Şimdi Ara

Mtk Telefonu İlk Geldiği Haline Döndürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende THL 5000 var. Vroot ile rootladık. Bugün de MTK Droid Tools ile İmei attım. Ne olduysa sorun ondan sonra olmaya başladı. Supersu "Yüklenmiş su kodlaması yok supersu bunu yükleyemiyor..." diye hata vermeye başladı. Tekrardan işlemleri baştan yapmak için telefonu fabrika ayarlarına dönderdim ama hala Supersu duruyor ve yine aynı hatayı vermeye devam ediyor. Telefonu ilk elime aldığım rootsuz haline nasıl döndürebilirim? Çok çaresi kaldım... Şimdiden teşekkürler...

• Hatanın fotoğrafı

• quarizmamm Q kullanıcısına yanıt
    Selamhttp://www.needrom.com/download/thl-5000-16p128-mt6592t/ bu linkten "ThL 5000 - FL - Update V1.1.0" isimli dosyayı ve "Flashtools" yazanı indir. Daha sonra adım adım aşağıdakileri uygula

1- thl.5000.007D.20140928.KK.FHD.EN.COM.16P128_MT6592T_V1.1.0.zip isimli rom dosyasını bir klasöre çıkar.

2- Flash Tools u başka bir klasöre çıkar.

3- Flash_tool.exe yi çalıştır.

4 - Program çalışınca bir uyarı verecektir. Okey tuşuna bas geç.

5 - Programın ana ekranı gelince options/download kısmına gel "DA DL All with Checksum" yazan yeri işaretle.

6 - Scatter-loading yazan yere tıkla rom dosyasını çıkardığın klasörü bul "MT6592_Android_scatter.txt" isimli dosyayı seçip onayla.

7 - Alttaki ekrana yanında tik işareti olan satırlar gelecek hepsinin işaretli olması lazım.

8 - Download butonuna tıkla.

9 - Telefonu kapatıp bilgisayara bağla ve sabırla beklemeye başla.

10- En altta bulunan %0 yazan bar sarı renkle dolacak ve %100 olduğunda ekranda yeşil check belirecektir.

Bu işlemlerden sonra telefonunuzu bilgisayardan ayırıp çalıştırabilirsiniz. En son versiyonla ilk geldiği hale dönmüş olacaktır. İyi şanslar...

Not: Vroot programının kendi çince olan supersu programını kullanmanı tavsiye ederim. Diğerlerinde saçmalıyor.

Not2: Bu arada benim verdiğim rom linki 16P128 olan model için. Eğer telefonunuz 16P256 olan model isehttp://www.needrom.com/download/thl-5000/ bu linkteki dosyayı kullanmanız gerekiyor. Telefonun hangi versiyon olduğunu Ayarlar / Telefon hakkında kısmında en altta bulunan derleme numarasında görebilirsiniz. 16P128-2Ghz işlemci, 16P256 olan 1.7GHz işlemci kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 16 Ekim 2014; 15:20:13 >

• hunter_06 çok teşekkür ederim. 6-7 saatlik uğraşın ve defalarca denemeden sonra sonunda başardım. Sayende bu arada rom atmayı da öğrenmiş oldum.

1- Supersu'yu yükledikten sonra "Su kodunun güncellenmesi gerekiyor" diyordu ve çince iki seçenek çıkıyor karşınıza. Ben soldakini, parantez içinde geriye doğru sayım yapan seçeneği seçiyordum. Sağ taraftaki seçeneğin seçilmesi gerekiyormuş. Sorunun kaynağını anlayıp çözmem 2-3 saatimi aldı

2- Freedom denen bir uygulama vardı. sanırım başıma ne geldiyse ondan geldi. herşeyi çorba etti. kaldırdığınızda googleplay çalışmıyor, tekrar yüklemeye çalıştığınızda supersudan izin veremiyordum. sakın ha bu uygulamaya bulaşmayın....

3- mtk droid toolsla da imei'mi attım artık eve gitme zamanı....
  • Gözün aydın güle güle kullan. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.