Şimdi Ara

###Mu-Lan### 7/24 dedicated Türk Mali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piton negüzel post kasıosun sen oyle
  • piton dandik serverın boşuna bekleme kimse gelmez herkes mudestination a
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

piton dandik serverın boşuna bekleme kimse gelmez herkes mudestination a

sen merak etme dh dan gelmesse yabancilar var
  • quote:

neresi dandik tam onu soyle bakalım suan serverda 26 online var dandik biyerini sole bakam zorla beklemıoz bi kere server bir tek benım deil yetkilisi benim ayrıca server benım pcde del deedicated
    garantisini vereyim 1sene
  • quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

quote:

neresi dandik tam onu soyle bakalım suan serverda 26 online var dandik biyerini sole bakam zorla beklemıoz bi kere server bir tek benım deil yetkilisi benim ayrıca server benım pcde del deedicated

valla dai sende biliyon herkes dandik diyo o servera kapanır zaten 1 hafta sonra deniliyo ben kasmam bosuna
  • kasmassan kasma server mükemmel bos bosta konusmayın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

quote:

valla dai sende biliyon herkes dandik diyo o servera kapanır zaten 1 hafta sonra deniliyo ben kasmam bosuna

Ne Olur Gel Oyna ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murd3R -- 23 Ocak 2007; 19:32:06 >

• heueheue Hepiniz Dgoru Soyluyonuz Ama Adam Sizi Davet Etmis Dogru Ama PiToN actıgı Serveri 1 hafta surmuyo ama bu Dedicated Sakin Yalakalık İcin Sanmayin Ben Muyu Bıraktım Ama Adam sizi Davet etmis Post Kirletmeyiniz Pls Ama Hepiniz Haklısınız Bunu Bilin !!!!
  • zago tebrik ederim su salaklar bi anlasana lafım herkese deil 1 hafta diyenlere warol senhttp://www.n o l u r .com bunumu dmek istedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 23 Ocak 2007; 20:27:33 >
  • İstisnalar Kaideyi Bozmaz..

Sen Yoluna devam et..

Piton

Arkandayiz..
  • la gidin işinize o adamın açtığı serverdan hayır mı gelir allahım ya oynamasak bilmeyecez adamın imzasındahttp://ghost-mu.sytes.net var onu da o açmıştı kapandı ne oldu piton açmış oldu mu-turkiye videosuyla bende açarım git yiyosa season2 1.02k falan aç nerden bilecen açmayı buraya gelmiş hava yapıyo istesem o site 2 saniyede iner ama gerek yok emek vermişin 97tr kursan daha iyi olurdu allahım ya ne adamlarla uğraşıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 23 Ocak 2007; 23:08:14 >
  • Ozan'a laf yok:)
  • heh walla hacı bu sefer inş sorun cıkmaz gecen client neydı öle 410 mb

Ben geleom walla ilk oyuncularındanım mulanın
    __EVIL___
  • tebrikler piton guzel serwerr sen kimseye aldiris etme cekemeyenler her zaman cikiyoo isttee!!!!!!!
  • Serverin değeri arttı millet ozanın degeri battı kimlere kaldı artık ......

Sallanırsada Yıkılmaz Tahtımız ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: H u R R i C a N e

Serverin değeri arttı millet ozanın degeri battı kimlere kaldı artık ......

Sallanırsada Yıkılmaz Tahtımız ...

kimseye ihtiyacım yok seni herkes biliyo serverlarını da biliyo bişeyden çakmadığını,cronice osirise "abi reset kodu pilis" diye yalvardığını da herkes biliyo sonra serverın hack yiyince günde 1 reset attığını..... bu liste uzar gider
    ne haliniz varsa görün aha buraya yazıom pitonun serverı 1 haftalık bugün 24 ocak anca 1-2 şubata kadar kapanacak
  • cano cano söyle bana nire gidem asdadasdadadfadas
  • ya method man misin nesin konusma be adam dedicated serveri haftalık acarmı oyuna gir sonra konus ...
  • tabi tabi ben kac sene once kudum videoya ihtiyacım yok işim bu ztn sen bakarak kur bide sana ihtiyacım yok ben sadece dedigin 1 haftaya eni burda moraltcam bunu bil
    ve herversioynu kurudm bug olmasa ona geciem istersen sayam 97.99.1.0.1.01.1.02 bu kadar ytrli sana bu ancak kapak lsun amacın ne? server tam gaz dewam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.