmıyor.

Tekrar yazıyorum kimi hırsızlıkla, işportacılıkla suçluyorsan hedef göster yada çeneni kapa.
    Trollük yapacaksan bunun yeri burası değil git konu dışını karıştır sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: TRSANCAK

Savcılığa suç duyurusunda bulun koş... Avukatlığınıda sen yap. Çin malı telefonlara imei nasıl atılır diye konu açanlardan garantili faturalı imei kayıtlı telefon satmalarını beklemek büyük zeka gerektirir.
    Açtıkları sitenin host sahibinin adresi yok.Gerçekten büyük firma olsa gerek.
    (Matematiğinde zayıf ayrıca 289 $ daha tl ye çeviremiyorsun)

http://www.buyincoins.com/s/_c46_s-price_DESC.html

http://www.tmart.com/Smart-Phone

http://www.aliexpress.com/category/5090301/mobile-phones.html

Neyse sözde videolarda mtklı işlemcili telefonlarda aphalt 8 i kasmadan oynuyor vs gibi şeyler deniyor.
    Ben samsung s 3 te takılmadan oynuyorum.Karşılaştırdıkları performans bu kadar olur.
    Antutudan 30k puan alan cihazla s3 18k puanı web tarayıcısı kamera lensi ses çıkışı ve arayüze gelince çöp oluyor.
    2 3 gb ramli sözde bu yeni nesil mtk lı işlemcili telefonlar.

Almak isteyenler MTK6595 i bekleyebilirler.Sonuçta yazılımsal ve donanımsal iyileştirmeler olur.
    Yoksa piyasada fiyat performans telefonları var.Garantili servisli stabil çalışan telefon kullanmış olursunuz.

Kimse eline alıp denemeden telefon almasın.Zaten bu tür forum işportacıları çin malı yada çin menşeili firmaların cihazlarına güvenseler adres verir isteyen gider adresinden alır ama bunların daha kendilerine güveni yok elden satamayacağı cihazları internetten satmanın peşindeler.

289.99 fiyatı veren sensin, dolar 2.15, hesapla bakalım? 623.5 tl eder.
    Hangi konudan bahsettiğini ısrarla yazmıyorsun, zopo Türkiye ye çamur atacaksan konuyu açan kişi firma yetkilisi değil.

S3 ün ekranı 720p, 1080p ekranlı telefondaki oyun testiyle kendi ezik S3ünü kıyaslamanda ayrı bir konu.

Bu kadar çamur atıp ortalığı karıştırdıktan sonra 2-3 gereksiz faydalı bilgi vermen seni haklı çıkarmıyor.

Tekrar yazıyorum kimi hırsızlıkla, işportacılıkla suçluyorsan hedef göster yada çeneni kapa.
    Trollük yapacaksan bunun yeri burası değil git konu dışını karıştır sen.

Bizim kamera mevzusu arada kaynadı sanırım

• Ayın 6'sında buyincoins'den tel alıcam hala kararsızım zp998 yerine kumar oynayıp "Pomp C6S" alasım var muratai hocam. Sizce doğru olur mu??? Daha önce Pomp markasını duydunuz mu??? zp998'e göre artıları 32gb hafızası ve 3000mAh bataryası.
    www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/item/43243.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Ayın 6'sında buyincoins'den tel alıcam hala kararsızım zp998 yerine kumar oynayıp "Pomp C6S" alasım var muratai hocam. Sizce doğru olur mu??? Daha önce Pomp markasını duydunuz mu??? zp998'e göre artıları 32gb hafızası ve 3000mAh bataryası.

Hocam sakın bulaşma derim rom bile bulamazsin.Umi X3 bakicam ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

quote:

Ayın 6'sında buyincoins'den tel alıcam hala kararsızım zp998 yerine kumar oynayıp "Pomp C6S" alasım var muratai hocam. Sizce doğru olur mu??? Daha önce Pomp markasını duydunuz mu??? zp998'e göre artıları 32gb hafızası ve 3000mAh bataryası.

Hocam sakın bulaşma derim rom bile bulamazsin.Umi X3 bakicam ben de.

Rom yüklemesem olmaz mı hocam? Kendi romları stabil değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: CapsaNumlz

Merhaba, Zopo zp998 ve 990+ modellerinden birini almayı düşünüyorum herhangi birinin kamerası hakkında fikriniz var mı?
    Açıkcası internetteki fotoğraflar pek iyi gelmedi.

Bu arada ZP980+ kamerası aslında çok iyi ama Ram 1gb olunca içime sinmedi.

Zp989+ ile 998 ve 990+ kameralari ayni. Benim incelemede cektigim foto ayarinda foto cekerler yani. Kisacasi: kamera cok iyi.

• quote:

Pompa marka telefon kullanmak istemezdim acikcasi. Bu arada fotolara aldanmayin gercek urun fotolardaki kadar guzel olmayabilir :)

Rom destegide belirsiz. Zopo android 4.4 alirken bu 4.2 de kalir gibi.

• Konuda ilk mesajlarda bahsettiğim ama incelemesini yapmadığım THL T5S i yarın inceleyip koymayı düşünüyorum.
    Kamerası 8mp ancak gerçek 8mp ve çok iyi foto çekiyor. Artılarını eksilerini fotolarını koyarım yarın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.