Şimdi Ara

###Mu-Lan### 7/24 dedicated Türk Mali (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stadiumda spot denen bişi yok bi kere neyini kasıcam o serverin bi spotta 6 7 yaratık cıkıyo oda 1 saattealın kasın bıraktım...bide playerlerin hic bi dedigi dikkate alınmıo admin arkadaslarina stat set verio bide parayla aldi dio kim inanir buna^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For3veR -- 24 Ocak 2007; 11:51:46 >
  • hadi hayırlı olsun
  • 1 kere spotlar geri dondu 2.si set alanların isimleri yazılıo merak etme bedavaya kıyak yok isteyen geliri steyen gelmez server ayakta kalcak isimi cımayanı ben balıom sen rahat ol gerci ben bi kurlum yetkisiyim satıs yetkisi arkadaslar sponsor ile konusulcak 2ci serveri acıcaz inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: For3veR

stadiumda spot denen bişi yok bi kere neyini kasıcam o serverin bi spotta 6 7 yaratık cıkıyo oda 1 saattealın kasın bıraktım...bide playerlerin hic bi dedigi dikkate alınmıo admin arkadaslarina stat set verio bide parayla aldi dio kim inanir buna^^

inanmak ve oynamak zorunda deilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pH0n0m4n1a -- 24 Ocak 2007; 12:01:47 >

• madem spot denilen bii yoksa ndn 2ci gunde 6cı resi atan var acaba
  • spotlar varken adamlar atti resetleri spot gittimi kasıolar res atcaklar (dialogmuya gelinde gozunuz spot gorsun ornek alin biraz^^)

evet oynamak zorunda deilim oynamiorum inanmak zorunda deilim inanmiorum da serverda kasmıs bırı olarak dusuncelerimi yaziom buraya kimsede engel olamaz

32k statli adam kastirio adminler herseyi ortaya yaziolar adam tuvalete gitcek olsa utanmadan ben bi tuvalete gidip geliom yazcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For3veR -- 24 Ocak 2007; 12:07:12 >

• quote:

spotlar varken adamlar atti resetleri spot gittimi kasıolar res atcaklar (dialogmuya gelinde gozunuz spot gorsun ornek alin biraz^^)

evet oynamak zorunda deilim oynamiorum inanmak zorunda deilim inanmiorum da serverda kasmıs bırı olarak dusuncelerimi yaziom buraya kimsede engel olamaz

32k statli adam kastirio adminler herseyi ortaya yaziolar adam tuvalete gitcek olsa utanmadan ben bi tuvalete gidip geliom yazcak

1. olarak onlara admin denmez o gorduklerin cogu gm....
    2. olarak adamlar kendi arasinda konusuo seni ilgilendiriomu ??
    yada tuvalete gidecem diyince batiomu sana ne oluo yani onu anlamadim he tabi seni kasmadilar buraya gelip agliosun.
    agla agla acilirsin rahatlarsin

• ek olarak bi fun serwer acin yafff
  • salak herif onlar bi kere admni birak gm yetksi bile verilmedi eski mulanın devamı bilip bilmeden konusa 1.5 eskiden onun devamı uza pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: sangur

quote:

spotlar varken adamlar atti resetleri spot gittimi kasıolar res atcaklar (dialogmuya gelinde gozunuz spot gorsun ornek alin biraz^^)

yada tuvalete gidecem diyince batiomu sana ne oluo yani onu anlamadim he tabi seni kasmadilar buraya gelip agliosun.

evet beni kimse kasmadı ama ben resimi attım aglamaya gelmedim buraya o size yakisir ben dusuncelerimi yazıom kımse karısamaz hele senin gibiler hic^^

• quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

salak herif onlar bi kere admni birak gm yetksi bile verilmedi eski mulanın devamı bilip bilmeden konusa 1.5 eskiden onun devamı uza pls

eski mulanin devamiymis zuahah , arkadaslarim onlara kiyak gectim demioda eski mulanin devami der

hem eski mulan bitmis gitmis yeni bi server acılmıs herkes kasıo onlara ole item verilirse kimse kasmaz^^

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sangur

quote:

evet beni kimse kasmadı ama ben resimi attım aglamaya gelmedim buraya o size yakisir ben dusuncelerimi yazıom kımse karısamaz hele senin gibiler hic^^

tmm o zaman sorun yok spot yok demişin şimdide reset attim dion..
    ne anlatmak istedigini anlamiş deilim.

• tam reset attim stadiumda spotlar gitti spotlari biraz daha cogaltin stadiumda bunu demeye calisiodum ama
    hic bi admin gm anlamadi bole olcak dedi bende playerlerin lafi hic takilmayan serverlerda kasmam biraktim dedim ... daha bisi yazmiyom
  • ozan seni servera çağirmadilar..

Ve Korumasiz sa Hemen kapanacaksa Bile Sanane

Lütfen artik piton u düşman olarak görmeyin Hepimiz Türküz ve Bi Amacimiz var..

Eğlenmek Amaçtan Dişari cikmayalim
  • bi arkadas daha dandik bir server yapsada 30 online la oynasa
    emege saygı
    hayırlı olsun
    saygılar
  • 1. MGROHANLI 10 269 12596 10000 5000 5000 Lorencia
    2. Nosferatu 8 365 296 18022 1408 41 Lorencia
    3. tuna 8 277 6008 6000 913 10000 Lorencia
    4. SeXyME 6 263 279 13138 20 15 Arena
    5. ReoX 2 373 3700 1500 50 500 Tarkan
    6. CeLLaT 2 270 3000 2000 200 900 Lorencia
    7. MASKE 1 365 2100 1150 100 1150 Lorencia
    8. QuinnMG 1 358 531 1300 200 3553 Arena
    9. Sheva 1 323 32000 32000 32000 32000 Arena
    10. SuSpect 1 320 3720 2613 3064 2500 Lorencia

buyrun editlerin kaniti galiba pointler kaliyor
  • allah belamı versin ki hacklemedim hacklemem de pitonla işim olmaz o adamlar 1 haftadır öyle hackli durumda madem piton anlıyomuş düzeltseydi

• lafımı ortaya alıorm sana deil bunu yapan kişiye
  • apan kendni blioda caktırmamaya calısıo zaten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.