Şimdi Ara

###Mu-Lan### 7/24 dedicated Türk Mali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clientler download bolumunde 199mb oldu iyi bak cokmu mutlu oloyon lan lucifer bide artislik adam gibi gelenler gelir gelmeyenler çope hacklemiş ibde ole hacker ollmaz

bide gedlin bana hack oğret abi diyen kimdi tabiki sendin
    sana sadece gulerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

clientler download bolumunde 199mb oldu iyi bak cokmu mutlu oloyon lan lucifer bide artislik adam gibi gelenler gelir gelmeyenler çope hacklemiş ibde ole hacker ollmaz

bide gedlin bana hack oğret abi diyen kimdi tabiki sendin
    sana sadece gulerım

Sen Hack Yapmayı Cok biliosun ya ondan serverda goblin yok dimi ??

Hadi Koy portu Acık Olan Servera GM SHOPTA Göster Kendini Bana !!!

• lucifer babnı hackledim 5krş parasını birakmadım kos babnı kurtar
  • cok biliyorsan kur o zmn kaçgun kalcak gor 97d kur dion bide hacker demdim dion yazıo orda hacker die goblin ile hackin ne alaks var
  • lan sen git önce elini hackle sora gel bana,şunuda unutma goblinsiz server olmaz salak seni actıgın serverlarıda bilioz 3 gün dayanmio sorada server acmayi bliom die gezion danqalaK !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 20 Ocak 2007; 19:02:14 >
  • hade seni kapıdan dısarı atıom bos bos konuuson bbe cwp beklem bidaha uza pls uzaa
  • exp burda 500 yazıyo sitede 400 ayrıca spot hakkında bişey söylenmemiş heart of love varmı ?
  • ewt 400 dusurduk orta derce kasanlar için
  • iyide server kapali nasil kascaz acin artiq
  • quote:

Orjinalden alıntı: For3veR

iyide server kapali nasil kascaz acin artiq

sabret biraz sonra her bug da baslionuz suclamaya
  • Ya serverde goblin koymayi ben unutmusum piton deil
    Monstersetbase'i hazirlarken noriadaki kasayi kaldirmak istedim ama hazirlayan eleman yanina yanlis yazmis
    Bende kasa die goblini kaldirmisim bu cok buyuk bi sorun deil koymak 1 dakika surmez fark etmedigim icin kalkti. Hem ayrica serverde basta hack yemesinin sebebi host pcleri butun portlari otomatik aciyor bu yuzden koruma programi koymak gerekiyor.. Basta acele ettikleri icin hazir olmadan acildi server. Ha suanda neden kapali ufak bir sorun oldu pc formatlanip bastan kurulacak. Acc lerin yedegi alindi. Karakterler accler duracak hack yapmis arkadasin acc silinecek butun ex item sahiblerininin ex itemleri silinecek ve server kaldıgı yerden devam edecek..
    Ayrica server 2 gunluk olsa host kiralanmazdi bunuda unutmayin....

Insallah bu aksam server online olur ama saat veremiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 21 Ocak 2007; 16:48:59 >
  • Piton 3-5 çapulcuya pabuç bırkakmaz benim bildiğim
    Serveriniz hayırlı olsun
    saygılar
  • Piton 3-5 çapulcuya pabuç bırkakmaz benim bildiğim
    Serveriniz hayırlı olsun
    saygılar
  • tsk ederim bunu bilmenz ytrli galiba pc de win32 virusu fazla kaynıo onlar çöpe atacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

tsk ederim bunu bilmenz ytrli galiba pc de win32 virusu fazla kaynıo onlar çöpe atacam

walla benimkindede dolu dolu win32 var format aticam ay başi
  • arkadaşlar winxp nin güzel bir sürümünüwww.tnctr.com da yapmışlar girip indirin tam güvenli süper bir versiyon
  • oyle dionda kotalı olanlar ne yapcak
  • acc yedeklendi acılcak kısa surede
  • MuLaNOnLiNe.NeT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 23 Ocak 2007; 10:25:31 >
  • Server 7/24 devam etmektedir bless soul life eklenmistir shoplara +9 koyulmustur bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.