Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
117
Favori
243.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 3 Haziran 2014; 10:56:02 >
  • muratai pm atacaktım fakat sınırlamışsın galiba. telefonları hangi sitelerden alıyorsun? gümrük sorunu yaşamıyor musun? bir de ben ist da oturuyorum diyelim sivasta bir arkadaşın adresini versem gümrüğe takılma riskini düşürmüş olur muyum?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Siparişini verdiğim bir cihaz, incelemesini okumak iyi oldu.

Yurtdışında olduğunuz için soruyorum:

Lenovo Vibe X S960 modeli elinize geçerse onunla da ilgili inceleme yaparsanız sevinirim.
  • hocam 290 Dolara buyincoinsden thl t100s ile zp998 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yada o fiyat aralığında o sitede tavsiye edebileceğiniz başka model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizmamm

muratai pm atacaktım fakat sınırlamışsın galiba. telefonları hangi sitelerden alıyorsun? gümrük sorunu yaşamıyor musun? bir de ben ist da oturuyorum diyelim sivasta bir arkadaşın adresini versem gümrüğe takılma riskini düşürmüş olur muyum?

Pm sinirlandirmadim profil gizli sadece. Konudaki mesajlarimin ustunde pm ikonu var ordan mesaj atabilirsiniz. Daha once bir kac kez yazdim yurtdisinda yasiyorum gumruk sorunum yok. Istanbul yerine sivas olmasi gumrukten gecme ihtimalini guclendirmez. Gecirenler sans eseri geciriyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanki
    Siparişini verdiğim bir cihaz, incelemesini okumak iyi oldu.
    Yurtdışında olduğunuz için soruyorum:
    Lenovo Vibe X S960 modeli elinize geçerse onunla da ilgili inceleme yaparsanız sevinirim.

Bu Vibe X S960 elime geçmesi için satın almam lazım :)
    Tip olarak S650 ile aynı ancak 5" ve full hd ekranlı ama işlemci mtk6589t, yakında bunun mtk6592 lisi çıkar belki o zaman bir tane alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir
    hocam 290 Dolara buyincoinsden thl t100s ile zp998 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yada o fiyat aralığında o sitede tavsiye edebileceğiniz başka model var mı?

İkiside güzel telefonlar ama biri 5" ve boyutu 5" telefon için biraz büyük (uzun) öbürü 5.5" boyunda.
    ZP998 i forumda alıp kullananlar var Zopo Türkiye konusunda. T100S alıp kullanan varsada ben görmedim forumda ancak bu fiyattaki telefonların genelde malzeme kalitesi en üst düzeyde oluyor. Hangisini alırsan al pişman olmazsın bence ancak ben tercihimi büyük ekran sevmememe rağmen ZP998 den yana kullanırdım herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78
    s650 140 dolar fiyatı var bu cihazı merak ediyorum gelince yorum bekliyorum

Telefon geldi, incelemesi bir kaç mesaj üstte. S650 iyi bir seçim.
  • Peki s650 mi inew v3 mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Türkiye'ye bu tarz telefonları getirmenin bir yolu var mı? Sanalpazar dışında satın alabileceğimiz falan kişi veya kişiler. Forumda "kargo şirketi ile görüşülünce fiyatını düşük gösterip oyuncak gibi etiketler yapıştırabiliyorlarmış" tarzında yorumlar vardı sanırım,bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siqorta -- 27 Mart 2014; 23:29:16 >
  • www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/item/42807.html
    merhaba bu telefonu almayı düşünüyorum nasıl tavsiye edermisin yada bu fiyatlara kalite bir telefon tavsiyesi edermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78
    Peki s650 mi inew v3 mu

Inew in kamerası daha iyi, ekranı daha iyi (5" LTPS IPS Gorilla Glass 2) ancak pili 1830 mah olmasına rağmen daha az gidiyor. S650 daha ucuz, oyun performansı daha iyi (qHD) pili 2000 mah ancak ekran sebebiyle daha uzun gider.

İkisi aynı fiyat olsaydı Inew derdim ancak ikisi aynı fiyat değil ve ikisininde birbirinden üstün olduğu yanlar var. Alan kişi buna göre değerlendirsin. İkiside çok şık telefon.

quote:

Orijinalden alıntı: siqorta
    Türkiye'ye bu tarz telefonları getirmenin bir yolu var mı? Sanalpazar dışında satın alabileceğimiz falan kişi veya kişiler. Forumda "kargo şirketi ile görüşülünce fiyatını düşük gösterip oyuncak gibi etiketler yapıştırabiliyorlarmış" tarzında yorumlar vardı sanırım,bilginiz var mı?

Yurtdışından alıp getirmek zor, dediklerine göre 10 üründen 9 u yakalanıp geri gidiyor. İşin kötüsü hemen gitmiyor, 1-2 ay depoda bekliyor. Bu durumda para iadenizi almanız 3 ayı buluyor, yaşadığınız streste cabası. Bir şekilde getirip satanlar vardır elbet. Foruma yada sanalpazara / sahibinden e bakmakta fayda var.

quote:

Orijinalden alıntı: asi.orhan
    http://www.buyincoins.com/item/42807.html
    merhaba bu telefonu almayı düşünüyorum nasıl tavsiye edermisin yada bu fiyatlara kalite bir telefon tavsiyesi edermisin

Daha önce elephone almadım ancak bu telefon 5.9mm filan değil, tasarım Lenovo S650 den çalınmış biraz kenarları inceltilmiş. İşlemcisi rami ekranı iyi.
    Daha yeni çıkmış bir telefon herhalde, ilk parti üretimde ciddi sorunlar olabilir almadan önce beklemeyi tercih ederdim.

• Muratai hocam telefonlar hakkinizdaki yorumlara bakiyorum bir samsung s2 kullacisi olarak herkesi bilgilendirdiginiz icin tskler
    Dipnot : bu inew v3 gercekten cok iyiymis elimdeki teli satarsam boyle bir telefon alırım

• Bende lenovo A850 dusunuyorum. Birde ararken a850+ octacore modelini gordum bir sitede. S650 serisini begendim diyorsunuz. Â serisi nasıldır

• Açıkcası ikinci olarak Huawei honor 3cyi cok beğeniyorum.Daha önce inceledinizmi. Bütçe 150-180$olduğu için lenovo ya da uygun bulabilirsem honor.

• Lenovo A serisini denemedim ancak kötü olduğunu sanmıyorum S serisini gördükten sonra.

Huawei Honor 3C benimde gözüme çarpmıştı ancak ilk çıktığında hayli pahalı çıktı, daha yeni yeni düştü fiyatı o da ilerleyen günlerde gene yükselebilir.

Bu arada Lenovo Vibe S kasasına sahip bir sürü modeli varmış daha önceden Lenovo bakmadığım için dikkatimi çekmemişti. Lenovo S930, S950 vb.
  • İnceleme 2.ci mesaja taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 3 Haziran 2014; 10:58:50 >
  • Merhaba UMİ X1 PRO hakkında bir bilginiz varmı? F/p olarak iyi gibi duruyor (120 $).
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Merhaba UMİ X1 PRO hakkında bir bilginiz varmı? F/p olarak iyi gibi duruyor (120 $).

Bir tane aldım ben kendime. Ancak daha kargoya vermediler. Büyük ihtimalle ben Türkiyeye gelirken gelicek yani elime ulaşmayacak. Görmeden birşey diyemem ancak kağıt üzerinde özellikleri çok iyi. Mutlaka bir yerden kısmaları lazım bu fiyata bunu satmaları için. Ya kamerası çok kötüdür yada malzeme kalitesi. Ekranı en ucuz IPS bile olsa IPS IPS dir onda sorun olacağını sanmam.
  • www.pandawill.com/lenovo-a850-smartphone-mtk6592-octa-core-55-inch-android-42-2500mah-p87193.html
    Hocam merhaba bu telefon, fiyat, satıcı ve site hakkında tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum. Tavsiye edebileceğiniz telefon, site, satıcı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hongmi hakkındaki düşünceleriniz nedir hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.