Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
117
Favori
244.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 25 marta aldım satıcıya takip numarasını bekliyorum diye mesaj attım bana stokta ürün kalmadı en kısa zamanda (40içinde) göndereceğini söyledi istersem para iadeside yapacakmış ben güvenemedim iptal ettim siz çok iyi almışsınız inşallah gelir. satmayıda düşünürseniz talibim.
  • tr sancak uzaklaştırıldı forum kendine geldi nerden türüyor bu troller anlamıyorum çinden 1kere kazık yiyen hemen donanım haberde forumlara salça oluyor sanki bişeyleri düzeltecekler.
  • bide arkadaşlar son olarak lenova kullanan ve herhangi modelini tavsiye edecek kimse varmı s750 hoşuma gitti ama bütçemi aşıyor 100-150 dolar arası ne tavsiye edersiniz mümkünse aliexpresten yada dx den link verirseniz sevinirim. öncelik lenovo sonra thl son tercihimde inewv marka olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipper

bide arkadaşlar son olarak lenova kullanan ve herhangi modelini tavsiye edecek kimse varmı s750 hoşuma gitti ama bütçemi aşıyor 100-150 dolar arası ne tavsiye edersiniz mümkünse aliexpresten yada dx den link verirseniz sevinirim. öncelik lenovo sonra thl son tercihimde inewv marka olarak

Lenovo s650 ye bakin fiyatida size uygun, performansi cok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende 25 marta aldım satıcıya takip numarasını bekliyorum diye mesaj attım bana stokta ürün kalmadı en kısa zamanda (40içinde) göndereceğini söyledi istersem para iadeside yapacakmış ben güvenemedim iptal ettim siz çok iyi almışsınız inşallah gelir. satmayıda düşünürseniz talibim.

25 martta biliyosun bir cok satıcıda indirim vardı niçin saglam bir satıcıdan almadınız aldıgınız fiyat neydi
  • 175$dan satıyodu bana 152$a geldi satıcı birkaçtanesi arasından seçtim sonra daha düşük fiyatlı ama feadback i düşük 2 tanesini eledim rafine c.o. diye bi şirketten aldım (almadan önce stokta varmı diye chatleştim var 2günde kargo dedi) sonra takip no bekliyorum diye mesaj attığım kişi emili wang diğer elediğim telefonların da satıcısı aynı foruma çamur atanlar gibi eleman adını değiştirip değiştirip ilan açmış herbirinin fiyatı farklı şüpelendim iptal ettim.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    tavsiye edeceğiniz satıcı varmı aliexpreste
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

bide arkadaşlar son olarak lenova kullanan ve herhangi modelini tavsiye edecek kimse varmı s750 hoşuma gitti ama bütçemi aşıyor 100-150 dolar arası ne tavsiye edersiniz mümkünse aliexpresten yada dx den link verirseniz sevinirim. öncelik lenovo sonra thl son tercihimde inewv marka olarak

Lenovo s650 ye bakin fiyatida size uygun, performansi cok iyi.

tavsiye edeceğiniz bir satıcı yada kampanya varmı.
  • quote:

175$dan satıyodu bana 152$a geldi satıcı birkaçtanesi arasından seçtim sonra daha düşük fiyatlı ama feadback i düşük 2 tanesini eledim rafine c.o. diye bi şirketten aldım (almadan önce stokta varmı diye chatleştim var 2günde kargo dedi) sonra takip no bekliyorum diye mesaj attığım kişi emili wang diğer elediğim telefonların da satıcısı aynı foruma çamur atanlar gibi eleman adını değiştirip değiştirip ilan açmış herbirinin fiyatı farklı şüpelendim iptal ettim.

iyi arama yapamamışsınız 25 martta yukardaki 2 satıcda fiyatlar 154 usd idi 20 usd kuponla 2 satıcıdan birar tane aldık

• filipper F kullanıcısına yanıt
    Aliexpress zorunlu olmadikcz almiyorum ben. Surekli aldigim bi satici yok.

Hocam merhaba, t5s incelemesini ne zaman yapacaksınız acaba?

• İnceleme 3.cü mesaja taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 3 Haziran 2014; 11:01:33 >
  • inmybed kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyorsun sen gene?
    Gidip zopo konusuna yazsana bunları? Ordan kovuldun buraya geldin. TRSANCAK ile aynı kişisin, öbür hesabın uzaklaştırma aldı bununlamı yazayım dedin?

Kim nerde 2 katı paraya satıyor bu telefonu? Konuyu kirtletmekten bıkmadınız mı? Ağza alınmayacak hakaretler mi edelim istiyorsunuz şahsınıza yönelik?

İstemiyorum kardeşim senide sahte hesaplarınıda burda. Zopoyu eleştireceksen git zopo konusunda firmaya iftira atmaya devam et, bakarsın bir gün kapına mahkeme kağıdı gelir sonra anlarsın anyayı konyayı.
  • Sırf gıcıklık olsun diye hemen yazdığını değiştirmiş inmybed.

Benim cevap verdiğim mesajda zopo diyordu
    Aha kanıtı:

inmybed @ 4 Nisan 2014; 13:18:06

Bende internetten alıcam.Karar verdim.Yoksa 2 katı fiyatına Türkiye'den almak mantıksız.

MT6592 2GB RAM 16/32GB 750 tl nin üstü verilmez bu cihazlara.Sonuçta Türkiyede servisi yok.Donanım yanında yazılım nasıl Allaha emnaet aletler.

6" ZOPO ZP990+ Octa Core MT6592 2GB RAM 32GB ROM 3G Smartphone Dual SIM Unlocked

$325.99
    www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/item/42389.html

Brand: ZOPO
    Model: ZP990+
    Type: 3G Smart Phone
    Operating System: Google Android 4.2
    Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby
    Service Provide: Unlocked
    Form Factor: Bar Phone
    Keyboard: Touch Screen
    CPU Type: Octa Core
    Processor: MTK6592, 1.7GHz
    Memory / RAM: 2GB
    Flash Memory / ROM: 32GB
    External Memory: Micro TF card slot, support max up to 32GB (NOT INCLUDED)
    Display Size: 5.95 inch
    Display Type: Multi-touch capacitive screen
    Resolution: 1920 x 1080 pixels resolution
    Touch Control: Full size touch operation
    Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 900/1900//2100MHz
    Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 b/g/n network supported
    Camera: Dual cameras, front camera 5.0MP, rear camera 14.0MP
    Button: home, return, menu, power, vol +/-
    Input / Output: 1 x TF card slot
    1 x USB port
    2 x SIM Card port

1 x 3.5mm stereo headphone jack

1 x Built-in speaker
    1 x Built-in microphone
    Video Format: 3GP/MPEG4
    Audio Format : MP3/WAV/AMR/AWB
    Image Format: JPEG/BMP/GIF/PNG
    Languages: English, Afrikaans, Bahasa Indoensia, Bahasa Melayu, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvastki, Zulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Bengali, Arabic, Persian, Hindi, India Urdu, Thai, Korean, Japanese, Simplified/Traditional Chinese
    Battery & Power: Built-in 3000mAh Lithium battery
    Power Supply: 100~240V max
    Dimension: 16.43cm x 8.34cm x 0.92cm - 6.47inch x 3.28inch x 0.36inch
    In the Box: 1 x SmartPhone

1 x Data Cable

1 x AC Power Charger Adapter

1 x Battery

1 x Screen Protector

1 x Leather Case

merhaba hocam ben de bu telefondan sipariş verdim 2 hafta falan oluyor bekliyorum bakam:) siz imei atma işlemini nasıl yaptınız ve de telefonu nerden satın aldınız bilgilendirme için şimdiden teşekkürler kolay gelsin..
    hocam valla o arkadaşı engelledim.

öncelikle konunu görene kadar tam yatacaktım. 1 saat geçti tüm mesajları okudum tek tek :)

epey sinirlendirmişler seni. Trollük yeni moda malumunuz, engelle bak görmek istemediğin mesajları çok rahat oluyor öyle yaptım başlığın tertemiz oldu mesela:)

deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. öm atmadım ki herkes görsün. ben bu bahsettiğin aralıktaki telefonlardan istemiyorum. teknoloji sever biri olarak , şu an mesela note 2 kullanıyorum. note 3 ü almaya gerek görmedim. note 2 devrimdi çünkü. Hala da çok memnunum xda developers forumu sağolsun.

Şu günlerde bir telefona takıldım. Aslında yeni değil pek bu telefon. lenovo k900 .. tasarımı beni benden aldı. Yurtdışındasınız biliyorum. Ben böyle yurtdışından alabileceğim high - end dediğimiz güzel bir telefon istiyorum ve özellikle de note 2 boyutlarında olabilir. Tavsiye verme şansın var mıdır? Ve getirebilir misin?. mesela k900 çok farklı telefon, atom işlemci falan kullanıyor.http://www.meri-mobiles.com/lenovo-k900-5-0-inch-ips-1920-1080-pixels-black_p/meri8123.htm

tireyi kaldır zahmet olmazsa.. :)

CPU:
    Intel Atom Z2580 Dual Core 2.0GHz
    GPU:PowerVR SGX544 MP2
    Android OS 4.2 (Jelly Bean)
    Memory:
    2GB RAM + 16GB ROM
    Screen:
    5.5 inch IPS LCD 1920*1080 pixels, 16M Colors
    Capacitive touch screen

gibi özellikleri var. işte böyle birşey istiyorum. Değişiklik istiyorum diye de gidip kobay kullanıcı da olmak istemiyorum. Ama açık açık samsungtan falan sıkıldım ben. General mobile ın blu'su var mı oralarda orjinali yani. o da olur bak elite i beğendim. dikdörtgen telefon istiyorum oval değil.

kısadan hisse cevap verirsen sevinirim:) sevgiler.
     MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeamBeam -- 8 Nisan 2014; 2:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihb1993

merhaba hocam ben de bu telefondan sipariş verdim 2 hafta falan oluyor bekliyorum bakam:) siz imei atma işlemini nasıl yaptınız ve de telefonu nerden satın aldınız bilgilendirme için şimdiden teşekkürler kolay gelsin..

İmei işi basit. Forumda *#*#3646633#*#* diye arat görürsün.

Bu tuş kombinasyonu ile (telefonla arama yapma ekranında) sonuç alamıyorsan mtk tools diye program var (google playde aratınca çıkar) yada mobile uncle tools, ordan mtk engineer mode a girebilirsin bu tuş kombinasyonunu tuşlamak yerine.

Benim telefon aldığım yerler Türkiyeye gönderi yapmıyor. Çoğu yer artık Türkiyeye telefon gönderme riskine girmiyor çünkü takılıyor telefonlar x-ray cihazında.
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    K900 güzel telefon ancak imei işi nasıl olur bilmem. LG üretimi Snapdragon S800 lere imei atabilen bir program var ancak 380 dolar mı ne ve sıradan kullanıcılardan çok cep telefonculara yönelik birşey.

Ben istek üzerine telefon getirmiyorum, K900 gibi imei girilemeyen bir telefonuda getirmezdim herhalde ne kadar tipi hoş ve fiyatı uygun olsada.

Birde intel dalvik uygulamalarını %100 çalıştırsada, hatta native arm uygulamalarını emülatör ile (yavaş) olarak çalıştırsada bütün büyük uygulama / oyunların native Intel versiyonu olduğundan emin değilim. Buda bir soru işareti mesela.
  • Dostum sen tr ye dönüşüm yakın demiştin sanırım. benim merakım hangi ülkede olduğun. birde biz sana farkı versek kar marjınla bıze telefon getıremezmısın eger tr yolun devamlı düşüyorsa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

Dostum sen tr ye dönüşüm yakın demiştin sanırım. benim merakım hangi ülkede olduğun. birde biz sana farkı versek kar marjınla bıze telefon getıremezmısın eger tr yolun devamlı düşüyorsa tabii.

Konu icinde satis yapmiyorum hocam bu tur sorulariniz icin pm atin. Ancak merakinizi gidereyim cinde degilim, yilda 1-2 kez geliyorum turkiyeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.