Şimdi Ara

MTV ODENMEZSE NE OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim vakti geldi haracımızı odemedik, hunkarım efendimiz bize ne ceza verir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son tahlilde araç bağlanır ve trafiğe çekilir muhtemelen.

• Vergini bile ödemekten acizsen binmeyeceksin arabaya. Bir de laf yapmış hünkar falan

• arabayı satamaz ve de muayene ettiremezsin.

MTV ödememen devletin işine gelir. Faiziyle o vergiyi senden alır. Bazen o faize indirim taksit vs getirirler ama risk almaya değer mi kendi kararın

Eninde sonunda satacak veya muayeneye gideceksin. Muayeneye de gitmem arabayı da satmam diyebilirsin. Bu sefer bir trafik çevirmesinde, karıştığınız kazada araba bağlanır vs.
  • Bi tanıdığım arabasının vergisini uzun süredir ödemediği için köyde çaıkarmıyordu. Bir defasında mecburiyetten çıkmış, sonuç araba bağlandı.

• muhterem yine başladın saçma konulara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahinciler bu işi biliyor. Ne vergi ne ceza ödüyorlar. 5000 lik arabayı en sonunda devlete hurda indiriminden veriyorlar . Muayene, vergi, sigorta (yaralamalı kaza yapmamak şartı ile), park cezası (bazı belediyeler bunu icraya veriyor) v. b. den 97 model ve öncesi değeri 3-5 binlik araçlar bir nevi muaf. Sıkıştığı yerde araç hurda olarak devlete verilir yönetmelik hükümlerine göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

Vergini bile ödemekten acizsen binmeyeceksin arabaya. Bir de laf yapmış hünkar falan

Dünyanın , İnsan için bir bir türlü hali var ,

Geçmiş nesiller acziyetleri saklar , onarır destek olurdu.

Diyelim bu beyefendinin , mecburiyetten böyle bir karar alma zorunluluğu olmuş,

Sonucunu da espri li bir şekilde soruyor.

Fazla yoruma gerek var mı ?

Hünkar yorumuna hiç girmiyorum ,
  • MTV sadece faiz yer, 10 yıl ödeme soran da olmaz bağlama falan olmaz. Aynı şekilde emlak vergisi de öyle. O vergileri ödemeden satamayacağın gibi muayene de yaptıramazsın.

• emlak vergisini 2 sene ödemeyince belediye tebligat yollamıştı, icra avukat masrafları eklenecek gibi içerikde yazıyordu, ödedik ozaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vergini bile ödemekten acizsen binmeyeceksin arabaya. Bir de laf yapmış hünkar falan

Resimdeki Hitlerin uzattığı o kolu varya!!!
  • MTV ödemezsen şuan olmayan NTV vergisini bile ödetirler bugün olmadı yarın ama mutlaka bir gün yakalandığında

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerry Lane

quote:

Zoruna mı gitti ? Vergi ödemek istemiyorsan dakika başı otobüs dolmuş var

• quote:

quote:

quote:

sanane olum istersem bisiklete binerim yinede otobüse binmem

faşo seni

• Ben 2 yıldır 2. taksiti ödemeyi unutuyorum. Aslında Ocak'ta ikisini bir ödesem mis gibi olacak ama işte nedense yapmıyorum. Sonra Temmuz geliyor, unutuyorum, Ekim gibi ödüyorum. 153 TL olan vergiyi 158 TL olarak falan ödedim.
    Ama tabii yeni vergi dönemi geldiğinde iş değişecektir.
  • quote:

quote:

quote:

Vergi ödememek için dolmuşa otobüse bin ne demek. Dolmuş otobüs bilet fiyatlarını mazot fiyatı belirler. Mazotun büyük bir kısmı ötv ve kdvdir. Yani vergi vermemek için yürümen lazım. Yollarda duble zaten sıkıntı yok. Yürü dur

• Faiziyle alırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

emlak vergisini 2 sene ödemeyince belediye tebligat yollamıştı, icra avukat masrafları eklenecek gibi içerikde yazıyordu, ödedik ozaman.

5 yıl oldu ne arayan var ne soran. Öyle bir şey olsa ilk seçimde çok pis lafı döner ortalıkta. Öyle bu işler kolay değil.

Taktik belli. Yapılandırma olana kadar bekle. Sonra faiz sildir. Bu yolu bize hükümetler gösterdi sırf oy için. Bende kullanıyorum

• Araba falan bağlanmaz. Aracı sadece muayene ettiremezsin hatta alıcı kabul ederse bu halde satabilirsiniz bile. Bir de vergi dairesi canı sıkılırsa bunu bir mektupla ister eğer ödemezseniz icraya verebilir. Ben ödemeyeceğim mesela vergi parasına dolar alacağım yada faize koyacağım. Hem cezaya faiz işleyecek hem de benim paraya. ilerde sıkışırsam elde ettiğim faizle cezanın faizini öderim. Dolar daha çok yükselirse ya da af gelirse kara geçerim ve bu arada protesto etmiş olurum. Kaybedecek bişey yok. Çok zoruma gitti bu zam.
  • hacizli duruma düşer,, jandarma çevirip aracı bağlar,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.