Şimdi Ara

.MTS formatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
12.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde hd bir video kamera var , görüntüleri fxp formatında (17mbps) alıyorum uzantıları .mts

bunları sony vegas pro ile işliyorum , dvd architech studio ile dvd yapıyorum .

dvd kalitesine kadar indiriyorum mecburen kaydı, kaynak ne kadar sağlam olsa da görüntü beni tatmin etmiyor ve orjinalini saklama ihtiyacı duyuyorum , yalnız .mts uzantısını pc'de zor çalıştırabiliyorum kameraya bağlı kalmak ise her zaman mümkün değil, orjinal kaliteyi kaybetmeden 1920x1080 olarak ve tabi boyutu arttırmadan, görüntüyü hangi ayarlarda hangi formata çevirmeliyim?

fakat istedğim şey, elde edeceğim görüntüyü tvde ve pcde rahatça izleyebilmek ne yapmalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim.

• hadi beyler boş geçmeyelim yok mu tavsiyesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greywolf0000 -- 11 Eylül 2012; 18:53:21 >
  • avc h264 mp4 yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

avc h264 mp4 yapabilirsin.

önerebileceğiniz program var mıdır? yoksa vegasla yapabiliyor muyuz ? ben bulamadım da bir türlü
  • AVCHD olarak vegasta var. Bende seninle aynı şekilde m2ts yapıp media player ile TV de izliyorum. Malesef en iyi sonuç bu şekilde alınıyor. Tv de cam gibi olan görüntü PC de çözünürlük farkından dolayı çizgili şekilde ve yer yer takılarak oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk77

AVCHD olarak vegasta var. Bende seninle aynı şekilde m2ts yapıp media player ile TV de izliyorum. Malesef en iyi sonuç bu şekilde alınıyor. Tv de cam gibi olan görüntü PC de çözünürlük farkından dolayı çizgili şekilde ve yer yer takılarak oynuyor.

.m2ts formatını televizyonlar oynatamıyor diye biliyorum, bunun için bilgisayara muhtaç kalıyoruz galiba değil mi?
  • DVD yaparken görüntü kalitesini maximum derecede koruyabilirsin. Bazı programlar vardı şu an hatırlamıyorum bunlardan biri TMPGENC olabilir. Saatlerce süren convert işleminden sonra güzel bir dvd yapabilirsin die umut ediorum. Saklamak istersen H264 en iyi yöndemtlrden biri yada HD MPG yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8K Video oynatıcı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

quote:

Orijinalden alıntı: uk77

AVCHD olarak vegasta var. Bende seninle aynı şekilde m2ts yapıp media player ile TV de izliyorum. Malesef en iyi sonuç bu şekilde alınıyor. Tv de cam gibi olan görüntü PC de çözünürlük farkından dolayı çizgili şekilde ve yer yer takılarak oynuyor.

.m2ts formatını televizyonlar oynatamıyor diye biliyorum, bunun için bilgisayara muhtaç kalıyoruz galiba değil mi?

Evet oynatamıyor. Bu yüzden ya HDMI ile bilgisayardan oynatacaksın yada benim gibi media player alacaksın maalesef.
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Merhaba
    Sony hdrcx250 video kameramın çektiği, mts uzantılı AVCHD formatındaki videoları, harici diskten, lcd tv de oynatacak medya player cihaz arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  • hangi cihazı kullanıyorsunuz?
  • .mts ile ilgili benim de şöyle bir problemim var.

Arkadaşlar bi vidyomuzu çekmişti. Sonradan onlardan kayıtları isteyince bize dvd olarak yolladılar. DVD içinde .mts uzantılı olarak görüntülerimiz vardı, gom playerla açıp kontrol ettiğimizde görüntünün hızlı, sesin de baya arkadan geldiğini farkettik, senkronizasyon sorunu var yani. Şuan .mts uzantılı hali var elimizde, düzeltebilme imkanımız var mı acaba?
  • benim sony HDR CX 250E kameramın çektiklerini de, mkv dahili oynatıcılı LCD TV mde seyredemiyorum. Hangi medya player ı kullanıyorsunuz?
  • Konuyu hortlatmış olmayayım ama belki birilerinin işine yarayabilir .mts uzantılı videoları Windows Media Player Classic ile sorunsuz izliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

.mts ile ilgili benim de şöyle bir problemim var.

Arkadaşlar bi vidyomuzu çekmişti. Sonradan onlardan kayıtları isteyince bize dvd olarak yolladılar. DVD içinde .mts uzantılı olarak görüntülerimiz vardı, gom playerla açıp kontrol ettiğimizde görüntünün hızlı, sesin de baya arkadan geldiğini farkettik, senkronizasyon sorunu var yani. Şuan .mts uzantılı hali var elimizde, düzeltebilme imkanımız var mı acaba?

evet videoları düzeltebilirsiniz bu konuda yardımcı olabilirim

ilk sorudaki cevap .mts uzantıları sony vegas bazen senkron kaydırması yapar hatta bunu adobe premiere bile yapar çünkü amatör olarak ilgilinen arkadaşlar convert esnasında seçtiğiniz pal dv görüntü ve ses ayarlarınızın ne kadar önemli olduğunu bilmediğiniz için bu tarz sorunlar yaşarsınız öncelikle görüntü kalitesini bozmadan video .mp4 haline convertlemeniz gerekir veya farklı bir formata bunu genelde düzgün yapan ama bazende bozan wondershare video ultimate programıyla yaparsınız bu muhtemelen senkrn sorunu olmadan videolarınızı farklı formata en uygun şekilde çeviririz yanlız şuna dikkat 1 gb .mts conver sonrası 2-3 Gb olabiliyor

• Sony ax2000 hd kameram var ve .mts uzantılı kaydediyor. haliyle parça parça bir sürü dosya oluşuyor. bunları bir video haline dönüştürebilmek için mecburen adobe premiere cs5.5da avchd 1080p 25 frame çalışıyorum. Ama 2 video dosyası arasında bazen kayıpta oluyor birleştirmede araya mix effect atmayınca 2 video parçası arasında takılma var gibi duruyor...

Bu her seferinde büyük zahmet arkadaşlar varmı bu işi yapan bir program?
  • medya player olarak ucuz ve iyi diyrbilecegim philips 3000 , ilgilenenler vatan in inirimlerinde haftasonu , alabilirler. okumadigi format yok gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faan007

medya player olarak ucuz ve iyi diyrbilecegim philips 3000 , ilgilenenler vatan in inirimlerinde haftasonu , alabilirler. okumadigi format yok gibi...

Ben kullanıyorum hmp3000'yi , m2ts formatı rahatlıkla okuyor.
  • MTS. mpeg formatının bi versiyonu (mac tabanlı sistemler hariç) en genel formatlardan biri. MP4 veya wmv yaparsan videoların daha az yer kaplar ancak bunlar daha fazla sıkıntı çıkartan formatlar.
  • ARKADAŞLAR..... BENİ DUYAN YOK MU?.....
    Tekrar soruyorum: "sony HDR CX 250E kameramın çektiklerini, mkv dahili oynatıcılı LCD TV mde seyredemiyorum. AVCHD formatında, ".mts" uzantılı videoları oynatacak medya oynatıcı cihaz tavsiyesine ihtiyacım var?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umith35 -- 9 Haziran 2013; 17:28:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.