Şimdi Ara

###Mu-Lan### 7/24 dedicated Türk Mali (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

ayy lütfen oynaaaaaa

lütfen bırakma serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coni Leş -- 25 Ocak 2007; 20:51:34 >
  • yoo server dewam kapanan bişi yok
    Server Version: 1.00l
    Server Experience: 600X
    Server Drop: 80%
    Server Port: 44405

Total Accounts: 207
    Total Characters: 243
    Total Guilds: 22
    Users Connected: 45

Status: Online

• lol bütün millet dupe yapıo çatır çatır

sana katılmaya başladım
  • bende eskilerdenim :P ama şu anda red horse mu dayım....
    ama server hayırlı uğurlu olur inşallah...
  • Extreme_CuNDeRs : Bu sahis burada gordugum gibi kendini bisi sanip burda post kasan biri bi hack ogrenmis millete laf yapacam die yırtınio kendi acti 2 gun dayandi serveri burdaki kuruluma bakipda 97tr 6 yasindkai occuklarda acio cunders neyse

Method Man : sana gelince ozan ismin her neryse fazla bir hack bilmeyeip bildigin 2 hackle burda millete hava ation senid egorduk ozan kardes anadoluda biri msn calacam demis setboya kac kere abi yardim die msj ler yazdinn 3.4 kere bos topicler actinn senide gorelimm site acaminca www.tr.cx actin senide goruyoruz sen bu forumda ki bos post kasanlardan sin once adam ol sonra yazi yaz

H u R R i C a N e : trex dene sahis server acmisin kapamisin burda kendini bisi saniosun sen basli basina salagin tekisinnn o kdr kendini ovuyorsunnn gitsene globel olan serverlarda hack yapsana o kdr ezik goruyorsun serverlari ve girip kasiosun istedigin gibi reslenemeyince burda din din yapiosun

Not: Burda gordugum gbii bu forumda adam dayanisma die bisi kalmamis cocukşlarin eline kalmis burasi 2 tane prg ile kendilerini bisi saniolar her neyse simdi bana dondu silahlar byes

• helal be kim tutar seni
  • cunders ztn adam saymıyorum server kapanmadıki acık o pitonmu eskidi biz hala devam edioz herkesin dedigi yok cunder ve bazı lamerler bole post kirmletıo server dupe yapan olabilir banlıoz boş deiliz sen rahat ol bunu bil server devam kapana bişi yok
  • lol harbi lol tam bi fiyasko daha 4. gün ve servere resi caktılar ^^

hayırlı olsun piton bazıları haklı cıktı burda
  • 1.)Point satılıyor
    2.)GlavieMaster**'ın da dediği gibi 4.gün reseti çaktılar...
    Kusura bakma piton seni desteklemişimdir ama bunlar fazla oldu.
    Server Adminin adı piton server fayton

• katılıorum bu piton dan admin olmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.